מראות ממקום שנראה שאינו על פני האדמה...
מ מנהלת בניסיון New member 11/8/14 #2 איזה יופי של תמונות אני מנסה לדמיין את ההרגשה לעמוד מול הנופים עוצרי הנשימה האלה
פ פריאל 12 New member 11/8/14 #4 לגמרי הייתי כרגע אצל זוג שטיילו באוסטריה וראיתי את התמונות משם: עוצרות נשימה.
א אלכימאית המתכת1 New member 19/8/14 #7 גאורגיה המהממת!!! מקום שעדיין לא התגלה מספיק ע"י מטיילים. איזו בחירה מדהימה של יעד. כמה שרציתי להגיע לשם לפני, עכשיו אני יודעת שבדוק אגיע לשם   איזה כיף. ספרי סיפורים מצחיקים משם פריאלי!
גאורגיה המהממת!!! מקום שעדיין לא התגלה מספיק ע"י מטיילים. איזו בחירה מדהימה של יעד. כמה שרציתי להגיע לשם לפני, עכשיו אני יודעת שבדוק אגיע לשם   איזה כיף. ספרי סיפורים מצחיקים משם פריאלי!
פ פריאל 12 New member 20/8/14 #8 אכן מהממת אין משם ממש דברים מצחיקים, אבל, מישהי סיפרה שהיו מניחים את התינוקות שרק נולדות על גבם בתוך עריסה והיו קושרים אותם לעריסה. לטענתה, זו הסיבה שיש להם ראש פחוס
אכן מהממת אין משם ממש דברים מצחיקים, אבל, מישהי סיפרה שהיו מניחים את התינוקות שרק נולדות על גבם בתוך עריסה והיו קושרים אותם לעריסה. לטענתה, זו הסיבה שיש להם ראש פחוס