מרגוע

גילי08

New member
מרגוע

שלום לכולם מבקשת עיצה. מחפשת מקום, לא יודעת אם קיים כזה במציאות או רק בפנטזיות שלי אבל אם קיים אשמח להכוונה לשם... תקופה נפשית מאד קשה. צריכה להתאושש. אבל לא ברמה שזקוקה לאישפוז פסיכיאטרי. פשוט מאד צריכה לנוח. אבל מנוחה בפני עצמה בלי תוכן, פוחדת שיקח אותי למקומות רעים. על כן נראה לי שהיה אידיאלי אם הייתי מוצאת מין בית מרפא או בית מרגוע, אפשר ואולי אפילו רצוי בחו"ל. רחוק. מקום עם גבולות, קרי סדר יום, אולי חוגים, אולי פיסול בחימר. תעסוקה. שתאפשר להרגע ותעזור לנפש להתאושש. שיהיו שם עוד אנשים, אבל אנשים בריאים ביסודם, לא מומלץ לי להיות בסביבת הטירוף. יתכן גם שיהיו שם תרפיות. לא בטוחה אם הכרחי. אולי עדיף בכלל לא לגעת במקומות האלו. אבל בגדול, צריכה שקט עם תוכן ועם גבולות. יש למישהו רעיונות? או שאני הוזה ורק בללה לנד יש כזה מן דבר. תודה גילי

Benor2004

New member
אוליי טיול בחו"ל?

או אפילו טיול בארץ, יספקו את הסחורה? מחוסר מעש... גם אפשר להשתגע.

גילי08

New member
כרגע לא חסר מעש, רק עבודה מתישה

אבל אולי באמת טיול מאורגן זו אופציה אני צריכה מסגרת כזו שיחליטו בשביל על הכל לאיזו תקופה. לא יודעת... אפילו להחליט מה לקנות בסופר נהיה מסובך בזמן האחרון.... תודה
גילי

mormorto3

New member
אם תמצאי אני מוכן לשלם לך שתגידי לי איפה זה..

אולם הרבה אנשים מוצאים את זה בהודו. מקום שהמחייה בו מאוד זולה וברגע שתתרחקי מהאיזורים העירוניים תמצאי שפע של ירוק וטבע עם אנשים כפריים בלי כל הטירוף של המודרניות. לא הייתי שם אבל בהחלט אני מתכנן לקחת מתישהו בעתיד חופשה עם פרק זמן בלתי מוגבל לשם. בנוסף יש בארץ בנגב מקום שנקרא אשרם במדבר שזה דומה למה שאמרת עם מסגרת סדר יום אבל עם מדיטציות (שזה מעולה כשלפני עצמו) אבל מחיר שלטעמי מופקע. עד שהעולם יתקן את עצמו אפשר תמיד לנסות לשלב כמה שיותר דברים נעימים ו"תראפיים" בחיי היום יום שלנו. חוגים כמו שדיברת עליהם קיימים כמעט בכל עיר במרכזי קהילה וכדומה לעיתים בחינם ולעיתים בעבור תשלום שם תוכלי להכיר כל מיני אנשים בעיקר מבוגרים אבל סביר להניח שניחנים בשקט ובשלווה הנפשית שלהם את קוראת 'בריאות'. עוד אופצייה היא אולי קיבוצים והתנדבות כלשהי. זה מה שאני מצאתי עד כה, מקווה שזה יהווה לך לעזר.

גילי08

New member
הי...תודה...

כן, זה עוזר. מעניין האשרם במדבר, קראתי עכשיו שיש שם תוכנית שאפשר להשאר ב- 50 ש"ח ליום בין עשרה ימים לשבועיים (זה המחיר המופקע שדיברת עליו?). אף פעם לא הייתי "בקטע" של כל הרוחניות ויוגה ומדיטציה, אני שואלת את עצמי אם זה בכלל יתאים לי. אולי גם כל מי שמגיע לשם הם אנשים עם הרבה רקע קודם בתחום ושפה משותפת. אולי גם משם תבוא תחושה של זרות. בכל מקרה, נתת לי אתגר... לא אמרת כמה אתה מוכן לשלם?
תודה על הניסיום לעזור נתת לי חומר למחשבה
גילי

mormorto3

New member
כנראה שזה חשש לגיטימי

אין לי מושג מה הולך שם ואיזה סוג של אנשים אבל אני מניח שמקום כזה מיועד למצוא בוא נישה אישית וביטוי עצמי. לטעמי שווה לנסות (אולי בפסח
). בקשר למחיר, לא זוכר בידיוק למה אבל אני זוכר בזמנו שהתעניינתי בזה עלו כל מיני סעיפים 'קטנים' שהטרידו אותי או שמא אולי פירשתי אותם ככלי סחיטה עיסקי. לא זוכר כרגע אני צריך להתעמק בנושא שוב. אבל אל תתני לי לעכב אותך, יכול להיות שזה מה שאת מחפשת. בכל מקרה שיהיה בהצלחה !

למעלה