מקרר beko

sagivkr

New member
מקרר beko

קנינו מקרר beko דגם 9750 בחנות כלשהי בבני ברק. המחיר לאחר התמקחות: 4700 ש"ח כולל הובלה. המוכר התחייב שאם נמצא ביותר זול מזה - הוא משווה! יום למחרת מצאתי באתר "city deal" את אותו מקרר ב- 3980 ש"ח. המשכתי לחפש ומצאתי גם אתר של מישהו מטבריה שנקרא "אלקטרו קובי". השארתי טלפון, לאחר כשעתיים חזר אליי איש מכירות וגם הוא הציע את המקרר ב- 3999 ש"ח (לא 4000). פניתי לחנות בבני ברק, והוא אמר שאם אני אביא לו קבלה על כך שרכשתי את המקרר הנ"ל ב-4000 ש"ח הוא מחזיר לי את הצ´ק שהפקדתי בידיו וגם נותן לי מתנה. נתתי לו את הטלפון של "אלקרו קובי" ואמרתי לו לברר בעצמו. אחרי שעה הוא חזר אליי בטענה שנגד "קובי" תביעות משפטיות רבות, ההזמנות שהוא לוקח לא מגיעות ללקוח, ושאתר "city deal" שייך גם-כן לו. הוא הוסיף ואמר שאם אני מזמין את אותו מקרר ב- 4000 שקל וגם מקבל אותו, הוא נותן לי מכונת כביסה חינם, והוא מוכן אפילו להתחייב על כך בכתב. לאחר שיחתי זו, התקשרה אשתי אל "אלקטרו קובי" וביקשה לבצע הזמנה. איש המכירות אמר לה שאין את המקרר במלאי, למרות שכשאר ביררתי את מחיר המקרר כמה שעות קודם לכן, גם שאלתי אם יש אותו במלאי ונעניתי בחיוב. הוא הציע לה להיכנס לאתר שלהם, וכמובן נתן את הכתובת "citydeal.co.il". כמובן שלא המשכנו הלאה. שאלתי: האם מישהו התנסה בעבר עם "citydeal"? האם מישהו שמע על "אלקרו קובי"? מה הקשר ביניהם? תודה.

למעלה