מרגישה ויודעת שאיחרתי את הרכבת.

Smoochie

New member
מרגישה ויודעת שאיחרתי את הרכבת.

אספר בקצרה: אני בת 27, מתגוררת אצל אמא שלי כרגע (הוריי גרושים. היחסים איתה בסדר והיא מקבלת, אבא לא מקבל ואני לא מדברת איתו. חלק מהאחים מקבל וחלק לא) לא עובדת כעת, נוטלת הורמונים כשנתיים וחצי, מסירה שיער בלייזר כשנתיים. התוצאות בסדר (למזלי, לא היה לי מעט שיער על הגוף והפנים), מחוץ לארון כשנתיים, עברתי ניתוח לנישוי הפנים לפני שנה פלוס בתל השומר. התוצאות סבירות. יש עוד כמה "שיפוצים" שאני צריכה לעשות בפנים. יש לי גרוגרת בולטת מעט, קול נמוך ש"עובר" לאחר מאמץ מצדי. אני גבוהה ורזה, מותניים מעט מודגשות, חזה הורמונלי קטן ואיבר מין זכרי. בקיצור, יש לי עוד "עבודה" רבה לעשות. אך אני מרגישה שזה לא זה. אני מתוסכלת מעובי האצבעות של הידיים והרגליים ובכלל מהיותי גבוהה ו"מגושמת" במובן מסויים. גם הקול שלי מבאס אותי ויש עוד לא מעט אזורים בגוף שממש מבאסים ומעצבנים אותי. אני מקנאה בנשים שעברו את השינוי בגיל צעיר מאוד וחסכו מעצמן את כל הסממנים הזכריים הארורים האלו. כן. ארורים. בכלל, אני מקנאה בנשים סיסג'נדריות באופן מבהיל. בקיצור, אני מרגישה שאיחרתי את הרכבת ויש דברים שלא אוכל לשנות וזה מתסכל אותי בטירוף. יש לי מחשבות אובדניות כל יום ולפעמים כל היום. אני מלאה בשנאה ותיעוב כלפי העובדה שלא נולדתי למין נקבה ועליי לעבור את כל זה. אני שואלת את עצמי כל יום, לפעמים כל היום: "למה לעזאזל אני צריכה את התהליך המסריח הזה"? ואני יודעת שאין לי ברירהת אני לכודה בתודעה נשית חזקה ושלא מרפה ממני. אני מרגישה שזה מחלה ארורה וחבל שנדבקתי בה. הייתי חייבת לפרוק. אני מתנצלת שוב אם אי מי נפגע\ה מדבריי. אני מתארת את ההרגשה *שלי* בלבד ולא של אחרים.

כמה דברים

גיל 27 זו בהחלט בעיה. ואם יש לך יד ממש גסה יש טיפולים שניתן לעשות, כמו שקייטלין ג'נר ביצעה, אבל תצתרכי כסף, מעבר לזה את חייבת לזכור, את אישה כמו כל אחת אחרת שוות זכויות ובעלת רגשות, אל תתני לדברים כמו ידיים להרוס לך, את מכלול שלם, ולכל ניתוח שאת עושה יש השלכות ולוקח לו זמן להתקבע ולתת את התוצאות הסופיות. ההורמונים צריכים כחמש שנים כדי להראות תוצאות טובות, ובלי קשר את צריכה לדעת להתלבש בצורה שהולמת את הגוף שלך.
אני לא עברתי ניתוחים בפנים, רק גרוגרת ותחתון, זה היה ממש, מזמן והיום אפילו בבר של לסביות לא קולטים עלי כלום, את צריכה לזכור שהלא להחליט שלך נבע מזה שהמצוקה שלך לא היתה חזקה מאוד, ויכול מאוד להיות שאם תשני את החיצוניות שלך בצורה שלא תספק אותך, זה עלול לגרום לך תסכול רב יותר מאשר להמשיך את חייך כבן.
אני לא אומרת שאת צריכה להפסיק את השינוי, אבל תחשבי בהגיון, עדיף שתהיי בן עם חלום לא מוגשם מאשר אישה אובדנית שעלולה להגיע למוות בעיקבות ניסיון התאבדות.

