מראה מראה שעל הקיר...

מראה מראה שעל הקיר...

מי הרכבת החזקה בעיר (בטור פשוט לא מתחרז)? איזה קבוצה היא החזקה ביותר בטור? איזה קבוצה תתן את התמיכה הכי טובה למוביל שלה?

תוספות...

פאסה, FDJUX, ולוטו-דומו מי תתן לספרינטר שלה את התמיכה הטובה ביותר? בנסטו וסאקו רוצות גם הם GC.

Yarnin

New member
קשה, קשה...

לאנס מגיע עם קבוצה שהוא בנה במיוחד לטור - לדעתי הקבוצה הטובה ביותר לגרנד טור. טי-מובייל ללא וינו אולי פחות חזקים. בזמנו נחשב לדומסטיק הטוב בעולם. אבל זו קבוצה עם עומק רובים ואני לא ממש דואג להם. חבל לי ש פלקו לא יגיע לטור אני ממש נהנה לראות אותו רוכב והכי טוב בירידות. בלרוס - X-ONCE קבוצה חזקה עם מסורת ארוכה ומנהל ספורטיב ותיק ומנוסה. ל CSC יש אולי את המנהל קבוצה הטקטיקן הטוב ביותר כיום לדעתי. הוא גם מצליח להוציא מהרוכבים שלו יותר מכל אחד אחר. ריס באמת בנה קבוצה חזקה מאוד לדעתי הבעיה היא רק שהמוביל לא נראה כל-כך מבטיח עד עכשיו. אני מקווה שיראה את יכולתו האמיתית בטור- כמו שריס הבטיח... SAECO - אני מתקשה לראות אותם מתמודדים באותה יעילות ויכולת מדהימה כמו בג'ירו אל מול הקבוצות הנזכרות לעיל. אבל אני מקווה לראות אותם בהרים - כללות הכל הם הראו שיש להם יכולת תכנון ובצוע ב'ירו - אבל זה הטור... פונק??? אני לא ממש יודע. אוסקטל - קבוצה טובה. אבל הטור הוא לא כמה שלבים הרריים. יש עוד הרבה קטעים משוריים בהם יש בריחות ולא לשכוח כמה ספרינטרים ש ב 20 קלומטרים האחרונים מעלים לקצב מהיר מאוד וב 10 האחרונים קצב ממש מפחיד גם נהגי מרוץ מוטורי. נראה כמה מהם ישרדו את כל אלו. והאחרות - שיפתיעו אותי... ירנין

ירנין, שאלה, כתבת כך:

"שהמוביל לא נראה כל-כך מבטיח עד עכשיו" בהקשר של ביארן ריס וקבוצתו CSC. למי התכוונת? מי המוביל של CSC? מצאת הצהרה של ריס, או כל אחד אחר בקבוצה הדנית, על המוביל? כמעט כל ההרכב שלהם יכול לסיים בעשירייה. שלושה רוכבים כבר היו בעשירייה הראשונה בטור. אחד מהם היה כבר על הפודיום. אז מי המוביל של הקבוצה? ג'וליש? יאקשה? באסו? וויוט? ססטרה? ייתכן שלריס לא יהיה רוכב על הפודיום. אם לא יהיה לו רוכב בעשירייה זה יהיה כישלון מחפיר שלו. אסור לשכוח כי ריס, כרוכב, הכריע לפחות שלוש פעמים את הטור. פעם אחת הוא ההכרעה שלו הסתיימה בניצחון אישי. לפני שנה הוא הרים רוכב מוספד למקום רביעי עם שבר בכתף וניצח בשלושה קטעים. הדבר היחיד שאני מוכן להתחייב עליו לפני הטור הוא שריס יהיה מעורב בהכרעה. איך?, מתי ועד כמה? זכור כי ברונייל הוא שועל אבל ריס הוא נחש.

Yarnin

New member
וזו כוונתי

אם באסו הוא המוביל. אז עד היום הוא לא הראה יוכלת מדהימה - לדעתי והשאר שצינת אולי הראו תוצאות נהדרות עד מדהימות במהלך העונה. אבל לא נירא לי שזה עומד מול ההכנות הספציפיות לטור של המועמדים העיקריים. למשל יאקשה התחיל מוקדם מאוד, ססטרה לדעתי הוא פועל מדהים עם אפשרות לעשיריה אבל לא פודיום. ג'וליש אותו כנ"ל ואני מקווה להתבדות לגביו. וויוט? - ??? בהחלט קבוצה חזקה. אבל לא נראה לי שזו קבוצה של פודיום אישי אלא קבוצתי. אבל זו רק דעתי האישית ואין לה כל משקל והשפעה על התוצאות ב 25 ביולי... ירנין

וזו בדיוק הגדולה של ריס....

רבים חושבים כמוך. כדאי לשים לב לעובדה המדהימה שכל מי שמזכיר את CSC וריס לא בטוח מי המוביל של הקבוצה. באסו הוא המוביל הטבעי רק משום ההתבטאות של ריס על היותו הרוכב הבא שיזכה בדאבל. תחילת העונה המדימה של CSC באה לפני הפסקה של שלושה וארבעה חודשים בהם הם הפכו לקבוצה אפורה ולא הגיעו להשגים מרשימים. וויוט נעלם עם ג'וליש בפסגות אי שם באמריקה לאימוני גובה. באסו צבר לא מעט ימי תחרות אבל לא הרשים עד כדי שיהפוך למועמד כמאיו,המילטון ובטח כאולריך או ארמסטרונג. אפילו הראס נספר פעמים רבות יותר מבאסו. ומי בכלל סופר את יאקשה? זו גדולתו של ריס. כולם נבהלו מהרוכבים שלו בתחילת העונה ואז הם נעלמו בקול דממה. כפי שכתבתי. ריס היה שותף להכרעה של שלוש מהדורות טור דה פראנס. פעם אחת הוא ניצח. פעם אחת ניצח הילד שהוא תמך בו (אולריך) ופעם אחת אונדוריאן ניצח בזכות מהלך של ריס. יש לי הרגשה שגם השנה הא יהיה מעורב בהכרעת הטור. כיצד? מה יצא לו מזה? בסוף יולי נדע.

למעלה