מראה חיצוני- עד כמה הוא משחק תפקיד

dory141

New member
מראה חיצוני- עד כמה הוא משחק תפקיד

נשים- עד כמה משנה לכן (בהנחה שמדובר בפרטנר עתידי שעונה לכל הקריטריונים מבחינה פנימית) שהוא נראה "לא ממש כמו בראד פיט"? הכוונה היא למשקל, לגובה, לשיער ולשיער פנים? אני בעל שיער קצר וכמעט ללא שיער פנים (נדיר מאוד) אבל לא גבוה במיוחד ונוטה להשמנה (חלק תורשה וחלק זלילה לא מוצדקת). אני מחשיב את עצמי לאדם ערכי, נותן לזולת ולא אגואיסט (חבריי ובני משפחתי מאשימים אותי לפעמים שאני נדיב שלא לצורך). אז מה תגידו? אשמח לביקורת בונה.

מעיין א3

New member
אני חושבת שזה מאוד אינדבידואלי עבור כל אחד או אחת

לומר שמראה חיצוני לא משחק תפקיד ביציאה עם בחורים יהיה שקר...
אין ספק שנשים.... או לפחות אני (נראה לי שאני לא אכליל עכשיו בשביל כולן) רוצה בחור טוב, והאופי עבורי הוא מאוד חשוב.
אבל מבחינת מבט ראשון, כן צריך להרגיש משיכה מסוימת. זה לא בהכרח אומר שאני אצא אך ורק עם דוגמני על, אבל חייבת להיות איזשהי משיכה מסוימת לשני הצדדים.
מתוך אחת שבילתה הרבה זמן באתרי היכרויות, אני ממש לא בחרתי עם מי לצאת רק על פי התמונה ששמים בפרופיל-
בסופו של דבר אני בחרתי לצאת עם בחור מסוים כי הרגשתי שהשיחה בצ'אט מאוד זרמה, ואחרי זה בטלפון היה לנו על מה לדבר...
וכן, אני לא אשקר, אם מישהו לא מצא חן בעיני אז אני פחות זרמתי....
עם זאת, אני מצאתי את עצמי מחפפת הרבה בחורים שנראים טוב בפרופיל, רק בגלל שבפניה שלהם אליהם הם כתבו לי: "יא כוסית, המספר טלפון שלך מתחיל ב-05.........".
הבחור שאני נמצאת איתו כיום כבש אותי במשפט פתיחה שלו: "הי, את ממש מוצאת חן בעיני. אשמח להכיר :)".

אבל פה אני רוצה להבהיר נקודה מאוד חשובה- משיכה היא עניין מאוד מאוד אינדבידואלי.
זה שאני נמשכת ל-X, זה לא אומר שכל הנשים בעולם נמשכות ל-X. יש כאלו שנמשכות לY, לZ, לA- או לכל אות אחרת באלפבית.

אני הבנתי ממך (מהודעה אחרת בפורום) שכן הייתה בטוח באתר היכרויות שהייתה מעוניינת בך.
אם מצאת בחורה כזאת באתר היכרויות, למה שלא תמצא עוד בנות כמותה?

ועכשיו יש לי שאלה אליך, או לכל הגברים בפורום

האם אתה מחפש בר רפאלי? או שהאופי של הבחורה יותר חשוב לך?

dory141

New member
תשובה למעיין

לא, אני ממש לא מחפש מישהי שנראית כמו בר רפאלי.קל יותר לחטוף אותה ולרוב זה בא על חשבון השכל. כן, אני מחפש מישהי שחשוב לה איך היא נראית. מראה סביר פלוס עושה את העבודה. הבעיה היא שלא מעטות מהן (מאלה שיצאתי איתן וגם כאלה שלא) רושמות שלא משנה מה יהיה כתוב, תמיד יסתכלו על התמונות. שוב, הנחת היסוד שלי היא שיסתכלו גם על הפנים שלי (על החלק הפנימי) . לדעתי, למרות שאני מרגיש שנכון לנקודה זו בחיי לא מיציתי את הפוטנציאל המקצועי והאישי שלי, יש לי הרבה מה להציע . אני משתדל להקפיד על מראה מסודר מאוד: מסתפר כל 10-14 ימים שלא יראו שאני מקריח, מנסה להפחית בכמות המתוקים כדי לא להיות שמנמן מדי (זה דוחה מאוד) , מתגלח (רק לפעמים אני מגדל זקן במרכז הפנים בלבד ואם הבחורה מגדירה מראש שהיא סולדת מזה, אני לא מופיע ככה לדייט) וכו'. אני אגב גם לא עושה "תוכנית כבקשתך". מישהי שתכתוב שהיא רוצה לצאת עם מישהו שיש לו זקן ארוך מאוד, לא אגדל בכוונה.
אגב, אני לא כותב שוב דבר וולגרי בהודעות באתרי היכרות ולא עונה להודעות וולגריות של נשים (כבר זומנתי פעמיים "לשלישייה" ועניתי בסירוב מוחלט).

