מקרר אינטגרלי רוחב 120 - חוות דעת והמלצות

מירם3

New member
מקרר אינטגרלי רוחב 120 - חוות דעת והמלצות

אני מתלבטת לגבי רכישת מקרר למטבח ברוחב 120 ובעומק 60 בערך שישתלב בקו ארונות המטבח.
מעדיפה אינטגרלי מלא (שיצופה בדלתות הארונות) וגם שוקלת אפשרות למקרר עם ציפוי נירוסטה.
האם למישהו יש ניסיון עם מקררים אינטגרליים כאלה? של איזו חברה?
יש הרבה מידע סותר ואשמח להמלצות מניסיון אישי...
תודה רבה

מרי פופ

New member
יש שלי נסיון עם ליבהר בפרוייקט שעיצבתי

המקרר הנ"ל היה חלומם של הלקוחות, מסביבו נבנה כל הבית בערך... בפעם האחרונה ששמעתי מהם הם היו מאוד מרוצים.
אנשים מתקשים שלא להיות מרוצים ממשהו שהוציאו עליו כ"כ הרבה כסף (בזמנו, במחיר מציאה זה עלה 24K)... אבל גם אני שמעתי כבר דעות לכאן ולכאן על המקרר הזה.

מירם3

New member
תודה ושאלה נוספת

תודה על המענה המהיר! אני חדשה כאן.
אשמח להמלצות נוספות. מה לגבי מקרר אינטגרלי מלא (עם דלתות של המטבח)?

מרי פופ

New member
ת'אמת? לא נראה לי משהו ששווה להשקיע בו

א יצא לי לתכנן מטבח כזה, רוב לקוחותי ישקיעו בנגרות מרשימה ולא באייטם כזה (גם בהתאם להמלצתי).

גם אני מכירה

2-3 אנשים שבנו מטבח שלם סביב ליבהבר החלומות שלהם.
בחירה שלהם...

(ומסכימה איתך לגבי הדיסוננס הקוגניטיבי, שמכריח אנשים להיות מרוצים ממוצר יקר במיוחד, ולהצדיק את קניתו)

edenc3

New member
שאלה למרי פופ

דבר ראשון מטבח מדהים!!!
דבר שני- אני עדיין מחפשת גוון למטבח פורמייקה ומתקשה למצוא. אוהבת לבן ופחות שמנת, אבל בתמונה זה נראה שמנת ממש בהירה/קרם. האם תוכלי לייעץ לי איזה פורמייקה תהיה דומה לגוון הארונות הללו?
תודה רבה..

lionet

New member
שאלת תם סקרנית

לאן נפתת הדלת העליונה ביותר? מיקום הידית הוא כמו של קלפה אבל קלפה צריכה לעלות למעלה, לא?

eden7115

New member
יש קלאפה שנפתחת כמו ארון ללמעלה

הכוונה שכשהדלת פתוחה היא מקבילה לתקרה.
מקווה שהובנתי

גם אני בעניין עכשיו

יש דגם של סאוטר (מיוצר בספרד) שיש אפשרות לקנות בחיפוי זכוכית בכל מיני צבעים או ב 8000 ₪ פחות בנירוסטה - חצי מחיר מהליבהר. זה דגם חדש ולא שמעתי על ניסיון איתו. יש גם דגם של קופרבוש שמציעים לנו בחברת המטבחים - פחות או יותר באותו מחיר. הם טוענים שהוא יותר מוצלח מהסאוטר אבל כמובן שהם רוצים למכור...

המטבחים ההכי יפים הם עם מקרר אינטגראלי מלא

אם יש כסף למה לא להשקיע? עם תכנון יפה של מטבח זה עושה משהו לבית...

בקשר לחברות של מוצרי חשמל, יצא לי לבדוק כמה ללקוחות שרוצים דברים טובים ומוכנים להשקיע וקופרבוש חברה מצויינת לכל הדעות

הייתי שמחה לראות את תכנון המטבח שלכם

המטבחים הכי יפים הם עם תכנון טוב

ותכנון טוב, יכול להעלים בתוכו גם מקרר לא אינטגרלי.

החסרון האדיר של המקררים האינטגרליים זה השטח העצום שהם תופסים. באותו שטח פחות 30 ס"מ אפשר לאחסן יותר.
לא לכל מטבח יש עוד 30 ס"מ שאפשר "לגנוב" מאיפשהו.
גם לא כל אחד יכול להפרד מהמקרר הישן שלו, ולהשקיע במקרר חדש.

מן הסתם מקרר 120 מטר יחפש רק מי שיש לו מקום ו

כסף לקנות אותו ועוד אינטגראלי שעל זה משלמים עוד ועוד...
וחוץ מזה את צודקת לגמרי מטבח יפה זה מטבח שהתוכנית שלו טובה!!!

מנצל"ש

בדיוק היום בארוחת צהרים, עוד לפני שנכנסתי לשרשור הזה, דיברנו על גילו של המקרר שלנו (חמסה, מלח מים שום בצל, שישאר בריא ומתפקד, שלא אעשה לו כאן עין הרע...
)
אז יש לי שאלה: האם קיים מקרר עומק 90 אינטגרלי?

עכשיו?

GE SBS
כבר די ישן, אבל אמין מאד וגם נראה לא רע,
בלי עין הרע (
מלח מים וכו' וכו')

אגב, פעם כששאלתי כאן על מדיח ,הוא התפגר... וממש לא בא לי עכשיו לקנות מקרר. בא לי שולחן קפה ועוד כמה דברים לפני כן.

מירם3

New member
תודה ועוד שאלות ספציפיות

תודה על התגובות! שמעתי על המקרר של סאוטר. הוא בקו הארונות, אך ללא אפשרות לציפוי הדלתות לפי מה שהבנתי. אני לא מכירה את סאוטר בהקשר למקררים. יש למישהו ניסיון עם הדגם הספציפי ובכלל עם מקררי סאוטר?
יש למישהו ניסיון עם מקררי קופרבוש לאורך זמן?
שמעתי על מקרר 120 של אלקטרה. אולי למישהו יש המלצות וניסיון לגביו?
תודה!

מירם3

New member
שאלה ללייה מעצבת פנים

האם את מכירה מישהו עם ניסיון לאורך זמן עם מקרר קופרבוש?
אין לי כרגע עוד תכנון סופי למטבח. רק מגבשת אותו עכשיו.
בתודה על תשובתך:)

למעלה