מקשור שלישיית מה קשור? אתם כותבים להם כאילו הם נכנסים לפה כל יום וקוראים מה שאת כותבים... חחחחחחחח
M meitalpre New member 11/5/07 #1 מקשור שלישיית מה קשור? אתם כותבים להם כאילו הם נכנסים לפה כל יום וקוראים מה שאת כותבים... חחחחחחחח
ס סמיילית מאוושרת New member 11/5/07 #2 ../images/Emo45.gifסוף סוף מישהו אמר את זה חחחח כל פאקצ'ה שניה פה חושבת שבאמת "ציון" רואה את כל המליון ואחד אליך הודעות שהיא משאירה (שכל ההדועות הם :ציום חיתך, ציון מושלם.. ציון הורס וכו'..) ממשמח לראות שיש פה גם אנשים עם רמה שמבינים עניין
../images/Emo45.gifסוף סוף מישהו אמר את זה חחחח כל פאקצ'ה שניה פה חושבת שבאמת "ציון" רואה את כל המליון ואחד אליך הודעות שהיא משאירה (שכל ההדועות הם :ציום חיתך, ציון מושלם.. ציון הורס וכו'..) ממשמח לראות שיש פה גם אנשים עם רמה שמבינים עניין
M meitalpre New member 11/5/07 #5 חחחחחחח לא היה קשה להגיד את זה מדינה דמוקרטית אומרת מה שבא לי! כל עוד זה לא פוגע באפחד
N Nummy Or New member 11/5/07 #4 תכלס נראה לי שאם הם היו נכנסים לפה הם היו חוטפים פראנויות ברמות... או שהם היו מעבירים לפה את התכנית שלהם לקהל הנאמן שלהם (רייטינג של 100%)
תכלס נראה לי שאם הם היו נכנסים לפה הם היו חוטפים פראנויות ברמות... או שהם היו מעבירים לפה את התכנית שלהם לקהל הנאמן שלהם (רייטינג של 100%)
ס סמיילית מאוושרת New member 11/5/07 #6 אוליי רייטינג של 99% פאקצ'ות סוג *** ו1% של אנשים שבאמת אוהבים ומעריכים את מה שהם מגישים ועושים
M Mai angel המקורית New member 13/5/07 #8 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif