מראה הדמונים בסרט פחות או יותר

Dark Jack

New member
מראה הדמונים בסרט פחות או יותר

באתר הזה-http://www.bridgetothestars.net/ פורסמה ידיעה ותמונות שמתסבר שהולכים להוציא צעצועים שעוזרים במסחור הסרט{ניו ליין לוקחים את הסרט הזה ממש חזק וזה טוב} הצעצועים מבוססים על מראה הדמויות,חפצים ורכים בסרט. ליד כל דמות אדם ניתן ליראות את הדמון שלו, וכמובן יש,דובים משוריינים,האוליטמטור ועיצוב הרכבים השונים בעולם של ליירה,כדאי מאד ליראות את התמונות,זה מראה על העיצוב בסרט. הנה לינק לתמונות,זה 4 עמודים! http://photos2.figures.com/gallery2/showgallery.php?cat=658 כמובן שהדבר האמיתי יראה הרבה יותר טוב,אבל זה בנתיים הכי קרוב שיכול להיות. כשיצא טריילר נוכל לראות הכל יותר טוב. תהנו :)

האבק

New member
מצד אחד ../images/Emo31.gif, ומצד שני ../images/Emo45.gif

מצד אחד זה מגניב שאנחנו יכולים לראות את הדמויות והדמונים, הכדור הפורח, הצפלנים וכמובן האלתיומטר (לא אולטימטור
). מצד שני... אני מזדעזע לחשוב על המסחור הזה של 'חומריו'! אני אישית לא אוהב את המרצ'ינדייז הזה... יש שם תיקים, תחפושות, בובות, פסלים... יותר מדי. אני מודה שאם תהיה לי אפשרות אני בהחלט אנסה להשיג את האלתיומטר ההוא, כי זה חלון ישן שלי (זוכרת יעל??
). בכל מקרה - תודהעל העדכון ג'ק! קיבלת את המסר ששלחתי לך לפני שבועיים?

JustRain

New member
ידעתי שזה מה שיקרה אם יהיה סרט

מסחור. אני לא יכולה לסבול מסחור. בסופו של דבר זה 'חומריו' יפוך ל... טוב, כמו שקרה לכל דבר שעיבדו לסרט. אראגון, נרניה, ובראש ובראשונה: הארי פוטר. [אם כי אני חייבת לציין שיש עיבוד מוצלח אחד ויחיד, והוא דווקא ישראלי: הגרסא הקולנועית של 'מישהו לרוץ איתו' היתה מדהימה כמעט כמו הספר.] שמישהו יעצור את השואה הזו כשהיא עוד קטנה! *מייבבת*

Fairywitch

New member
"מישהו לרוץ איתו" כמו הספר?

כ"כ קיוויתי שלא. סגרתי את הסרט באמצע
נורא סבלתי.

Fairywitch

New member
לא יודעת... לא ממש הבנתי אם

מדובר באותו כלב, וכל האווירה עשתה לי לא טוב בבטן.

האבק

New member
שמעתי כך

אך לא קראתי את הספר ולא ראיתי את הספר. אתם יודעים שאור מהקהילה (בראנדון סטארק) היה באודישנים לסרט? מגניב

Fairywitch

New member
זהו, הבנתי שמדובר בכלבה, והסרט

התמקד בילדה הקירחת המעצבנת הזאת ובחברה מכוערת במיוחד מאיזה מוסד שלא ברור למה היא הלכה אליו ומה המטרה שלו, ולמה היא שרה ברחובות...

JustRain

New member
אני לא יודעת,

אולי זה לא מובן למי שלא קרא. אל תתני לסרט לגרום לך לפספס ספר מדהים!

Fairywitch

New member
בסוף מתישהו אקרא אותו../images/Emo9.gif

אבל כ"כ הרבה טרילוגיות עוד עומדות בתור לפניו...

האבק

New member
שמעת על 'חומריו האפלים' של פולמן?

אחלה טרילוגיה... מציע לך להוסיף אותה לרשימה!

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gifאותה כבר קראתי... מחכה לי

טרילוגיית האיש הזהוב של רובין הוב, ואח"כ ששאו"ק.

../images/Emo191.gif

מצד אחד, זה באמת מראה שהם לוקחים את הסרט ברצינות, אבל מצד שני... הייתם מתארים לעצמכם בובת-ליירה במתנה כשאתם קונים ארוחה במקדונלד'ס? (כמו שהיה עם נרניה..) אלתיומטר מפלסטיק. מה ליירה הייתה אומרת על זה?

Fairywitch

New member
אני רוצה, אני רוצה../images/Emo70.gif

אוי, איך בא לי שימכרו כבר אלתיומטרים מכל חומר שהוא
אבל לא במקדונלדס
אני מחרימה אותם (צמחונית וזה...).

למעלה