גם אני מקנאה בסיסג'נדריות
וגם בטרנסיות שמתחילות בגיל צעיר יותר.
אני בת 36 והתחלתי הורמונים בגיל 34. ידעתי על עצמי רק בגיל 32.
אני קרחת מגיל 21, אז אני חייבת ללבוש פאות כל הזמן והן מגרדות אם אני מנסה להישאר איתן יותר מכמה שעות רצוף. כתוצאה מכך, למרות הנישוי שהפאות נותנות ולמרות שאני משקיעה בשיער אמיתי, בסופו של דבר כל יום אני צריכה לראות את עצמי בלי שיער ואז אני נראית כמעט בול כמו שנראיתי כשהתחלתי הורמונים לפני כמעט שנתיים.
בפנים שלי האף שלי גברי, ארובות העיניים שלי שקועות בטירוף. לא מצאתי אף תמונה של טרנסית לפני ניתוח עם עיניים כל כך שקועות כמו שלי. הגרוגרת שלי בולטת בטירוף... ואחרי שעברתי את הוועדה לשינוי מין, הקופה בה אני נמצאת, מכבי, אחרי חצי שנה של מריחות מואילה לתת תשובה בכתב שלילית לגבי ניתוח אף שמאפשרת לי בכלל להגיש קבילה ואני עדיין מחכה לתשובה לגבי ניתוח מצח וניתוח גרוגרת שהגשתי בקשה עבורם גם לפני חצי שנה. כך שאני אפילו לא יכולה לערער לגביהם.
גם אם אשיג יום אחד את הניתוחים שלי וגם אם יצליחו, כל זה נשען על זה שאני לובשת גם את הפאה ובלעדיה הכל מתמוטט. שזה אומר שאף פעם לא תהיה לי החוויה של 24 שעות ביממה נראות נשית, גם במקרה האידאלי. תמיד כל יום שאוריד את הפאה, אני אראה גברית. ונכון, יש נשים קרחות. אבל הן לא מפסיקות להראות כמו נשים כשהן בלי שיער, כי יש להן הרבה מאפייני פנים אחרים שמשדרים נשיות שלי אין.
תזכרי שתמיד היה יכול להיות יותר גרוע ויותר טוב. לפחות הצלחת להשיג את ניתוחי נישוי הפנים שלך. אני לא יודעת אם עברת את אותן מריחות בירוקרטיות שאני עברתי כדי להשיג אותם. אני לא יודעת אם סבלת מחוסר ודאות שהניתוחים יספיקו כדי לגרום לאנשים לזהות אותך כאישה, אבל אני יודעת שבמקרה שלי אין לי ודאות בכלל כי העיניים שלי כה שקועות שגם אחרי ניתוח יתכן ועדיין לא יגיעו לטווח נקבי של מנח ארובות, שזה הגורם הקריטי מספר אחת להבדלה בין פנים נקביות לזכריות ואם זה לא יסתדר עבורי, הלך עלי... אם זה לא יסתדר, גם עם פאה וניתוח אף מוצלח וניתוח גרוגרת מוצלח לעולם לא תהיה לי נראות עוברת.
וגם לי היה יכול להיות יותר גרוע. היה יכול להיות לי למשל סנטר מרובע, אבל דווקא בכל אזור הלסת התחתונה במקרה יצא לי הכל בצורה נשית בלי ניתוחים.
אז זה כל מה שיש לי להגיד. אני לא יודעת אם זה עוזר, אבל תמיד יכול להיות גרוע, ותמיד יכול להיות יותר טוב. אפשר רק לעשות את המיטב עם מה שיש לנו ולקוות שיצא לנו לחוות כמה שיותר חוויות מאשרות נשיות בחיינו. בהצלחה, ומאחלת לך שתצליחי להגשים את מטרותיך.