מראה שבורה

comback

New member
מראה שבורה

מהן ההשלחות לשבירת מראה ועד כמה הן באמת אפקטיפיות (יחסית לשאר האמונות הטפולת)? יכול להיות וניסוח השאלה נשמע לכם קצת מוזר אבל בכל זאת אני אשמח לקבל תשובה שהיא יותר מ "מראה שבורה = 7 שנים של מזל רע".. תודה

miyamoto

New member
מנקודת מבטי

ההשלכות למראה שבורה נעות מלא-כלום עד לדי-רציניות. תלוי בכמה גורמים. אם לא ניקית את פיסות המראה השבורה מן הרצפה, צפויים לך חתכים ברגלים בכל פעם שתעבור שם יחף, אם יהיו עמוקים מספיק ורבים מספיק, הם עלולים לגרום לך הלם היפו-וולמי ואז למוות! אם כן ניקית את פיסות המראה השבורה, אין השלכות.

אבל אים המראה סדוקה

צריך מהר ליזרוק אותה . אסור להשאיר מראה סדוקה ולהישתמש בה. כך סיפרה אימי המנוחה והייתה מעיפה תמיד מראה שניסדקה כי זה מביא מזל רע

comback

New member
זרקתי ישר אחרי שנשברה...

השאלה היא מהן ההשלכות שבאות אחרי זה.. אני לא אחד שמאמין כל כך באמונות טפלות אבל תמיד יש ת'קטע ששבירת מראה מביא מזל רע לאורך תקופה...

miyamoto

New member
יש עוד הרבה קטעים.

אבל כולם קטעים, לא יותר. אם להיות כן, הקטעים היחידם ששווה לייחס להם חשיבות אלו קטעים בנושאים מתמטים. כמו קטעים בצורות מודולריות, הכי טוב! (או בצורות בכלל, זה מרתק).

אים זורקים את המראה . המזל הרע הולך

והכול מיסתדר . כמו ששום בכיס תפור למיכנסיים עוזר נגד עיין הרע לילד יפה . כמו שגם סרט אדום סביב ידו של תינוק עוזר נגד עיין הרע לתינוקת . למה להכחיש את זה . בישביל זה קיים הפורום לעזור לאנשים להאמין בזה לא?

TAINTED SAINT

New member
מר קרמר הנכבד.

צר לי,אך לכל אחד מאיתנו הזכות לפרש את מטרת קיומו של הפורום כראות עיניו,לדעתך הפורום נועד כמקום שיעזור לאנשים לרכוש עוד אמונות טפלות שאתה כה טוב בלהציעה להם בכמויות מעוררות התפעלות..... אינני שותף לדעתך וזכותי לראות את הפורום בתור מה שהוא מתיימר באמת להיות-במה להבעת עמדות והשקפות אישיות,הוא נועד לדעתי בדיוק למטרה המנוגדת לזאת שאתה מנסה כאן לקדם,הוא איננו מקום להפצת אמונות טפלות,אלא מקום בו אנו מנסים לנתחן בצורות ובאופנים שונים,חושבני שכל תפישתך את מהות קיומו של הפורום בטעות יסודה,וחוששני שאינני היחיד החושב כך.... צר לי אך הפורום לא קיים "לעזור לאנשים להאמין בזה לא?",כפי שכתבתה,אינני נהנה לסתור את דבריך,אני מכבד אותך,כמו שאני מכבד כל אדם,ובמיוחד אדם מבוגר ממני,כךחינכוני הוריי,וזהו החינוך שאני מנחיל לבני,אך באותה המידה אני מאמין שמותר לכל אדם להביע דעתו,אף אם היא סותרת את דעתו של אדם אחר. בכבוד רב TAINTED SAINT

TAINTED SAINT

New member
מר קרמר הנכבד.

