מראה מראה שעל הקיר

מראה מראה שעל הקיר ../images/Emo41.gif

אני יודעת שכבר נשאלה שאלה בסיגנון , אבל בואו נחדד אותה קצת טיפוח עצמי מול הזנחה ...בבית יש המון פיתויים למשל האוכל זמין יותר , העצלנות גוברת ...איך שומרים על עצמנו ...כשאין לנו חובה להיות בבגד צר וחטוב ?? נכון שזה קצת קשור באופי .., אבל משיחה עם המון חברות וחברים שלי ..המון עלו במשקל והפסיקו לשמור על עצמם שישבו בבית ... מה איתכם/ן?

micpri

New member
לצערי שייכת לקבוצה שמשמינה

לצערי הישיבה בבית בד"כ גוררת אותי לנשנש, מה שעלה לי בעשר ק"ג שנשארו מההריון ופשוט לא יורדים (והיות וגם ככה יש מספיק, רצוי שירדו)...לפני שבוע החלטתי שדי - שאנסה להפוך את הישיבה בבית ליעילה מבחינת המשקל - דהיינו, להכין מלא סלטים ולנשנש בעיקר ירקות. צריכה רק לראות כמה זמן אחזיק מעמד עם ההחלטה הזאת. בכל מקרה אצלנו בבית מאז שאני לא עובדת אין חטיפים ועוגות וכו' כי אני פשוט לא עומדת בפניהם בייחוד ברגעים שקצת משעמם לי.

דפנה מי

New member
ה../images/Emo66.gif היקר ממש לא משמין

ההיפך - הוא אוכל כל מה שבא לו ו"השומן" נראה לי עובר אליי. אולי מכיוון שיש לו סדר יום קבוע, גם בענייני אוכל - אני פשוט לא מבינה את זה. להלן תפריט יומי ממוצע שלו (אם אני הייתי אוכלת ככה, מזמן לא הייתי עוברת בדלת: בסביבות 8:30 - קערת קורנפלקס עם חלב 3%, ב 10:00 - קפה שחור, כפית סוכר בבקשה. ב 12:30 סנדביצים מחצי חלה עם גבינה וזיתים (או לחוליפון שוקולד למריחה), ב15:00 צלחת מבחר פירות העונה:תפוח, בננה, אפרסק, שסק, או אגס. ב 18:00 מנה בשרית : שניצל עם פתיתים או פסטה בשמנת עם פטריות ורוטב עגבניות או רבע עוף צלוי... בסביבות 21:00 צלחת סלט עם פיתה, מול הטלויזיה:גלידה ו/או אבטיח או גרעינים וסתם משהו...

מנורה

New member
אוכל קדימה אוכל

בשומרי משקל אומרים שמותר לאכול הכל רק לא את הכל ולהנות מזה בי ריגשי אשמה וכנראה זה מה שהיקר שלך עושה כל הכבוד לו.

מנורה

New member
משמעת עצמית

מי כמוני יודעת עד כמה קשה לעמוד בפיתוי אבל זה הכל בראש לי מאד חשוב להיות מסודרת ומאופרת אז כמו שאני מצחצחת שינים כך אני מתלבשת ומתאפרת בבקר זה פשוט עושה לי טוב על הלב כנראה קבלתי את זאת מילדות מאימי שלמרות התנאים הקשים שהיו היא תמיד נראתה כאילו הולכת לנשף זה מה שנתן לה כח להמשיך. האם רק אוכל הוא פיתוי? ישנם עוד הרבה אחרים ואנחנו לא עושים זאת בגידה למשל אז ברגע שאנחנו זוללים אנחנו בוגדים באדם הכי חשוב שאני מכירה בעצמי

anat30g

New member
קשה לי לומר

אחרי ההריון והלידה השמנתי או לא הצלחתי לרדת , לקח לי 3 שנים להגיע למצב נפשי שיכולתי לעשות משהו עם עצמי ולהוריד 20 קילו (ויש עוד 10 להוריד)... זה לא הבית וזה כן הבית... הלחץ של ילדים, משפחה, 4 קירות והרגשת החנק... לדעתי הכי הכי זה הרגשה של שחיקה.... בבית נשחקים יותר מהר.

