מקשיבה ולא מאמינה ..

מקשיבה ולא מאמינה ..

אני יושבת ומקשיבה לתוכנית של רוני בברנש .. מקשיבה ולא מאמינה .. הצרות שלנו נעלמו , החיים טובים רק שאצל חברי עלה ירוק מה שמפריע זה שלא נותנים להם לעשן מריחואנה . שימו לב למצע שלהם - 1. מיסוד הזנות - למרות שכמה פעמים העירו לו שלא אומרים עבדות אלא שפחות הוא המשיך להגיד עבדות . מיסוד הזנות כמו בהולנד , שכל אחת תקבל תלוש משכורת .. נו באמת ... תעשה לי טובה . 2. הימורים - יש לו טענות לנציג עלה ירוק יובל על כך שיש פה ספינות קזינו , פרסומות על הימורים אבל זה לא חוקי .. חבל שצריך בכלל להזכיר לאותו "צעיר" שגם ככה המצב הכלכלי בארץ לא מזהיר ובאמת שלא חסר על מה להוציא .. ואם ההימורים היו מהוגנים בחוק .. לא רוצה לחשוב בכלל על מה שיהיה פה . 3. כן לסמים קלים לא לסמים כבדים ולחומרים כימיים .. גם אני כמו רוני אהבתי את הכיתוב בפרסמות שלהם , הם לא ממליצים לתלמידים ולחילים לא לעשן סמים .. ומה שהכי עצבן אותי זה שהוא עוד מתגאה .. בכך שעוצרים אותם לוקחים אותם לתחנה ולא עושים להם שום דבר , זה לא סמים למכירה אלא רק לשימוש עצמי .רק אותו "צעיר: שכח לספר שכל תלונה כזאת נרשמת בתיק של כל אזרח וכשיחליט אותו אזרח ללכת לעבוד בעבודה רצינית ידרשו ממנו תעודת יושר .. הוא לא יקבל . ועוד משהו .. לגבי משה חזן התקפה זאת ההגנה הכי טובה צורת הדיבור שלו אכזבה אותי , אני זוכרת את התקופה שהוא הגיש שעה ברדיו ובה כל אחד התקשר למסור את דעתי . מאוד כיבדתי אותו .. ראיתי שהוא דואג , עושה הכל כדי לעזור , אבל עכשיו .. אכזבה אחת גדולה ... לא עונה לשאלות מאשים תוקף מזלזל מדבר בבוטות מתעלם משאלות .. האמת , אני לא הכי מרגישה טוב ואפילו קצת עייפה .. וגם ככה אין הרבה מה לשמוע הכל דיבורים סתם דיבורים .. חשבתי שאולי אשמע משהו מעניין שמישהו יבוא ויסביר מה לעזאזל קורה פה .

ronnie yoffe

New member
שרון

כל מילה בסלע. עלה ירוק היא תופעה חולפת ולא פעם שיסעתי אותו בשאלה האם הוא תחת השפעת סמים . אבל, זו כניראה מפלגה לגיטימית ונתתי לו זמן שדור כמו לחד"ש, ליכוד , עבודה ושנוי. דבר אחד אני יודע עכשיו בביטחה שניינו לא נצביע עבור מפלגה זו. ולגבי חזן התשובה היא ברורה : כשהאוניה טובעת כל האמצעים כשרים. סתם הערה , רציתי לשאול את הצעיר בשידור אם הוא היה מסכים שבתו תהיה זונה חוקית עם תלוש משכורת אבל זו כבר היתה התעללות מצידי.

למעלה