צר לי,אך לכל אחד מאיתנו הזכות לפרש את מטרת קיומו של הפורום כראות עיניו,לדעתך הפורום נועד כמקום שיעזור לאנשים לרכוש עוד אמונות טפלות שאתה כה טוב בלהציעה להם בכמויות מעוררות התפעלות..... אינני שותף לדעתך וזכותי לראות את הפורום בתור מה שהוא מתיימר באמת להיות-במה להבעת עמדות והשקפות אישיות,הוא נועד לדעתי בדיוק למטרה המנוגדת לזאת שאתה מנסה כאן לקדם,הוא איננו מקום להפצת אמונות טפלות,אלא מקום בו אנו מנסים לנתחן בצורות ובאופנים שונים,חושבני שכל תפישתך את מהות קיומו של הפורום בטעות יסודה,וחוששני שאינני היחיד החושב כך.... צר לי אך הפורום לא קיים "לעזור לאנשים להאמין בזה לא?",כפי שכתבתה,אינני נהנה לסתור את דבריך,אני מכבד אותך,כמו שאני מכבד כל אדם,ובמיוחד אדם מבוגר ממני,כך חינכוני הוריי,וזהו החינוך שאני מנחיל לבני,אך באותה המידה אני מאמין שמותר לכל אדם להביע דעתו,אף אם היא סותרת את דעתו של אדם אחר. בכבוד רב TAINTED SAINT

רסקול

New member
טוב תראה

לאחותי נולד תינוק בשעה טובה או לא [מצב ה"אובר" בבנק די קשה, היא חדורית ופה נוסף להאכיל בשביל מימוש הנשיות נראה לי קצת מוגזם, אבל מי אני שאומר משהו לרווקה מזדקנת שתפסה מישהו שיזיין אותה , יעבר אותה וגם יכיר באבהותו. אבל כסף ממנו היא לא רואה, הטיפשה] והמטפלת שלו לא הרשתה לתת לו לראות את עצמו במראה כי זה מביא מזל רע. אז נזכרתי בסיפור של אגתה כריסטי על מראה סדוקה, וגם נזכרתי שלאקאן, פסיכיאטר צרפתי די מופרע אבל גם נורא נחשב, הסביר את שלב קדם המודעות העצמית שהתינוק מגיע אליו כשלב המראה, כשהוא רואה את אביו/אמו כהשתקפויות שלו.

TAINTED SAINT

New member
נתחיל במזל טוב לאחותך על הולדת הבן

וגם נסיים שם,ממש אין לי כוח ל"מראה מראה שעל הקיר,היש מטפלת פרימיטיבית ממני בכל העיר ?" שיגדל למצוות ולמעשים מעניינים וילך מחיל אל חיל,ולא רמזתי חלילה שעליו להתגייס....
[מה חשבתה אלברט,שבאמת רק אתה יכול?,סמיילים,סמיילים תרדוף
]

רסקול

New member
הוא יגדל הנבלה הקטנה

ויהא לחייל גיבור וחזק עם רובה ביד, ואז הוא יבוא לאבא שילו ויגיד לו: יא באבא למה עזבת אותי ואת אמא ככה? אתה יודע איפו היינו כל השנים? איך חיינו? כמו כלבים, כמו חתולים. והדוד ההומו שלי, הרסקי המניאק הזה, שמר עליי ולא נתן לי לבטא את עצמי מבחינה מינית עד גיל 18, ושידך לי כוסית-על. אני צריך שדוד הומו יגדל אותי, יא באבא? ואז הוא הולך ותובע את יא באבא בבית משפט על נטישה, דורש מזונות ומקבל כמה מליונים טובים. חצי מהם לרסקי הדוד ההומו המתוק.

TAINTED SAINT

New member
ילדים זה שמחה !!!

תשאל את שלמה בר,ואת מייקל ג'קסון. תשקיע בילד,זה יותר טוב אפילו ממניות.... [ותקנה ל"יא באבא" שלו קמעות לאריכות ימים ולהצלחה בעסקים.......]

למעלה