מראה בובתי

מראה בובתי

מה זה לדעתכם מראה בובתי?? במה זה מתבטא?? תרשמו את דעתכם <אם בא לכם..> לפי דעתי מראה בובתי: מבנה פנים אובליות <שיש לחיים קצת> איפור: מסקרה שחורה מעריכה ריסים + ורוד בלחיים + ליפ גלוס ורדרד שיער: בקבוקים תצרפו תמונה... אני חפשתי אבל לא ממש מצאתי!!! אפילו לא מצאתי תמונה של שיער בקבוקים חהחחה...

בערך...

זאת ג'סיקה אלבה מלאך שחור... יש לה פנים בובתיות וגם איפור קצת בובתי!!! השיער לא ממש מה שהתכוונתי אבל זה דיי מראה בובתי!!!

a white swan

New member
בתמונות שהבאת לא

אבל היא מדהימה בעיני:) ולדעתי היא לא בובתית..יש לה מראה אקזוטי

iditush11

New member
את האמת היא בכלל לא יפה

יש לה מראה אקזוטי פרוע כזה, רחוק מלהיות בובתי ובכלל לא יפה, יש בחורות הרבה יותר מדהימות ממנה כמו פאריס הילטון לדוגמא, או טרה רייד שהיא בובתית בצורה מדהימה.

אני אישית מתה על ג'סיקה אלבה !

המרה האקזוטי שלה זה מה ש"עושה לי את זה" הרי ברביות מטר 70 עם שיער בלונדיני וחזה גדול כמו פאריס הילטון באמת לא חסרות, ואפילו יש יותר מדי בנות עם יופי מיוחד ו"אקזוטי" הן יותר מיוחדות ומדהימות לדעתי

anais18

New member
ג'סיקה אלבה

מאוד מיוחדת ויפה אבל מתקנת אותך, פאריס הילטון, למרות הבלונד הבוהק והנטייה לחשפנות דווקא ממש שטוחה.

חזה גדול/קטן - עדיין יש לה את מראה

ה"ברבי" הנדוש, וראיתי עכשיו כמה תמונות שלה והפנים שלה לא כזה משהו... יש בנות שיש להן את "מראה הברבי" אבל עם משהו מיוחד שבולט בו - כמו העיניים המדהימות של טרה ריד או ריס וויתרספון שיש לה פנים ממש מתוקות

הייתי מעלה תמונה שלי ../images/Emo8.gif

אבל אני מעדיפה שלא... מראה בובתי לדעתי תלוי בתווי הפנים נטו ולא קשור לאיפור, ואני אישית מעדיפה להתאפר רוב הזמן באופן שיתן לי מראה יותר בוגר ופחות בובתי (שזה לא תמיד קל, כי לפעמים אני נראית כמו ילדה שסחבה לאמא איפור...) קשה לי להסביר למה הכוונה...

למעלה