מראה הבטן

קארין29

New member
מראה הבטן

כבר חצי שנה אחרי, יורדת במתינות - כקילו בחודש וזה בסדר מבחינתי כי אני לא רעבה ומענה את עצמי, מתעמלת במידה כך שזה יישאר בדר הנאה ולא עינוי. יש עוד 7 קילו למידה 40 שזו המידה שלי. עד לא מזמן הבחנתי שמראה הבטן הולך ומשתפר, העור מתהדק ופסי המתיחה קצת מתכווצים. נראה לי משום מה שהתהליך המבורך הזה לא ממשיך. יכול להיות שזהו? לא תהיה הטבה טבעית נוספת? היא עדיין מדובללת ורכה מדי מדי. אשמח לשמוע מנסיונכן - מאלו שכבר יותר רחוקות ממני מהלידה - האם באמת יש משמעות להמתנה של שנה שלמה לאחר הלידה או שאם אני לא ממשיכה לראות הטבה סימן שזהו הגוף סיים תפקידו?

magic40

New member
בערך כמוך

7 חודשים אחרי,יורדת במתינות קילו בחודש לפעמים קילו וחצי,נשאר לי 10 קילו לקראת מידה 40 שזו המידה שלי, עושה הליכות אז יורדים ההקיפים מסביב אבל הבטן נשארת ,כן,מדולדולת יחסית,ולדעתי כאן צריך עבודה על שרירי הבטן בצורה אנטנסיבית, ולגבי שנה אחרי לידה,,,,,, כנראה יש בזה משהו כי בסהכ העליה במשקל נמשכה 9 חודשים אז צריך לתת לגוף צאנס לחזור לעצמו לא? יש תקווה קארין אנחנו צמודות
כמעט בדרך ל40 חג שמח

אתי אתי

New member
הריון ראשון?

אחרי הריון ראשון השתנה לי קצת הגוף, אותו זוג מכנסיים נראה אחרת...אבל בטוח שעוד חצי שנה-שנה מהיום ופחות ה 7 תראי מצויין

היי קארין - אני בדיוק באותו מצב |4

(7 קילו למידה 40) - רק שאני לא יורדת בכלל בכלל. בכל אופן בקשר לבטן, אצלי היא כן חזרה למצב שהיתה בהריון הראשון ובכלל הרגשתי שחזרתי לעצמי רק כשהפסקתי להניק (אחרי 13 חודשים).

למעלה