מרבל עושה מנגה

NuckBunnies

New member
מרבל עושה מנגה

מרבל משיקה מיני סידרה בת 8 חלקים, אשר יופיעו בה הגיבורים הקלאסיים של מרבל (כגון אקס מן, ספיידר מן, האלק ועוד) במתכונת חדשה - מנגה (קומיקס בסגנון יפאני). עוד מידע: http://www.marvel.com/comics/yourman/archive/102401_manga.htm מה דעתכם? הם זהו רעיון טוב? בכלל, מה דעתכם על מנגה ושיגעון המנגה והאנימה ששוטף את העולם (הקליפים של דאפט פאנק, פוקימון, וכו´)? NuckBunnies שיותר ממסוקרן (בצורה החיובית ביותר) מן הרעיון, ובכלל חובב מנגה ואנימה.

gl

New member
חחחח

אותי זה דווקא הצחיק לראותאת ספיידרמן עם ראש בובוסי וגף של נמלה אני גם אוהב (לא משהו אבל משהו) אנימה אבל לראות את ספידר מן זה כבר מוגזם אולי הזדמנות אני גם הגש לאתר. GREEN LANTERN תסתכלו למטה או למעלה ותחפשו את ה"חשיפה"

Cartman

New member
אני ממש לא מבין מה ההתלהבות...

..הגדולה ממנגה. זה לא כזה סגנון ציור יפה... בכל מקרה, נחמד שמארבל מנסים לפנות לכיוונים שונים...

sorsha

New member
לפי דעתי ...

לפי דעתי הסגנון ציור הזה הרבה יותר יפה מהאמריקני, הוא גם יותר מושך את הענין לרוב (שוב זה לפי דעתי ) בעיקר בזכות האסטתיות (נראה לי שזאת המלה המתאימה בכל אופן ) של הציורים .... או שזה פשוט בגלל שיש שם הרבה בחורות חמודות ושובבות אם מעט מדי וגם בכלל בלי בגדים, והרבה בחורים חמודים גם הם

NuckBunnies

New member
דעתי

מבחינה גראפית, האסטתיות והפרופרציונליות של מנגה נורא יפים, אבל הסיגנון נוטה לעיתים להפוך לפשטני מעט, ולכן אני מעדיף את הסגנון האמריקני, בגלל הדגש על פרטים ודיוק. לעומת זאת, העלילה במנגה בדרך כלל הרבה יותר טובה מקומיקס, ונוטה לעסוק בנושאים יותר כבדים ורצינים בדרך יותר טובה מקומיקס אמריקני. סך הכל, לשתי האסכולות יתרונות וחסרונות, ולמזלנו זה לא מצב של "או זה או זה", אפשר להנות משתי העולמות. NuckBunnies שאכן חושב שהבנות במנגה מאגניבות ביותר.

hsotrt

New member
לדעתי...

מרוול זה חברה גדולה אבל הסגנון שלהם שונה מאד ממנגה. נסביר: מרוול מציירים בסגנון מדוקדק עם הרבה פרטים ורקעים וכאלה אבל מנגה זה שונה. מנגה מתמקד יותר בדמות עצמה ופעולותייה ומקצה קצת לרקע (שבעיקר דהוי או לא קיים) ופרטים קטנים כמו ליכלוך נגיד או ברק של המכנסיים של סופרמן לא מופיעים רק פרטים גדולים כגון קווי מתאר של הדמות וברק מינמלי על השער. מרוול לא יוכלו לעולם לחקות מנגה ולהיפך. אבל זה טוב לנסות.