Smoochie

New member
תגובה

הידיים שלי מאוד אידיאליות ונחשקות (הזרועות) אך הבעיה היא כפות הידיים: הן מעט גדולות והאצבעות ארוכות מאוד ובעובי מעט מעל הסטנדרט הנשי (כלומר, היחס בין עובי האצבעות לאורך ולרוחב כף היד הוא סביר אך לא מספק). לגבי קייטלין ג'נר, יש לה ידיים גסות מאוד לדעתי וטיפולים רק "מעדנים" במעט את המצב. לא יותר מזה. אני חושבת על ניתוח לעיצוב כפות הידיים. שמעתי שיש מנתח במקסיקו שיכול להקטין את כפות הידיים עד 20 אחוז מגודלן. הבעיה שזה מלא כסף ומלא פיזיותרפיות. לגבי להישאר בן, גם זה אני לא יכולה וזה לא רק "חלום שלא התגשם". אל תהיי כל כך אטומה

Smoochie

New member
אגב

כדי לראות תוצאות מלאות מההורמונים, אין צורך להמתין 5 שנים. מאיפה הבאת את הקשקוש הזה? תוצאות מירביות ניתן לראות בדרך כלל לאחר שנתיים גג שלוש.

Smoochie

New member
אין שום מצב שאוכל להיות בן מאושר

וככל הנראה גם לא אהיה אשה מאושרת. מה לעשות? מעדיפה לא להגיד כאן את התשובה אבל לא נראה לי שיש לי ברירה אמיתית.

תראי

אם את לא מספיק נשית עבור עצמך, ואת לא מוכנה לחיות כבן, צפויים לך חיים מלאי תיסכול, אני יותר ממשוכנעת שאת צריכה לקבל את עצמך כאישה במלוא מובן המילה, ולהתנתק מכל סממן גברי. אם את מרגישה שאת מעוניינת לחיות כאישה,את צריכה לקחת את עצמך בידיים ולהצביע על הדברים שמעקבים אותך, את התחלת מאוחר, והגוף.שלך בגד בך. אם לא תתעוררי עכשיו בעתיד יהיו לך בעיות גדולות יותר שנובעות מהתבגרות והזדקנות הגוף.

לא הזדיהיתי אישית עם הסיפור אבל כן עם המשפט הזה

"
"אין שום מצב שאוכל להיות בן מאושר
הנראה גם לא אהיה אשה מאושרת"

במצב הזה אני נמצאת. בן - אני לא אהיה , ואם אשאר - לא יהיה לי אושר בזה.
ואישה לגמרי - גם.. . כנראה בגלל החלק של "לעבור" (שיער וכו')

DAWN CROSS

New member
לא מרוצה !!!!

חשבתי מה להגיד שיוכל לעזור לך. להגיד לך שאני מזדהה ? לא ממש עוזר להגיד לך שמצבי יותר רע ובטח אחרי שנים של רכיבת אופניים יש לי שרירי רגליים של מרים משקולות (ההיפך מנשיות) ?. גם לא ממש עוזר. כי בעצם את לא גבר שרוצה להיות אישה. את גבר שרוצה להיות דוגמנית ופה הבעייה גם אם הייתי נולדת אישה אולי לא היית מרוצה. כמה נשים מסתכלות על בר רפאלי ומתוסכלות מכך שלעולם הן לא יראו כך... שחררי את הקיבעון למראה . זה לא בסיס לנשיות. תתחברי להתנהגות הנשית לצורת מחשבה נשית תאמצי התנהגות רכה יותר . עדינה יותר. גם ניתוחים במליון דולר לא יהפכו אותך לבר רפאלי

