מק
- קבוצת תמיכה בחיפה

פתיחת קבוצת תמיכה בחיפה!!!

שלום לכולם, רציתי להזמין אתכם לקבוצת תמיכה חדשה לcfs ו fmsב מתנ"ס רמות-ספיר בחיפה המפגש הראשון יתקיים ביום שלישי ה- 10.2.04 (יהייה כיבוד!!!) כמובן, שהפגישות אינן כרוכות בתשלום והקבוצה מטעם עמותת אסף אך פתוחה לכולם. מצ"ב מכתב ההזמנה עם יתר הפרטים, מי שמעוניין שיצור קשר בהקדם האפשרי. במייל בתפוז או [email protected] נשמח לראותכם, שירלי ושרון

נאווה, אני מקקוה שיבואו לקב' בחיפה!

נאווה, שלום קודם כל תודה רבה... אני מאוד מקווה שתהייה היענות בחיפה והקריות... אני בטוחה שזאת הולכת להיות קבוצה מאוד מעניינת ואני מקווה שהיא תעזור לכולם! שבוע מקסים, שירלי

אני בהחלט מזמינה את כל הצפוניות/ים

לנצל את ההזדמנות לקבלת תמיכה לא וירטואלית. שירלי,מה קורה עם אנשים כמו נ ו ע ם ב ת 1? אנשים שחושדים ש... אבל לא מאובחנים? האם גם להם מקום בקבוצת התמיכה?

לגבי הקבוצה משירלי../images/Emo41.gif

שלום, אני לא יודעת אם קיבלת את תגובתי הקודמת...קצת הסתבכתי אם השליחה. בבקשה תפני אלי למייל הפרטי שלי [email protected] ואני אוכל לתת לך פרטים מדוייקים ולשלוח לך הזמנה. בהזמנה יש את מספרי הטלפון שלי ושל שרון (יור' עמותת אסף) ואני לא רוצה לפרסם אותם בפורום ובאינטרנט. לכן, תצרי איתי קשר בכתובת הנ"ל. אני אשמח לתת לך מידע נוסף... יום מקסים שירלי

למעלה