NuckBunnies

New member
ממש לא נכון

כן יש בקומיקס אמריקני דגש על פרטים, אבל גם במנגה יש הרבה פרטים. כן, לא רואים את כל תוי הפנים (וזה פשוט חלק מהאסטתיקה של מנגה), אבל הרקעים בהחלט קיימים! בכל מקרה, לכל אמן מנגה יש סיגנון שונה מאוד מהשני. תסתכל על Ghost In The Shell. המנגה יפהפיה. הרקעים בהחלט קיימים. חוץ מזה, אני מקווה מאוד שמרבל לא תנסה לחקות מנגה אלא לעשות אותה. NuckBunnies *מחבק את העותק שלו של Ghost In The Shell*

זה לא חדש במיוחד. מרוול עשתה

המון סדרות מאנגה בעבר, ובכלל מודיירה היה מאוד מושפע ממנגה בתקופה שלו בXMEN. הבעיה היחידה שיש לי עם רוב ספרי המנגה הם העובדה שהם לא צבעוניים, לי זה קצת מקלקל. אבל סה"כ הגיע הזמן שהמנגה והאנימה יתחילו לקבל את הכבוד לו הם ראויים.

NuckBunnies

New member
זה מה שאני אוהב בפרוייקט הזה

הוא לוקח את הטוב בשתי הצדדים - את הסגנון של מנגה, את הצביעה של מרבל, וכו´, ומשלב אתץ שניהם. אני ממש רוצה לראות את התוצאה. נקווה שהעלילה תהיה מושפעת יותר ממנגה מאשר מקומיקס אמריקני. NuckBunnies

ויאגרה

New member
אם תחפש קצת....

בדפים של פורום מאנגה ואנימה באתר זה,תיראה הודעות,בצירוף תמונות,שעוסקות בנושא,אליו היתייחסתי לפני כמה שבועות. בכל מיקרה,החלטתי לצרף תמונה של האוונג´רז,כפי שהם יראו בגירסתם המאנגאית. אם תירצו עוד תמונות,פשוט תגידו...

gl

New member
רוצים עוד רוצים ../images/Emo95.gif

אהבתי את האיירון מן אולי אני יכנס לאתר לראות קצת (מאניין איך יראה בו גרין *משושע קלות מהרעיון*) GREEN LANTERN הבחור בירוק

hsotrt

New member
אוייבי!

לאאאאא!!!!! מגה אמריקאית ללללללללאאאאאא!!! אני שונא את זה! ממש לא מקורי, בדיוק כמו רובוטריקים!!! לללאאאאאא!!!!!

ogmios

New member
טוב לדעת, אבל קשה לומר שאני מופתע

מארוול כבר שנים מחפשים את עצמם. זה התחיל בכל מיני קרוס-אוברים חשודים, המשיך לארגון מחדש של כל העולם נוסח די.סי. בימיה הגרועים ביותר, ונמשך לנהירה חסרת בושה אחרי הסגנון של אימג´. לא מפתיע בכלל שהם מנסים לעשות עכשיו מנגה (לא שאימג´ לא עשו את זה קודם, ולא שלא היה מנגה ספיידרמן ממקודם, אבל טוב נו...) אדיוס, אוגמיוס

NuckBunnies

New member
אתה צודק שפעם מרבל הלכו אחרי

חברות אחרות, אבל לפי דעתי הפרוייקט הנוכחי וא לא ניסיון למציאת כיוון. מרבל כרגע היא בפיסגת עולם הקומיקס, ללא שום מתחרים (21 מתוך 25 המקומות הראשונים כבר אמרנו?). בשנה-שנתיים מאז שג´ו קוסדה (אז *ככה* קוראים לו... Joe Quesada) הפך להיות העורך הראשי מרבל שינתה כיוון לחלוטין. ובכלל, עכשיו מרבל די מנסה לעשות *הכל*, כולל לספר את המוצא של אוריג´ן, מה ש25 שנה לא העיזו לעשות. NuckBunnies שרוצה לחזור לישון

ויאגרה

New member
אני רוצה להסביר משהו.

אין כזה דבר "סגנון ציור". הצורה,הדרך והאופי בה האמנים במארוול מציירים,ציירו ויציירו שונה זו מזו ואין לה מאפיין קבוע,כמו שאנשים פה חושבים.

שטיות

יש בסיס מסויים לכל הציורים שלהם זה דרך שבא הם מציירים גיבורים ורשעים ויש גם ספר כזה הבעיה שהוא רק בארצות הברית אז זה דיי באסה אז אני רוצה למצוא אתרים שמלמדים שיטה זו

למעלה