מרגישה כל כך רע - טריגר

מרגישה כל כך רע - טריגר

אני חולה, מנוזלת, גרון כואב, ליחה... קר לי וחם לי... הראש שלי לא במקום ואני עייפה כל כך. לא יודעת בשביל מה להמשיך את הסאגה הפתטית הזאת. כן, אני רוצה לחיות, לא, אני לא רוצה לחיות ככה. אני לא מרגישה כלום, מסך אטום ירד עליי כדי לטשטש את העוצמה, כי אי אפשר. כשהמסך קצת זז אני כל כך נבהלת והוא חוזר בחזרה.

הלוואי שהייתי דתייה. סבתא שלי, שהייתה דתייה, נפטרה בערב יום כיפור בשנת 99'. אימא שלי נפטרה רק כמה ימים לפני ראש השנה ב-2003. אימא לא הייתה דתייה, אבל סבתא כן. אימא יצאה בשאלה בגיל 18 והתגייסה לצבא, שם הכירה את אבא שלי - המפקד שלה. אבא של אמי ישב עליה שבעה בגלל שהלכה לצבא. זה היה ייהרג ובל יעבור. ואימא שלי התנערה מהדת, אבל כבוד נשאר לה ומנהגים פה ושם, והיו סממנים שאהבה כמו מנגינות חסידיות, הדלקת נרות שבת, אבל לא מעבר לזה.

והיה גם הצום. כל כך נבהלתי בתור ילדה ותמיד הבאתי להורים שלי כוסות מים והכרחתי אותם לשתות. שלא ימותו. שלא יעזבו אותי. שלא יקרה להם שום דבר.

ואחרי שסבתא נפטרה אימא עוד יותר התחזקה בצום, וכדי לענות את עצמה יותר נהגה לקרוא ספרי בישול דווקא ביום הזה.

כבד לי. אני מרגישה שהאוויר אוזל לי מהגוף. הגוף מכביד עליי ואני מרגישה שאני לא רוצה להיות בו. אני מפחדת למות. מפחדת נורא. ובאותה נשימה רוצה שהכול יסתיים כבר. לא ברורה לי הדואליות הזאת. אני לא כופרת שעושה את הדברים בהפגנתיות. אני לא אלך לאכול סנדביץ' בבני ברק הסמוכה (ולו בגלל שיסקלו אותי, אבל לא רק). אני לא מאלו שמתגרים באנשים אחרים ומנפנפים בפניהם במשהו שלי יש ולהם אין. אני לא אוהבת שכופים עליי, וכך גם אני לא כופה על אחרים.

אבל עכשיו כל מה שאני רוצה זה לישון ושזה יעבור כבר. שונאת את השירים העבריים הישנים ברדיו. מזל שיש חלופות. ויש לי עוד עבודה. בבוקר הודיעה לי העו"סית שלא תיפגש איתי אחרי הוועדה אלא ביום אחר (שבו אני לא יכולה). היא עשתה את זה באס.אם.אס ואני ישנתי, כך שלא יכולתי לקבוע איתה, וזה מרגיז אותי מאוד.

ומה שסיפרה לי המדריכה אתמול שלא הייתה צריכה לספר והכביד עליי כל כך. ואם אני ארגיש ככה אני לא נוסעת לשום ועדה, שיסתדרו בלעדיי.

וידיד שלי שהחליט להלבין את פניי ברבים ולכתוב בסטטוס שנון שכתבתי, שאיזה שחקן לפני 20 שנה כבר אמר את מה שכתבתי בסטטוס. הוא ממש נהנה לתפוס אותי בקלקלתי ולא אהבתי שהוא רמז שגנבתי את הסטטוס הזה מלפני 20 שנה. כאילו שידעתי שהשחקן אמר את זה וגנבתי. בגלל זה אני שונאת לכתוב דברים מצחיקים ושנונים על קירות שמיועדים לכך, כי תמיד יש מי שיטען שאמר את זה קודם (גם לי גנבו, אבל אני לא גנבתי. איך יכולתי לזכור משהו מלפני 20 שנה שאפילו לא ידעתי עליו??) זה עצבן אותי ברמות, כי כאילו, אם זה כל כך חשוב לך, תשלח לי הודעה אישית ותגיד לי את זה או משהו, אבל ללעוג לי לפני כולם כשמה לעשות, הסטטוס שלי היה אחד המבריקים והשנונים שכתבתי (ולא חסרים לי) זה משהו שמאוד לא יפה ולא חברי לעשות.

ואין לי כוח יותר. אין לי כוח.

לא יכולה יותר
ט'

