מראה "שיש" לעוגה מפוארת?
בוקר טוב! בדרך כלל אנחנו רק נכנסים בשביל לקרוא ולהתענג על היצירות הטעימות של חברי הפורום (וגם לקנא קצת...). הפעם זקוקים לעזרה קטנה (שבפורום מתכונים המליצו לנו לשאול כאן את המומחים הרבים) - אנחנו רוצים לעטר עוגה ששכבתה העליונה היא מעטה שוקולד מריר (מומס עם שמנת מתוקה) בדוגמת "שיש" - בתקווה שאתם מבינים על מה מדובר - מעין "רשת" (מהמרכז החוצה) לבנה, כפי שרואים בטובי העוגות המהודרות. כיצד עושים את העיטור? האם זה מסובך ? האם כדאי להתנסות על עוגה שצריכה למצוא את דרכה לאירוע מיוחד או לעטר "סתם" בקצפת (או בכל רעיון מקורי אחר?)? תודה ויום טוב!
בוקר טוב! בדרך כלל אנחנו רק נכנסים בשביל לקרוא ולהתענג על היצירות הטעימות של חברי הפורום (וגם לקנא קצת...). הפעם זקוקים לעזרה קטנה (שבפורום מתכונים המליצו לנו לשאול כאן את המומחים הרבים) - אנחנו רוצים לעטר עוגה ששכבתה העליונה היא מעטה שוקולד מריר (מומס עם שמנת מתוקה) בדוגמת "שיש" - בתקווה שאתם מבינים על מה מדובר - מעין "רשת" (מהמרכז החוצה) לבנה, כפי שרואים בטובי העוגות המהודרות. כיצד עושים את העיטור? האם זה מסובך ? האם כדאי להתנסות על עוגה שצריכה למצוא את דרכה לאירוע מיוחד או לעטר "סתם" בקצפת (או בכל רעיון מקורי אחר?)? תודה ויום טוב!