מרגישה די זיפט

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
אייקון

לא יודעת למה שאני רוצה להוסיף אייקון זה מעתיק לי גם את הסימון במילים?

1ט ל י

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

ל3

New member
מרגישה די זיפט

נמאס לי כבר לצפות בטלוויזיה אז עברתי למחשב. כבר אין לי דמעות. היום כואבים לי קצת המפרקים בידיים והיה לי קצת חום ( 37.5 לא נורא) אני מקווה שזה יחלוף. אני עדיין מצפה לקבל את תשובות הבדיקות דם ולראות מה קורה. אתמול ממש היתלהבתי היו לי כאבים בבטן התחתונה וכבר הייתי בטוחה שקיבלתי ( אחרי 4 חודשים שאני לא מקבלת) אבל היתברר שההיתלהבות היתה לשווא. וכאן אני מפנה את שאלתי לקובי- ישנם גלולות שחולי לופוס יכולים לקחת? בהזדמנות זו אני רוצה לאחל לכולם חג עצמאות שמח. תעשו חיים ואם אתם יוצאים אז היו זהירים אוהבת, שירי

שירי יקרה../images/Emo24.gif

קבלי ממני חיבוק חזק, הפסיקי לבכות, האמיני לי - עוד יבואו ימים טובים יותר. ככה זה בלופוס! את יכולה לחפש לך במחשב, משחקים שמתאימים לך להרגעת העצבים. לי לפעמים זה עוזר. נכנסת לאתרים ומשחקת את המשחקים, אפילו הטפשיים ביותר, זה נחמד להצליח וזה מרגיע מאוד. אם את רוצה אשלח לך כתובות, אבל הכי טוב להיכנס דרך האתר של YNET, שם יש מגוון רחב מאוד של משחקים און ליין, וגם תשבצים. צריך רק לבחור מה שמתאים לך. עוד חיבוק והרבה אופטימיות

דכאון ולופוס

קראתי את הודעתך בעניין הדכאון שלך. לדעת מרבית הרופאים יתכן דיכאון שנובע מלופוס, ובמקביל, יתכן דיכאון שנובע מהתמודדות עם מחלה כרונית. בכל מקרה, אין זה משנה לגבי דרך הטיפול. בדיכאון מטפלים כמו בדיכאון. אני שמחה שאת הולכת לפסיכיאטרית, אני רק מקווה שהיא יודעת על הלופוס שלך. יש היום תרופות מאוד מועילות להתמודדות עם דיכאון. אין להתבייש בדיכאון, רוב האוכלוסייה סובלת מכך, בתקופה זו או אחרת של החיים. ראי את היקף השימוש בפרוז´ק או לחילופין בסרוקסט, שהן תרופות שכיחות מאוד, שלוקחים אנשים מן השורה. אל תלחמי בדיכאון, זירמי איתו, המשיכי להתייעץ עם הפסיכיאטרית שלך, ונסי לשקול איתה ביחד טיפול פסיכותרפואיטי (שיחות עם פסיכולוג/ית) שעוזרות מאוד לטיפול בדיכאון. אני מניחה שאת יודעת, שטיפול פסיכיאטרי, ניתן בחינם בכל מרפאות החוץ של בתי החולים שיש בהם מרפאות פסיכיאטריות. אם תיכנסי לאתר ארגון הלופוס http\\: lupus.org.il, לקישור: "פרפרונים - דף קשר, בפרפרון 8", תמצאי מאמר על דיכאון ולופוס. כדאי לקרוא. חזקי ואמצי חיבוק חזק נוסף כוכי

ל3

New member
תודה על העזרה

קודם כל אני מאוד מודה לך על העידוד. האמת שאני כבר לוקחת כדורים אנטי דיכאוניים התחלתי בסרוקסט וכשזה לא עזר אז הפסיכאטרית החליפה לי לרמרונד( אני חושבת שזה השם של הכדור). לא ידעתי שאפשר לקבל עזרה נפשית דרך מרפאות חוץ. ועוד אני משלמת לפחות 600 ש,ח כל חודש לפסיכיאטרית. אבל בטח לשם מתקבלים רק עם הפנייה מרופא משפחה והרופאה שלי לא יודעת מזה. בכול אופן אני אברר ושוב תודה על האינפורמציה

שני 4

New member
שירי, אני לא רופאה , ולא רוקחת

אבל אני בטוחה גלולות זה אסור!!!!!!!! שירי יש אמצעי מניעה אחרים. וחוץ מיזה גלולות זה דבר ממש לא מומלץ אפילו לבנות בריאות (בלי לופוס) קבלי את זה בגדר המלצה בלבד! לדעתי את צריכה לשאול את הראומטולויגית שלך, היא הכי מבינה בעולם לגבי הלופוס ביי ביי שני

ל3

New member
זה לא לאמצעי מניעה אלה....

העיניין הוא שאני לא שוקלת אם לקחת את הגלולות כאמצעי מניעה אלה כדי שזה יסדר לי את המחזור כי אני לא מקבלת כבר 4 חודשים בכל מקרה אם זה מה שיומלץ לי אז אני בהחלט אשאל תודה

gaia20

New member
הי שירי

ההרגשה הזאת תחלוף- כמו שכוכי אמרה , יש ימים טובים ויש פחות טובים. החוכמה היא לנצל את הטובים ולהתעלם מהרעים. בקשר לגלולות, לא נראה לי שיש גלולות שמתאימות לחולות לופוס, הכל עובד על הורמונים, וזה כידוע לך לא טוב לנו... אבל מצד שני- אני לא מכירה את כל הגלולות הקיימות, הרבה יותר בטוח שקובי יענה לך. חג שמח (גם אם לא כל כך רואים שזה חג...) גאיה.

למעלה