מקרר מאוד מרעיש

amidek

New member
מקרר מאוד מרעיש

יש לי בבית מקרר אמקור מטאור בן כ-4 שנים. מהיום הראשון הייתה לי הרגשה שהוא מאוד מרעיש, 3 טכנאים שונים של היצרן ביקרו בבית ולא מצאו שום בעיה, אמרו שהרעש בסדר גמור (כמה צפוי..) לאחרונה הרעש מציק לי מאוד ואני עדיין חושב שהוא חזק וזה מאוד מפריע, במיוחד בלילה. מדובר ברעש של המנוע, מן זמזום חזק ומעצבן. יש משהו לעשות בנדון? אשמח מאוד לשמוע כל המלצה. תודה, אמיר.

מאגר

New member
רעש במקרר

מספר סיבות טובות יש לרעשים של מקרר 1. מאחורי המקרר ישנה רשת שכאשר היא לא מחוזקת טוב היא נכנסת לויברציה כאשר המקרר עובד ויוצרת רעש בדוק את יציבותה בזמן שהמקרר מרעיש. 2. בתחתית המקרר ישנו מיכל אידוי של מי ההפשרה לפעמים הוא לא יציב או הרשת נוגעת בו או אחד פחים הקרובים אליו תופעת הויברציה עובדת גם שם בדוק כאשר המקרר מרעיש. לאחר שתיבדוק את הדברים האלה בזמן שהמקרר עובד ולא תמצא נמשיך לחפש עוד מספר דברים אבל קצת יותר מסובחים בדרך כלל הדברים שהיזכרתי הם הגורמים לזימזום ולרעשים אותם ניתן לתקן ע"י חיזוק או בידוד אחד מהשני ע"י ספוג בהצלחה

amidek

New member
תודה רבה

על ההיענות ! היום בערב אני אבדוק את שני הדברים שציינת ואודיע לך בהמשך. מאוד מקווה שזה יפתור את הבעיה כי לי זה נשמע כמו רעש מהמנוע עצמו, אבל הלוואי שאני טועה אמיר.

amidek

New member
בדקתי וזה לא עזר

בדקתי גם את הרשת וגם את המגש-שנייהם מהודקים היטב ולא רועדים. הרעש עצמו בא מהמנוע, זה לא רעש של משהו רועד או לא מהודק אלא צליל גבוה, כמו "צרצור", קשה לי לתאר במילים... דרך אגב, גם המנוע עצמו מהודק היטב לגומיות שלו. ממש משגע הדבר הזה, לפי התאריך על המנוע עוד לא עברו 4 שנים. אם יש לך עוד הצעות לבדיקות אחרות-אשמח לשמוע. תודה, אמיר

לי יש מקפי . מה שמיצר את הרעש

זה המדחס . אצלי המקפי מיצר כזה רעש המדחס יוצר חיכוך של המתכת וזה מצרצר . המקפיא נימצא במירפסת ואני סוגר את הדלת לא מפריע . צריך להחליף את המדחס . במדחס יותר שקט . או לשמן את הצירים . כמובן שלא ניתן כי זה מערכת סגורה . גם תלוי בחדר שנימצא במקרר , אים האקוסתיקה שלו מוסיפה לרעש כאשר שקט בליילה . רק החלפתהמדחס יעזור

למעלה