מראה החדש! כך זה היה פעם
P popikon23 New member 6/10/06 #5 איזה חתיך!!!!!! רונן, ממש יפה לך התספורת החדשה אם רק היית גדול ב10-15 שנים היתה לי אחות קטנה בשבילך תתחדש!
איזה חתיך!!!!!! רונן, ממש יפה לך התספורת החדשה אם רק היית גדול ב10-15 שנים היתה לי אחות קטנה בשבילך תתחדש!
R romens New member 6/10/06 #6 חחחח תודה יש עוד תמונות אבל צריכים להקטין אותם וכל זה... אז בהזדמנות למרות שנראה לי שזה מספיק אבל אם תרצו אני אשים =] חח
חחחח תודה יש עוד תמונות אבל צריכים להקטין אותם וכל זה... אז בהזדמנות למרות שנראה לי שזה מספיק אבל אם תרצו אני אשים =] חח
R romens New member 6/10/06 #9 אחת נוספת אבל אני עופה פה הרפה בפרצופים כאילו שם את המצלמה על טיימר של חמש שניות ועושה פרצופים ומה שיוצא יוצא חחח גם מדבר אתיה קצת (עם המצלמה)
אחת נוספת אבל אני עופה פה הרפה בפרצופים כאילו שם את המצלמה על טיימר של חמש שניות ועושה פרצופים ומה שיוצא יוצא חחח גם מדבר אתיה קצת (עם המצלמה)
R romens New member 6/10/06 #11 זאת תמונה לחדי הבחנה שבינכם האם אתם מזהים את המפרט הזה? נכון זה בדיוק כמו המפרט של דויד כאילו אותו אחד.... מעניין אם אפשר לחתום על מפרט כזה אם כן אני אבקש שהוא יחתום לי עליו חח=]
זאת תמונה לחדי הבחנה שבינכם האם אתם מזהים את המפרט הזה? נכון זה בדיוק כמו המפרט של דויד כאילו אותו אחד.... מעניין אם אפשר לחתום על מפרט כזה אם כן אני אבקש שהוא יחתום לי עליו חח=]
R romens New member 6/10/06 #13 אתה יודע זה לא כזה בעיה ליראות בתמונות ובהופעות רואים שזה המפרט הזה וגם אם אתה לא בטוח שזה אותו אחד חברה והכל תראה בברוזה 5 כאילו אני ראיתי זה אותו אחד
אתה יודע זה לא כזה בעיה ליראות בתמונות ובהופעות רואים שזה המפרט הזה וגם אם אתה לא בטוח שזה אותו אחד חברה והכל תראה בברוזה 5 כאילו אני ראיתי זה אותו אחד
Y YulaShpil New member 8/10/06 #14 או אם אצתה מזליסט ותופס מפרט כזה שדויד מעיף בטעות לקהל, באטרף נגינה כמו שרק הוא יודע כמו שקרה באיזו הופעה בזאפה...
או אם אצתה מזליסט ותופס מפרט כזה שדויד מעיף בטעות לקהל, באטרף נגינה כמו שרק הוא יודע כמו שקרה באיזו הופעה בזאפה...
Y YulaShpil New member 8/10/06 #15 וואי, רונן, תתחדש! ממש גז נחמד עשית, ומאוד מתאימה לך התספורת החדשה! עכשיו צריך רק לראות את דויד יזהה אותך במצדה
וואי, רונן, תתחדש! ממש גז נחמד עשית, ומאוד מתאימה לך התספורת החדשה! עכשיו צריך רק לראות את דויד יזהה אותך במצדה
Y YulaShpil New member 8/10/06 #17 כרגע המצב לא מזהיר ../images/Emo10.gif עקץ אותי וירוס. או שפעת בטן, או משהו מיקרובי אכזרי אחר שגורם לי לפתח חום גבוה מאוד ורומן עם השירותים... בקיצור, אם היום היתה הנסיעה, אין מצב. נראה מה יהיה עד יום שלישי.
כרגע המצב לא מזהיר ../images/Emo10.gif עקץ אותי וירוס. או שפעת בטן, או משהו מיקרובי אכזרי אחר שגורם לי לפתח חום גבוה מאוד ורומן עם השירותים... בקיצור, אם היום היתה הנסיעה, אין מצב. נראה מה יהיה עד יום שלישי.