מרגיזה אותי מאוד התגייסות התקשורת

מרגיזה אותי מאוד התגייסות התקשורת

לצד המשטר בכנותה את עוזי לנדאו וחבורת המתנגדים לתכנית ההתנתקות של שרון כ ""מ ו ר ד י ם"" הבה נבחן את המצב לאשורו. מי באמת הם המורדים? דווקא המורדים הם שרון וחבורתו שבניגוד למצע והאידאולוגיה של הליכוד הולכים ומבצעים את מדיניות השמאל הישראלי צעד אחרי צעד. התקשורת מתמסרת לשרון ולמדיניות האנטי דמוקרטית שלו כשאין לו רוב בעם והוא נאלץ לתרגילים אנטי דמוקרטיים כמו הפרת ההבטחה שלו שהוא יקבל את תוצאות משאל מתפקדי הליכוד ופיטורי שני שרים שבחתימה על ההסכם הקואליציוני לא הייתה שום פסקה המחייבת אותם לתמוך בתכנית ההתנתקות שנולדה אחרי קום הקואליציה. פיטורם של שר התחבורה ליבמן ושר התיירות אילון בא כדי לקבל רוב מלאכותי להעברת התכנית בממשלה בביצוע מעשה אנטי דמוקרטי שבכל מדינה דמוקרטית מתוקנת לא היה עובר על סדר היום הציבורי. וכאן אנו רואים את התגייסותו של בית המשפט העליון לטובת שרון בקובעו שהפיטורים שלהם חוקיים. אז אנחנו בעצם מגלים שגם בית המשפט וגם התקשורת נותנים ידם למעשי נבלה אנטי חוקיים ואני מוסריים ואנטי דמוקרטיים ולו רק בכדי להגשים את המאוויים הפוליטיים שלהם. התקשורת שאמורה להיות שומרת הציבור מפני העוולות של השילטון הפכה את עורה והתגייסה כולה לטייח לשקר ולהעלים מפני הציבור את מעשה הוונדליזם הדמוקרטי שמבצע ממשלת שרון כדי לקדם תהליך שמבחינה דמוקרטית לא היה לו ואין לו רוב בציבור. תקשיבו לדבריו של דר' יהודה צורף ואני מביא חלק ממאמרו המתאים לתיזה אותה כתבתי כאן. ""כאז כן עתה, מנסה ממשלת מיעוט לכפות תהליך טראומטי על העם באמצעים אנטי-דמוקרטיים. זהו הלקח הלאומי החשוב ביותר מאז הסתבכה מדינת ישראל במלכוד האופק המדיני. שכן, פגעי אוסלו ממחישים באופן חד משמעי את חשיבותו של התהליך הדמוקרטי התקין בהכרעות לאומיות הרות-גורל. "" כמו כן הוא מוסיף וכותב: ""עד כדי כך ספוגים כהני השלום בנורמות הנפסדות של השיח הציבורי, שאינם מבחינים בסתירה המוחלטת שבין גישתם הטוטליטרית ובין ערך השלום. מתוך אותה גישה רודנית נכפה הסכם אוסלו על הציבור באמצעות מהלכים חתרניים של חשאיות בלתי-נאותה, הפרת חוק איסור המפגשים עם אש"ף, הפרת ההתחייבויות המוצהרות לציבור הבוחרים, תרגילים מסריחים ומניפולציות של שוחד פוליטי. במקום להוקיע את ממשלת שרון על חזרה מדויקת של קלקולי אוסלו, מסייע הדיון התקשורתי לראש הממשלה לחזור על אותו מודל מושחת שכפה את מהלכי אוסלו על הציבור. ד"ר יהודה צורף הוא מדען בתחום פיזיקה והנדסת אנרגיה, בוגר הטכניון ואוניברסיטת אוקספורד. הוא עבד במו"פ במוסדות מחקר ובתעשיות הביטחוניות. כיום עוסק במחקר עצמאי בפיזיקה תיאורטית. פעיל בגופים חוץ-פרלמנטריים למען שלמות הארץ ואף פעיל בענייני העיר רחובות, מפרסם מאמרים פובליציסטיים בעיתונים שונים. הסיפא של דברי מכוונים כלפי המשטר בית

למעלה