מראה עור צעיר

ron8

New member
מראה עור צעיר

שלום לכולם כולנו בודאי מכירים את המצבים הבאים : 1. פוגשים מישהו צעיר, אך הוא נראה מאוד מבוגר מכפי גילו 2. פוגשים מישהו מבוגר אך הוא נראה צעיר לאין שיעור מגילו האמיתי הדבר מעורר את סקרנותי וניסיתי בחודשים האחרונים להביט סביבי ולהבין מה פשר העניין. למיטב הבנתי הדבר קשור בראש וראשונה למראה העור, ובעיקר לעור הפנים. שמתי לב שמספיק להביט לשבריר שניה בבן אדם שיושב למשל במכונית (כך שרואים את פניו בלבד) ולנחש בקלות את גילו לפי מראה פניו. והשאלה שלי ... מנסיונכם ומידיעותיכם , מה הסוד של מראה עור צעיר ? האם אתם מטפלים בעור הפנים בצורה שמסייעת לשמור עליו ועל מראהו הצעיר ? ולרגל השקת הפורום החדש מאחל שיישאר צעיר לנצח ...

tsiporganeden

New member
אני בת חמישים וחמש ונראית כמו

בת ארבעים וחמש, אז ככה מה אני עושה? תזונה נכונה, חובה שמן כף שמן זית 1 ליום, חובה לנקות את הפנים עם חלב פנים, מי פנים וקרם המתאים ליום וללילה, כשאני נכנסת לג´קוזי (בקאנטרי) אני לוקחתת סוכר ומורחת אותו על הפנים, זה עושה לי פילינג, אחר כך מסיכה, עוד חמש דקות, אחרי שאני מתקלחת אני שמה קרם לחות ליום עם מקדם הגנה, ורצוי הכי גבוה, כלל לא, אני חוזרת לא לעשן, לא להיות חשוף לשמש, אלה שני דברים שמבגרים את העור כהוגן, והכי חשוב לשיר לרקוד ולשמוח, ואת הצרות לשכוח. כי אין לך דבר המבגר באופן משמעותי מצרה שנופלת עליך ואתה דואג כל הזמן, הפנים מקבלים קמטי הבעה בדיוק במקום שבו קימטנו אותם, וחבל, חישבו צרות סופן להגמר, הן לא נשארות לנצח.

ron8

New member
../images/Emo51.gif והקפצה ../images/Emo105.gif

עוד משתתפים מעוניינים להגיב ?

mandy

New member
בטח

אבל היא כבר אמרה את כל מה שצריך להגיד! הכל עיניין של אכילה נכונה, הרבה חיובי בחיים, וכמובן אף פעם לא להזניח את העור פנים.אבל מה את שואלת- איך לקבל עור פנים צעיר?

ron8

New member
קודם כל זה שואל ולא שואלת ...

גם גברים מתעניינים ביופי וטפוח ...
ואני גם מקבל כל מילה שרשמה צפור גן עדן מישהו יכול להמליץ על תכשירי טפוח לגברים ? ותודה

katykr

New member
אין פה הרבה גברים אז אני

לא חושבת שמישהו יוכל להמליץ לך על משהו ספציפי, אבל יש הרבה חברות נחשבות שמוציאות גם ליין טיפוח לגברים (לי למשל ידוע על קליניק), וגם אם אתה לא מוצא משהו כזה...אני חושבת שזה בסדר גמור אם תשתמש באותם המוצרים של הנשים..זה לא נשמע לי כמו משהו שמהווה בעיה. על תכשירי הטיפוח המומלצים שלנו תוכל לקרוא בשירשור שבו כל אחת כתבה במה היא משתמשת.

MsPiggy

New member
קרם הגנה נגד השמש?

אני שמה אחד כל פעם כשאני יוצאת לשמש... רוב הנזקים שנגרמים לעור באים מהשמש, ואני גם רוצה עור בהיר יותר

זה קשור גם לעור הפנים

גם לטיפול הבריאותי של הגוף שלך, וכשאני אומרת טיפול בריאותי אני מתכוונת לכאלה שמעשנים נראים מבוגרים יותר, העישון עושה קמטים בעור ושערות לבנות וגורם להזדקנות מהירה יותר... ואותו דבר בקשר לאלכוהול... וגם בתזונה של הגוף. אבל יש כאלה שזה טבעי אצלהם, הם פשוט נולדו עם מזל ועם מראה צעיר. או שהם פשוט שומרים על עצמם ומטפחים את עצמם להראות צעירים.

מיה אחת

New member
עור שמן

אמא שלי בת חמישים ונראית כמו בת ארבעים מקסימום. נכון, היא מקפידה למרוח קרם לחות, אבל זה הכל. מדובר בעניין גנטי (יש לך או אין לך), שאפשר לשפר באמצעות תכשירים קוסמטיים ושמירה על העור (תכשירי הגנה, חשוב!!). אבל כעקרון, שמנוניות מסוימת של העור (כמה שיותר שמן יותר טוב מהבחינה הזו) מונעת ממנו להתייבש ולהתקמט. אז מי שעכשיו סובלת מחצ´קונים ונדמה לה שהפנים שלה פשוט נוטפות שומן- יש תמורה בעד האגרה. בעוד שלושים שנה מעכשיו, אף אחד לא יאמין שאתן בנות חמישים. ומי שנחנה בעור רגיל או יבש, צריכה פשוט להקפיד יותר.

למעלה