מראה אמיתי

• פותח הנושא yuv91
  • פורסם בתאריך

yuv91

New member
מראה אמיתי

שלום רציתי לדעת האם כדי להכין עבודות בתלת שיראו אמיתי כמו בחיים משתמשים במאקס או מיה כי נכון שסרטי אנימציה עושים באלו אבל קטעים תלת מימידים כמו בקינג קונג או כל סרט אחר אני לא כךכך מצליח להבין איךיכול להיות שזה עשוי במאקס כי כל מדריך שאני רואה התוצאה הסופית לא נראת אמיתית כמו בסרטים מקווה שהבנתם מה ששאלתי תודה

golanster

New member
מראה אמיתי

אמת שאני חסיד של מאיה אבל בשביל תשובה כנה נעזוב את זה בצד כרגע. בקולנוע משתמשים בעיקר במיה או בXSI. אבל ראיתי כבר עבודות של אנשים גם במקס שנראו אמיתיות. הבעיה היא האיכות של המידול, האנימציה ואיכות הרינדור. כיום שלושת התוכנות הללו מסוגלות להגיע לאיכות שתיראה אמיתית. למרות שברוב האולפנים משתמשים בכולן, כי כל אחת מהן טובה יותר באיזור אחר (מידול, אנימציה, רינדור וכולי)

Mihfir

New member
אממ... מראה אמיתי?

אני חושב עד היום השתמשו בסרטים בתוכנות XSI ומאיה בקולנוע כי אלה בין התוכנות היותר זולות שקיימות בשוק וגם במקביל מאוד מקצועיות, לעומת מקס, שהיא עולה הרבה כסף. דבר שני, כמעט עם כל תוכנת תלת מימד מקצועית אפשר להגיע לפוטוריאליזם רציני, זה תלוי בעוד גורמים חוץ מהמידול, זה תלוי בחומרים/טקסטור, במנוע רינדור, בתאורה, ברמת הפירוט של המודל..

nirishere

New member
בוקר טוב לכולם !!!!

תמונות שמקבלות מימד ריאליסטי, זה בדרך כלל בזכות כמה נקודות חשובות: 1. תאורה, למשלשמוש באור סביבתי משרה תחושה של מציאות. בניגוד לתאורות בצורה הישנה שהיו פוגעות באובייקט ונותנות צל חד וברור. 2. טקסטורה, חשוב מאוד לא לשכוח ששום משטח אינו חלק וללא רבב, הכל מלוכלך, והעין רגישה לזה. 3. מודל, פחות חשוב אבל בהחלט קובע. גיאומטריה מהימנה תוסיף למודל מימד ריאליסטי. אין שום קשר לאפליקציה שבשמוש. אם כבר אז למנוע הרינדור, וכמעט כולם היום תומכים ונותנים המון פיצ'רים, להגיע לאיכות תמונה ריאליסטית זה סיפור לא חדש וכל אפליקציה מסוגלת לזה. מקווה שעזרתי

למעלה