סוף סוף מישהי שאומרת את האמת המרה בלי להתבייש

לא כולן קיבלו גוף קטן ורזה, שיער משי, ופנים קטנות ונשיות, למזלי אני יחסית מאוד נשית, אבל אין לי פני בובה ושיער חלק בלונדיני ועיניים כחולות, נכון הייתי שמחה לשפר לא מעט דברים, אבל אני לא מתלוננת, ואולי אני לא מבינה לגמריי את הכאב של הכותבת, אך אני תמיד אתן לאישה שמולי הזדמנות, בין אם היא בוץ' ובין אם היא פמית, אני צריכה להתחבר אליה כאדם, הקליפה החיצונית פחות חשובה, לכן את צריכה לעבוד יותר על האינטלקט שלך, להיות מעניינת כאדם, ולא לתת לקליפה החיצונית להפיל אותך, נכון שיש רושם ראשוני, אבל יש גם לא מעט משקל למה שיוצא מהפה, כך שאם את לא נראת דוגמנית מדהימה שכולם נופלים שדודים ביופיך אז אין לך ברירה אלא להיות מעניינת בדרך אחרת.

Smoochie

New member
האמת המרה היא

שאת חוזרת על דברייך כמו תקליט שבור בלי להבין את עומק הדברים. אני לא מתביישת לומר שמבחינה "פנימית" אני בחורה סופר-אינטליגנטית וסופר מאתגרת שכלית, בחורה טובת לב וקשובה לאחר ועוד. כך שמבחינה אישיותית אני לעילא ולעילא ללא עוררין ו"יש לי מה להציע" לעולם מבחינה זו. מבחינה חיצונית, אני דווקא נראית כמו דוגמנית מסלול שטוחה (184, 60 ק"ג), אבל ופה מגיע האבל, יש נקודות מסויימות בגוף שמפריעות לי מאוד כיוון שהן לא נשיות סטנדרטיות (כמו כפות הידיים) ועוד. אני אכן חולמת להיות מושלמת אבל אני אסתפק בהחלט אם הנקודות הקריטיות הללו יפתרו בצורה סטנדרטית, לא ברמה מעל.

Smoochie

New member
עם רמת ניסוח מגדרי כמו שלך

"את גבר שרוצה להיות אשה", "את גבר שרוצה להיות דוגמנית".... - אני מעדיפה לא להתייחס לשאר תגובתך. פשוט בורות מזעזעת

כתבת דברים כנראה נכונים

כן יש כאלה שחשוב להן היופי, אגב המון מהנשים הסיס הן כאלה...
או חלק לפחות. . כל תרבות היופי ההזרקות וכו'. וגם אני כזו.

ומאידך , זה נכון , שקיימות טרנסיות שעצם ה"להיות אישה" , מספק אותן לגמרי, זו התחושה הפנימית ופחות הקמטים וכו'.

כנראה שיש ויש.
ואגב, בר רפאלי לא כזה מודל ליופי לטעם שלי :)

Smoochie

New member
מעבר למה שכתבתי שהניסוח המרושל שלה באשר אליי מעיד על בורות

אני מסכימה עם תגובתך. החיצוניות והאסתטיקה סופר חשובות לי. אני יודעת ש"היעדר שלמות" מציק לי, אבל אני בהחלט אסתפק בכך שלא יהיה בי שום סממן גברי. זה לא אומר ש"נשבעתי את שבועת הדוגמניות" - בסך הכל אני רוצה להיות מזוהה חיצונית כאשה ב100 אחוז.

כמה דברים.

להיות אישה זו נקודת היעד של השינוי מין שאת עושה, את יכולה להיות אישה נשית ויפה, ולהיות אישה מכוערת, אבל את ללא ספק אישה.
בנקודה הזו שאת אישה שמזוהה על ידי החברה כאישה אבל את לא שלמה עם איך שאת נראת, זו נקודה שלא שונה מכל אישה שרוצה לשפר את המראה שלה, בין אם באמצעים הפיכים כמו איפור, ובין אם בצורה בלתי הפיכה כמו ניתוחים.
חשוב גם לא להגזים, אם יש לך ידיים של גבר, אז מה, את מוזמנת להסתובב במקומות עם לסביות ולראות כמה בוצ'ות את לא תאמיני איזה ידיים יכולות להיות לאישה, ואלו נשים שמחות מאושרות שלא יעלו בדעתן לשנות בדל בגופן.
מה שאני מנסה להגיד לך זה שהשינוי שאת עושה, חייב לבוא ממקום טהור ושלם, מקום שבו את מבינה שאת רוצה גוף של אישה, ולא ממקום של אני רוצה גוף נשי סטראוטיפי.

