מקרר חדש מומלץ

sbenyo

New member
מחפש מקרר מומלץ 4 דלתות בנפח של 550-650. חשוב מאוד שיהיה שקט מאוד ואמין ובנוי ומחולק טוב (שיכנס סיר גדול).
יש לי נישה של 93, 190, 85. לא צריך למלא עד הקצה אבל שיתאים בצורה יפה.

יש לי כרגע שארפ 540 רגיל בן 14(!!) ללא תקלות. הוא בהתחלה לא היה מאוד שקט אבל אחרי כמה זמן זה השתפר מאוד. הוא פעם ביום עושה רעש אבל בסך הכל הוא בסדר גמור. אחלה מקרר אבל עברתי דירה והוא קטן מדי לנישה.

כרגע מתלבט בין שארפ SJ-FE87 או SJ8520 או משהו דומה.
Haier HRF446FS או LG GR-B608S

מהניסיון שלי לשארפ יש מקררים טובים ומומלצים אבל אני חושש מהרעש. שמעתי דברים טובים על Haier אבל אני לא בטוח שזאת חברה מספיק טובה ואמינה.

אשמח לקבל טיפים והמלצות.

רכות מפנקת

Well-known member
תוספת קטנה, אם זה חשוב לך, אבדוק לעומק - קראתי לפני מספר ימים על אחד שרכש מקרר, כמדומני האייר, יומיים שם לב שהמקרר והמקפיא לא עובדים בצורה תקינה. ביום השלישי כמדומני טלפון לשירות - טכנאי לאחר יום/יומיים, בריחת גז/חוסר גז, הטכנאי מילא גז (הקונה אמר אם ברח, אז בטח יברח שוב - בכל זאת מילאו לו גז)
לקחת בחשבון. לי זה גרם להתרחק ממקררים של האייר.
אם חשוב אבדוק דגם ואם זה בוודאות היה האייר.
אגב, מישהו שמע אי פעם על סיפור כזה?

sbenyo

New member
תודה. אחרי עוד קצת חיפוש אני חשוב על בלומברג 1620x. יש גם דגמים יותר יקרים של hitachi ו sharp 8810/11/12 אבל אני לא באמת מחפש להוציא סכום לא סביר על מקרר. חשוב שיהיה אמין, שקט, חלוקה פנימית ובמידות הנכונת (עדיף רוחב מגובה או עומק). לבלומברג חיבור ישיר למים לייצור קרח שזה יכול להיות ייתרון.
הבעיה שהייצור בתורכיה וזה גורם לחשש שהאיכות לא תהיה טובה.

למעלה