מראה חיצוני - מה נראה לכם?

מראה חיצוני - מה נראה לכם?

נראה לי ששאלת המראה החיצוני מעסיקה הרבה אנשים. יש לפעמים דברים במראה החיצוני שלנו שאנחנו לא מרוצים מהם ושמפריעים לנו, והרבה פעמים פוגעים לנו בבטחון העצמי. אם מישהו רוצה לכתוב איך אפשר לדעתו להתמודד עם הרגשות כאלה, נראה לי שזה יכול לעזור להרבה אנשים כאן בפורום.

ocean boy 22

New member
אחח

אפשר לדבר על זה שעות. אני מאוד רגיש לגבי המראה החיצוני שלי, וכל דבר קטן שמישהו מעביר ביקורת לגביו ישר מקפיץ אותי. אני משתדל להשלים ולקבל את עצמי, גם בטיפול פסיכותרפי, אבל זה קשה.. יש טיפים?

אני לא חושבת שמראה חיצוני

הוא כלכך חשוב ברגע שמכירים את האדם מבפנים ואוהבים את האופי שלו הוא יכול להיות הכי מכוער בעולם וזה לא יזיז לי... נכון נמשכים ליופי כהתחלה אבל אפשר להמשך גם לאופי כהתחלה

SadClown

New member
אמממ...

יש לי קצת בעייה עם המראה החיצוני שלי, לא משנה כמה יגידו לי שאני יפה כל פגם שיש לי אני אראה כסוף העולם או כסיבה לזה שאף אחד לא ירצה בי... למרות שאני לא נוהגת לשפוט אנשים לפי המראה שלהם, אלא רק את עצמי...{מוזרית} אני מניחה שצריך פשוט להגיד לעצמנו שזה מה שקיבלנו, וזה הכי טוב שיש לנו...

baduilo

New member
גם אני רגיש לתגובות על המראה..

החיצוני שלי רעיון שחשבתי עליו הרגע זה לנסות לצחוק על זה עם כולם

היי

גם לי יש מחשבות, אם אני נראה טוב או לא. פעם זה היה ממש חזק, אבל היום זה לא קריטי. אבל אני מודה, אני גם פגיע מהבחינה הזאת - אני מרגיש שאני בקלות יכול להיות מושפע מביקורת (של עצמי, או של הסביבה - זה לא משנה). אני חושב שבכולנו יש יופי (גם אם זה נשמע נדוש), ולפעמים אנחנו יודעים את זה יותר, ולפעמים, בגלל שאנחנו רגישים, אנחנו מרגישים אחרת. אבל בסופו של דבר, אני חושב שכל אחד יכול להסתכל על המקום שבו הוא מוצא את עצמו - אצל מישהו זה כשהוא יוצר בכנות, מוזיקה או ציור (וזה יפה...) אצל אחר זה פשוט כשהוא שמח על משהו ומחייך, ואצל מישהו זה כשהוא רוקד ומרגיש טוב... אצל כל אחד יש את הדברים האלה, שמזכירים לו, איך מתחת לכל המחשבות המטרידות האלה, הוא בעצם יפה. וכל אחד, כשהוא מרגיש את זה, זה די ברור שזה אמיתי - וכשזה הופך להיות נורא קטן ומטריד ואישי - אז אולי זה כבר לא אמיתי.

למעלה