RuthPeleg

New member
גם אני מקנאה בסיסג'נדריות

וגם בטרנסיות שמתחילות בגיל צעיר יותר.

אני בת 36 והתחלתי הורמונים בגיל 34. ידעתי על עצמי רק בגיל 32.

אני קרחת מגיל 21, אז אני חייבת ללבוש פאות כל הזמן והן מגרדות אם אני מנסה להישאר איתן יותר מכמה שעות רצוף. כתוצאה מכך, למרות הנישוי שהפאות נותנות ולמרות שאני משקיעה בשיער אמיתי, בסופו של דבר כל יום אני צריכה לראות את עצמי בלי שיער ואז אני נראית כמעט בול כמו שנראיתי כשהתחלתי הורמונים לפני כמעט שנתיים.

בפנים שלי האף שלי גברי, ארובות העיניים שלי שקועות בטירוף. לא מצאתי אף תמונה של טרנסית לפני ניתוח עם עיניים כל כך שקועות כמו שלי. הגרוגרת שלי בולטת בטירוף... ואחרי שעברתי את הוועדה לשינוי מין, הקופה בה אני נמצאת, מכבי, אחרי חצי שנה של מריחות מואילה לתת תשובה בכתב שלילית לגבי ניתוח אף שמאפשרת לי בכלל להגיש קבילה ואני עדיין מחכה לתשובה לגבי ניתוח מצח וניתוח גרוגרת שהגשתי בקשה עבורם גם לפני חצי שנה. כך שאני אפילו לא יכולה לערער לגביהם.

גם אם אשיג יום אחד את הניתוחים שלי וגם אם יצליחו, כל זה נשען על זה שאני לובשת גם את הפאה ובלעדיה הכל מתמוטט. שזה אומר שאף פעם לא תהיה לי החוויה של 24 שעות ביממה נראות נשית, גם במקרה האידאלי. תמיד כל יום שאוריד את הפאה, אני אראה גברית. ונכון, יש נשים קרחות. אבל הן לא מפסיקות להראות כמו נשים כשהן בלי שיער, כי יש להן הרבה מאפייני פנים אחרים שמשדרים נשיות שלי אין.

תזכרי שתמיד היה יכול להיות יותר גרוע ויותר טוב. לפחות הצלחת להשיג את ניתוחי נישוי הפנים שלך. אני לא יודעת אם עברת את אותן מריחות בירוקרטיות שאני עברתי כדי להשיג אותם. אני לא יודעת אם סבלת מחוסר ודאות שהניתוחים יספיקו כדי לגרום לאנשים לזהות אותך כאישה, אבל אני יודעת שבמקרה שלי אין לי ודאות בכלל כי העיניים שלי כה שקועות שגם אחרי ניתוח יתכן ועדיין לא יגיעו לטווח נקבי של מנח ארובות, שזה הגורם הקריטי מספר אחת להבדלה בין פנים נקביות לזכריות ואם זה לא יסתדר עבורי, הלך עלי... אם זה לא יסתדר, גם עם פאה וניתוח אף מוצלח וניתוח גרוגרת מוצלח לעולם לא תהיה לי נראות עוברת.

וגם לי היה יכול להיות יותר גרוע. היה יכול להיות לי למשל סנטר מרובע, אבל דווקא בכל אזור הלסת התחתונה במקרה יצא לי הכל בצורה נשית בלי ניתוחים.

אז זה כל מה שיש לי להגיד. אני לא יודעת אם זה עוזר, אבל תמיד יכול להיות גרוע, ותמיד יכול להיות יותר טוב. אפשר רק לעשות את המיטב עם מה שיש לנו ולקוות שיצא לנו לחוות כמה שיותר חוויות מאשרות נשיות בחיינו. בהצלחה, ומאחלת לך שתצליחי להגשים את מטרותיך.

למעלה