מקרר לפרחים

הרצית

New member
מקרר לפרחים

שלום לכולם, אני שוזרת פרחים במקצועי ובימים אלו במסע חיפוש אינטנסיבי לרכישת מקרר לפרחים. חיפשתי רבות באינטרנט לקבל מפרט טכני לקירור לפרחים ללא הצלחה. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי באינפורמציה. תודה, וסופ"ש נפלא

בועז בר

New member
איזה גודל של מקרר את צריכה?

אני לא בטוח שצריך מפרט טכני מעבר להתאמת המדחס והמפוח לגודל המקרר. ככל הידוע לי אין בקרת לחות, אלא רק טמפ'. בין 4 ל-10 מעלות.

הרצית

New member
חשבתי בשלב ראשון

למשהו בכיוון 1.50 רוחב, עומק 0.70 וגובה 2.00 אני עובדת כמעצבת פרחים בגן אירועים והקיץ אני מופתעת לטובה מכמות הפניות לפרחים והחלטתי שזה השלב הנכון לקנות מקרר. התחלתי לחפש יד שנייה, והגעתי בעיקר למקררי שתייה (הדגם הכפול) שיכולים להתאים לי מבחינת מידות. השאלה היא האם מקררי השתייה יכולים להתאים לפרחים או שהפרחים דורשים תנאים מעבר למאוורר פנימי, ותנאי טמפרטורה של 4-10 מעלות. תודה מראש. הרצית www.oh-flowers.com

ילד24

New member
מקררים לפרחים...

אז כך אני בא מהתחום של גידול פרחים וגם שזירה כתחביב+ יש לא מעט מקררים משומשים אצל מגדלי פרחים אבל הם יותר גדולים ממה שאת מחפשת... לגבי מקרר של שתיה אני מכיר חנות פרחים שעובדת עם כזה אחד וזה לא רע... בסופה של דבר צריך מקרר שיכול לקרר למינימום של 2 מעלות(לשיא הקיץ) רצוי להוסיף בפנים כלי עם מלח גס שיספוג לחות ןפעם בכמה זמן שהכלי מלא במים ליבש ולהחזיר שוב בנוסף חשוב לשמור על נקיון של המקרר על מנת למנוע העברה של מחלות מפרחים ישנים לחדשים (פעם בכמה זמן לנקות דפנות ומדפים בסמרטוט על אקונמיקה) חשוב לדעת שיש פרחים מסויימים שנזוקים בקירור (ציפור גן עדן וקרקומה אסור לאחסן מתחת ל12 מעלות..) מקווה שעזרתי ארז

למעלה