ReaL Fun

New member
יופי חיצוני והחפצה

מעיין, כמובן שלא כולנו אותו דבר. וכמובן שבפורום שלנו יש גברים שהשקיעו בזה מחשבה רבה ולא נגיד את הברור מאליו.
בגדול כן, ישנה חשובות למראה החיצוני אבל הוא ממש לא כסות הכל, וגם המציאות לא כזו שיטחית כפי שאת מתארת בגוף השאלה.
ראשית מכיוון שלא כולנו נמשכים לאותו מראה. וגם, האם נתקלת פעם במישהי שלא נראתה כמו בר רפאלי אבל הייתה מאוד סקסית?
הבהרה: אני לא מתכוון למישהי שמשדרת מיניות רבה, אלא למישהי שכל מי שנמצא בסביבתה מרגיש נוחות ומתחיל לרצות במיניות ו\או זוגיות יותר מאשר במצבם ה"רגיל" כאשר הם לא ליידה.

גם אנחנו נמשכים ליופי פנימי. אני יכול להעיד על עצמי, ואני מבטיח לך שאני לא היחיד, שיצא לי לפגוש בעבודה מישהי יפיפייה אבל אחרי הכרות של כמה ימים היא נראתה הרבה פחות טוב ואפילו די רע. לא ששמתי לב לצדדים נוספים במראה החיצוני שלה, אבל מה שראיתי לא היה "יפה" אחרי כמה ימים. ולהפך, מישהי שלא נראתה טוב במבט ראשון אבל אחרי כמה ימים התחלתי לרייר עליה.
ואני לא הייתי היחיד, לצערי המראה שלה הפריע לה מכדי לראות זאת. היא הייתה קצת מלאה והסתתרה מאחורי מסיכה של חיוכים והומור, וגם גברים אוהבים הומור.

לסיכום אני אתחכם טיפה,
מה יותר חשוב יופי או אופי? התשובה היא "כן".

כי מישהי עם אופי ויופי פנימי נראית טוב יותר אחרי הכרות טיפה עמוקה, ומישהי יפה אך בלי אופי או ללא עושר פנימי נראית רע יותר אחרי הכרות טיפה עמוקה.
וזה משהו שקולטים מהר.

dori78

New member
זה לגמרי אינדיווידואלי.

אני יכולה להניח, שמרבית האנשים יעדיפו להכיר מישהו שיש להם משיכה בסיסית מסויימת אליו - על פי צורתו החיצונית.
אבל!
אני יכולה להעיד על עצמי (וגם מסיפורים ששמעתי מחברותי) שיש סיכוי לא קטן בכלל שתחושת המשיכה הפיזית שלי לבחור תשתנה אחרי שאלמד להכיר אותו. כמו כן, הרבה פעמים אנחנו לומדים לקשר באופן אסוציאטיבי את תווי הפנים של האדם עם תכונות חיוביות שאנחנו רואים בו, כמו שתינוקות לומדים לקשר את הפנים של הוריהם עם העובדה שההורים מספקים להם מזון, חום, חיבה והגנה.
באותו אופן, אני יכולה להמשך פיזית לאדם שאני יודעת שהוא מעניין, מצחיק, חכם ונדיב, למשל, אחרי שאני מקשרת את הפנים שלו לכל התכונות הללו. בשלב הזה כבר פחות אכפת לי אם הוא מקריח, קצת שמנמן או שעיר או נמוך ממני בכמה סנטימטרים.

לגבי נשים שפוסלות אותך באתרי היכרויות על סמך התמונה - דפדף, הן כנראה לא מה שאתה מחפש.

ga26

Member

מסכים עם כל מילה. כגבר אני חושב בדיוק כמוך כלפי נשים.

בואו נהי כנים עם עצמינו

האם היופי קובע?
יופי הוא לא דבר מוחלט, אם כי כולם יסכימו על מישהו מסויים אם הוא יפה, נאה, או לא,,,
אני חושב שגברים, (שאני נמנה עליהם), מעדיפים בחורות נאות, (לאו דווקא מלכות יופי, כי מישהי באמת נאה, יכולה להוות גם סוג מסויים של איום). בחורות, נשים, שניחנו בכושר אבחנה טוב משלנו, הגברים, שמות את היופי במקום פחות חשוב בסדרי העדיפויות, ויש להן את הבינה להסתכל גם מעבר...
בכל אופן, וללא ספק, אם נודה על האמת, כולנו מתרשמים באופן ארשוני מהמראה, ונמשכים לבני זוג מושכים, כל אחד לפי העדפתו.

למעלה