מרגישה ילדה

מרגישה ילדה

תודה על החיבוק. אני שולחת לך אחד ענק בחזרה. אני מבינה שאת כאן עכשיו וגם אני, אז את יכולה לתקשר אם את רוצה (אני עכשיו בעבודה ויש זמן עד שיתחילו הדיונים)

ילדה

בצ´ט אני לא יכולה לדבר, כי כאמור, אני גולשת מהעבודה והם חסמו פה את הגישה לצ´טים. אבל את יכולה להמשיך את השרשור איתי כאן, בפורום.

מזמן

לא שוחחנו.... מתגעגעת לשיחות.... אני מקווה שאת מרגישה טוב יותר מבימים האחרונים... אני שמתי לב שאימצת את השיטה של שיחות עם הקול הפנימי...יופי!!!!!!!!!! העצמי שלי אמנם חזר, אבל הוא שקט מאד...

תני לו לנוח קצת

כן, לפעמים גם העצמי (או הקול הפנימי, כפי שאני קוראת לו) צריך גם כן את ההפסקות שלו. את השיחות עם הקול הפנימי התחלתי בשבת אחת, כשהייתי לבד וגם ברשת לא היה אף אחד. כתבתי הודעות ואף אחד לא הגיב והיה לי עצוב. ואז החלטתי שאם אני לבד, לפחות אני אדבר עם עצמי. אני זוכרת משפט שמאוד מצא חן בעיני בספר "בוחרים להרגיש טוב": אף פעם אל תגיד שעשית משהו לבד אלא תגיד "בעצמי". ככה תדע שאתה אף פעם לא לבד כי אתה תמיד עם עצמך.

איזה משפט מקסים!

אני לעומת זאת דוחה את קריאת הספר... אני מסתכלת עליו, הוא סגור על השולחן, ואין לי כוחות לפתוח אותו ולהתחיל לקרוא... ותדעי, בקשר לתגובה להודעות, הרבה פעמים כשאני קוראת הודעה (ואני קוראת את כולם), אין לי מה להגיד, ואני פוחדת שאם אני אגיב סתם, אז אני רק אזיק...לכן לפעמים אני מעדיפה לשתוק....

למעלה