לא מדוויק ,יש בהם סטיות אבל במקום לקנות מד חום מקצועי קח כוס מים ,זרוק קוביות קרח פנימה ובדוק לאחר שחלק מהקוביות נמס את הטמפרטורה ותראה מהי
עדכון:
היום היה טכנאי-אמר לשים את התרמוסטט על מספר 3 מתוך 7, גם אמר שתוך כמה ימים זה יסתדר (לא אלאה בהסברים).ואילו בהוראות הפעלה כתוב:
<"בפעם הראשונה שתפעילו את המקרר , כוונו את בקר הטמפרטורה למצב "5".
תחום בקרת בטמפרטורה (בדיוק הנוסח) מתחיל ממצב כבוי "OFF" לטמפרטורה הקרה ביותר "5" (אבל יש 7 מספרים).
לאחר 24 עד 48 שעות, התאימו את בקר הטמפרטורה להגדרה המתאימה ביותר לצרכיכם. מצב "3" הוא המתאים ביותר לשימוש ביתי או משרדי.">
הדבר היחיד שמתאים-זה לשים על "3" - אעדכן עוד כמה ימים.
מה שלמדתי לקח, מטכנאי בעבר, (שדפק אותי)- זה לקנות כמה מקררים קטנים (במקום אחד גדול)-אז במקרה תקלה, אני לא נשאר "עם התחתונים למטה" (מצידי יכולים חלק מטכנאי המקררים הרמאים, לחפש מקצוע אחר), אז גם היום אני מסתדר, עם כל המקררים, למרות הכול.
זו גם עונת אבטיחים, ואני גם מתבסס הרבה על ירקות קפואים כמו סנפרוסט-אז אני מסתדר.
בכ"ז אני אתבע את היבואן בעתיד, אם זה לא יסתדר עם המקרר הנ"ל.
פרטים:
המקפיא הראה סימנים (13 במקום 18)-אז קניתי עוד מקפיא לגיבוי.
המקרר העיקרי שהיה לי לפני (זה שהטכנאי דפק אותי)-בינתיים החלק התחתון לא עובד. החלק העליון הפך ממקפיא למקרר. קניתי מאז מקרר 45 קוב זעיר (כי חשבתי שיספיק לי, ולא היה לי כסף). עכשיו קניתי מקרר ויטרינה 90 ליטר, ועם זה יש לי בעיות. אבל אולי יש ירקות שלא צריכות טמפרטורה נמוכה-אלא 10-12 (קראתי באינטרנט שיש כאלו)