בעצם מאז הלידה של מאי עליתי יחסית

במשקל ממידה 38 למידה 42 כרגע(במכנסיים כמובן) עצם העובדה שאני בבית לא גורמת לי לזלול במיוחד

רק שאלת ישר הלכתי למקרר ../images/Emo6.gif

האמת שדווקא בבית אני לא מנשנשת בהכרח כל הזמן אבל דווקא ההסתובבויות בחוץ, בקניונים, בתי קפה ושאר החיים הטובים- הם הם האשמים (או שמא זו אני??)

ריביקי

New member
להעריך את עצמך ורק בשביל עצמך

הפיתוי בבית הוא נורא גדול ואפילו אני, שאני רזה ישבתי בבית ואכלתי יותר מהרגיל. אבל תמיד צריך לדעת לעריך את עצמך ולדעת לשמור על הגיזרה או על הטיפוח קודם כל בשביל עצמך. אז יאללה בנות / בנים להתחיל לעשות כושר ולהפסיק לזלול

bell2002

New member
נו, ומה אני עושה עכשיו?

כוס שוקו ענקית בצד שמאל ובצד ימין עוגיה. אבל האמת שכל היום עבדתי וחזרתי הביתה רק בשעה 7 בערב. הישר לארוחת ערב ומקלחות של הילדים, ובעלי היקר נסע לחו"ל מטעם העבודה כך שזו רק אני ואני נטו. אז אחרי שהשכבתי אותם לישון וסיימתי את כל שיחות הטלפון ההכרחיות, אני מתרווחת לי בנחת מול הגולם ונהנית גם מהאוכל. חדר כושר יחכה עד שבעלי יחזור, לא יכולה לעשות הכל בבת אחת, גם לעבוד, גם לטפל בגוזלים וגם לדאוג לכושר.

מראה לחיים ../images/Emo23.gif

למרות הפיתויים על המראה גם מסתכלים מאחלת לך שרוני בהצלחה בפורום ושמחה להצטרף גם איך שומרים על הגיזרה , קודם כל חשובה האופטימיות ושימחה צירפתי משהו שרשמתי ואני חושבת שחשוב להסתכל חיובי מראה לחיים
מראה מראה על הקיר מתגלה חושפת ומגלה את האמת מגלה קמטים או חיוכים מראה את הגובה ואיך שאנו נראים מראה מראה את הכל מגלה שאנו שמחים היא צוחקת איתנו ועצב היא לא רוצה להראות לנו מראה כל בוקר לנו מראה איך קמנו ישנו ואיך הכל נראה אז חיוך גדול למראה ושהבוקר שלנו כולו יצבע
בחיוך צחוק והמון אהבה ונראה במראה את השימחה למרות שאנו מתבגרים נראה שכמו יין טוב אנו משתבחים
ומעל הכל ברגשות האהבה מתמלאים
עם המון אהבה

לשחר של טללים תודה

תודה מכל הלב את נפלאה
שמחה להגיע כאן אליכם ולתת הרבה אופטימיות ושימחה
שיהיה לך ולכולם ערב טוב ומלא אהבה

שבלולנית ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אופטמיות היא תוספת מבורכת לפורום שלנו ...

לשרוני עם מלא תודה ../images/Emo23.gif

תודה מכל הלב
אני מגיעה אליכם עם אופטימיות ומלא אהבה שיהיה לך ולכולם ערב טוב ומלא אהבה

רותם111

New member
עד שרון שלי נולד לא אכלתי בבית

כי לא היה אוכל. עבדתי קשה ולא היה לי כוח לקניות ולבישולים. הייתי רזה מאוד. מאז ההריון האבא שלי נלחץ שאני צריכה להתחיל לאכול והתחיל להביא לי המון אוכל מבושל, עוגות, פירות וירקות. בהריון עליתי 24 קילו והים 4 חודשים לאחר הלידה אני עדיין סוחבת 10 קילו עודפים. אני כל היום בבית אז לא מפסיקה לזלול עוגות ועוגיות שאני כבר מכורה אליהן.

למעלה