מרגיז מרגיז מרגיז

בלינקה

New member
מרגיז מרגיז מרגיז

תגידו אם זו נשמעת לכם תגובה בוגרת ושקולה. אני מנסה לממש זיכוי לקניית בגדים שקיבלתי ליומולדת. בניגוד להרגלי מבקשת מהמוכרת לעזור לי. המוכרת שולפת לי חולצה אחת. אני הולכת לתא ההלבשה (עם שחר) כדי למדוד. יוצאת עם החולצה, מחכה לאיזושהיא התייחסות מהמוכרת שמנהלת שיחות טלפון (אני הקונה היחידה בחנות). היא סוגרת את הטלפון ומסתכלת החוצה, למרות שאני עדיין עומדת ומביטה בה. בסוף אני שואלת אותה אם יש לה עוד משהו להציע. היא מודדת אותי מכף רגל ועד ראש, רואים לה על הפנים שהיא לא מבינה למה לא הלכתי לחפש בגדים במתאים לי, ואומרת "לא". נכנסתי שוב לתא ההלבשה עם שחר, הסברתי לה בשקט אבל באופן ברור שהמוכרת היא בת *ונה, אמרתי תודה והלכתי. איך אשה מבוגרת יכולה ככה? אני יכולה להבין ילדונת שלא מבינה מהחיים שלה, אבל אוף, זה היה ממש פוגע. ובשביל שיהיה לי כיף אחרי שנזכרתי כמה זה מרגיז, אני אספר שמהחנות נכנסתי ישר לסרט. שחר ישנה במנשא כל הסרט. נורא כיף

1במיה

New member
איזה חוצפה../images/Emo46.gif אני משתגעת מאנשים

שתפקידם לשרת לקוחות והם עושים טובה שהם מתייחסים אליה. להבא שאת מאזור תכנסי לחנות תפתחי לה את כל הבגדים המקופלים ותצאי בלי לקנות כלום. זאת תשובה בוגרת
(לא?!) איזה כיף לך שהלכת לסרט עפ שחר, כל הכבוד על האומץ להכנס עם תינוק לקולנוע... אצלי עם הילדים זה חוק הם תמיד מתעוררים כאני חייבת שישנו וישנים שאני צריכה שיתעוררו... איזה סרט?

בלינקה

New member
נכנסתי לסרט אחרי שביקשתי כרטיס

לסרט שאף אחד לא נכנס אליו
ראיתי את הבשורה על פי אלוהים. יש שם כמה הברקות, אבל בגדול ממש לא משהו. קצת כמו הצגת סיום י"ב בבי"ס תיכון ממוצע ומעלה.

lulyK

New member
תגובה סופר בוגרת.

אמרת תודה והלכת לסרט.. מה יותר שקול מזה?

היא טיפשה ועושה נזק לחנות שבה היא

עובדת. התגובה בדיוק לעניין! ושחר הבובה שלך-כל הכבוד לה על ההתחשבות-בהחלט יותר בוגרת מהמוכרת!

sharonmx

New member
מרגיז נורא!

אני תמיד משווה את השירות הזמעזע בארץ לארה"ב. תמיד שנתקלים במקום עם שירות טוב אז מציינים את זה לטובה. הלו? ככה זה צריך להיות. הזבנית לא עושה לי טובה... (או שכן? ככה זה נראה בד"כ...). אחלה על הסרט- נורא רציתי לעשות את זה אבל איכשהוא לא יצא לי אף פעם..

yaelia

New member
אני תמיד מעירה איזה משהו נבזי

אבל למען האמת בתקופה האחרונה זה נראה לי כל כך ילדותי וסתם בזבוז אנרגיות, שאני כבר לא... בטח לא השיטה הכי בוגרת. מצד שני, אני שמתי לב מאז שאני שמנה (לא הייתי תמיד), שהפכתי לבלתי נראית. נורא קל לא לראות אותי פתאום, פרדוקסלי משהו ומעליב מאוד. לרוב אני פשוט משתמשת בכל מאגרי האסרטיביות על גבול האגרסיביות. יש בגדים מאוד נחמדים וראויים גם בקרייזי לייין וגם בג'אמפ, בכל מיני מידות. אגב, לפי התמונות שלך, את לא נראית מישהי שלא יכולה למצוא מה ללבוש. והידד לסרט ולשחר שישנה.

עדי 5

New member
אהבתי את פיצוי הסרט-את 10!!!

כל הכבוד לך. לגבי המוכרת זה באמת מרגיז . נראה שאנשים באים לעבודה רק לקבל משכורת מבלי להצדיק את עצמם-חוצפה.

עמית@

New member
חצופה בעליל.

מאוד לא מקצועי
ובאשר לסרט- מה שאמרת הוא בדיוק מה שחשבתי לעצמי אחרי צפייה בקטעים ושמיעת ראיונות, פאתטי קצת- לא?

בתור

מי שעבדה שנים במתן שירות (מוכרנית בזארה, מלצרית), אני מתפלצת כל פעם מחדש מהתנהגות שכזו. אני לא מבינה: האם זה נעים להיות כל היום עם פרצוף חמוץ, ולקבל פרצוף חמוץ מאחרים????? לא עדיף לחייך ולקבל חיוכים בחזרה???? הם כבר קיבלו את העונש שלהם (ולכן כנראה הם חמוצים)... וסחתיין על הסרט!

ליילה

New member
פויה של מוכרת... נורא מעליב

אני יכולה להגיד שאחד היתרונות הגדולים בארה"ב מעבר לשרות שהוא הרבה יותר טוב, הרבה יותר עוזר והרבה פחות מנג'ס, הוא שהבגדים פה במידות של בני אדם ובכל חנות נורמלית אפשר למצוא בגדים יפים גם אם את לא מידה 36. אני נכנסת פה לחנויות כמו אולד נייבי, וגאפ וקונה בגדים כמו בן אדם נורמלי (שזה מה שאני למרות שאני מידה 44...) ולא מרגישה לא נעים עם זה, או שהייתי צריכה ללכת לאיזה חנות מיוחדת למידות מיוחדות כאילו בגלל המידה שלי אני איזה מוטציה.

Joy107

New member
חוצפנית...../images/Emo46.gif

ואהבתי את התגובה הבוגרת והשקולה של במיה... לפתוח/למדוד את כל הבגדים ולצאת בלי לקנות כלום מגיע לה!!

להתעלם... ../images/Emo10.gif

יש אנשים מעצבנים אבל כשמתעלמים מהם החיים הרבה יותר קלים. אחלה על הסרט. מדהים כמה שאפשר להנות גם עם הקטנים. אנחנו אתמול הלכנו לחברים, בפעם הראשונה מאז הלידה, וזאת היתה ממש חוויה טובה. ארזנו את הקטנות בכובעים ובשמיכות והן ישנו בעגלה כמו בובות. מסתבר שלהן זה ממש לא משנה, אבל עבורינו זה עשה את כל ההבדל. החיים ממשיכים. וטוב שכך.

למעלה