אני רוצה אותה. זה נשמע ביטוי מיני, אבל זה לגמרי לא. אני רוצה אימא, והיא הכי קרובה. ורחוקה. היא מנקזת לי את המורסות שאינני יכולה להדחיק עוד, זה כואב כל כך. שתגיד לי משהו שאפשר להירדם לתוכו ולצלול לתוך ענן רך וסגלגל. לא רוצה כלום, שהעולם שלי יצטמצם לתוך הענן הזה ולא יהיה יותר כאב וצער וכבדות וסבל. להיות מוגנת, זה כל מה שאני רוצה. להיות בתוך רחם שלא יבעט בי בחזרה כשאני בועטת, כי ככה זה עוּבּרים. אימהות לא בועטות בחזרה כשהם בועטים בה מבפנים, אבל כשהם נולדים הן מתחילות לחבוט ולגרום להם לרצות להיעלם או להפך, לתפוס מקום במפגיע ולהכריח את כל העולם לראות. והפתטי הוא שאף אחד לא באמת רואה. אני שקופה, עם כל ה-120 קילו שלי. אני שקופה ואנשים עוקפים אותי בתור וניגשים לפקידים כשאני עדיין עומדת שם, עוברים אותי בסופר, לוקחים את מה ששלי. תמיד לקחו את מה ששלי ולא רציתי לתת. אף אחד לא שאל אותי. מי שרצה בא ולקח, ולא ידעתי לעצור, חשבתי שמגיע לי גם כשלא יכולתי יותר להסביר וגם כשכאב לי הראש מעוצמת הפלדה שניחתה על הראש שלי בכל הפסקה בביה"ס. אף מילה לא נאמרה מהמתעלל הזה (היו מתעללים שדיברו ועוד איך). אף מילה. רק מבט ביני לבינו, מבט של הסכמה שבשתיקה. הסדר תמיד היה קבוע: הוא היה אורב לי, אני הלכתי (לבד, אלא מה) והוא היה יוצא מתוך השיחים או מה שזה לא יהיה ומוריד לי כאפה על הראש, שסחררה אותי ולפעמים גרמה לי למעוד. ומתוך חצר שלמה של ילדים ומורים אף אחד לא ראה. הכאב המם אותי, והמבט המרושע שלו לא פחות. ידעתי שעדיף לסבול את זה ככה מאשר להתלונן ולסבול יותר, אבל לא יכולתי, בסוף נשברתי. זה לקח הרבה מאוד זמן עד שהעזתי לספר.

היו כאלה שנהנו לדבר תוך כדי מה שעשו. אני תמיד שתקתי. ידעתי שלברוח לא אוכל, אני לא מספיק זריזה וחזקה, להחזיר גם לא אוכל. ידעתי שזה מה שנגזר עליי ושאי אפשר לשנות את זה. וזה רדף אותי בכל כיתה ובכל בית ספר מגיל 12, ועברתי המון בתי ספר וכיתות. לפחות פעם אחת בשנה. אני כבר לא זוכרת את מי אני מכירה מאיפה, אבל לא מתגעגעת לאף אחד מהם. כשאבא שלי נפטר זה היה בתקופת הפנימייה. היועצת מהתיכון שעזבתי שאלה אותי אם אני רוצה שהיא תספר לילדי הכיתה כדי שינחמו אותי וסירבתי בנחישות. עכשיו אני צריכה את החולירות האלה בבית שלי אחרי מה שעשו לי כל השנה שעברה? שימותו.

תמיד סמרטוט שאפשר לעשות בו מה שרוצים. וכשחוזרת הביתה אותו דבר בבית. אפשר לקחת ולתבוע ולצרוח וללעוג ולרשוף אש ואני לא אעז למחות. ואם העזתי למחות, המצב החריף וסבלתי סבל על סבל. זה היה כל כך לא הוגן.

וזה מציף. וכשאומרים לי שכולם אוהבים אותי אני מתקשה להאמין שמדובר באותה ילדה מפעם, שאף אחד לא אהב, שאימא שלה אמרה לה שאי אפשר לאהוב אותה כי היא אנטיפתית. שאימא שלה חיבקה את אחותה מול הפנים שלה וקראה לה, לילדה, קנאית. בכוונה. במשחק.

אז למי תספרי. ממילא אף אחד לא רואה. וסיפרתי. וקרו דברים רעים. ולא האמינו כשכבר באמת לא היה למה להאמין.

ורק לפני 9 שנים הבנתי שכן אפשר לאהוב אותי ושאני בכלל לא אנטיפתית יותר מאנשים אחרים שסובלים. אני יודעת גם לחייך ולהיות לבבית וקשובה, אני יודעת להקרין קסם אישי. אוהבים אותי? ממש לא כולם. אתם צריכים לראות מה קורה בקבוצות של או.איי לאחרונה. כמעט אף אחד לא סובל אותי שם, חלה הידרדרות ביחסים שלי עם אנשים שם. אני יודעת היום שאפשר לחבב אותי ושאפשר לתעב אותי. גם כאן בפורומים זה קורה, ממש כמו בחוץ.

וכן, אני יודעת להתיידד עם אנשים גם ברחוב כשאני שואלת נשים מאיפה קנו את הבגדים או הנעליים המקסימים, ואת המוכרת בחנות איך היא עשתה את התלתלים המהממים שלה (עם בייביליס), ובכלל לשתף ולהקשיב לאנשים בתור בקופת חולים. אני עושה את זה הרבה ונהנית בדרך כלל. אבל מה זה שווה שכשמישהי שבאמת רוצה להיות חברה שלי מתקשרת אני מסננת אותה. ולא עונה לטלפונים. ואני כל כך רוצה ופוחדת. ולצאת עם מישהי לאן שהוא? הצילו, זה מפחיד. לא יכולה טלפונים, לא יכולה יחסים, לא יכולה קשרים ולא יודעת למה!!!!!! אז את מי זה מעניין שאוהבים אותי פה ושם ושרוצים בקרבתי אם אני, שרוצה כל כך, לא מסוגלת ורועדת מפחד... מה זה שווה שאני לא יודעת לדבר עם אנשים על שום דבר מעבר להיכרות ראשונית??? שאני מתביישת ופוחדת... אבל לכי תסבירי את זה כשהכול נראה מקסים כל כך ולבבי כל כך ואת רוצה ולא מסוגלת ולא מאמינים לך כי הכול נראה כל כך יפה.

ונמאס לי כבר. אני רוצה את איילה ודי, שתיקח את הכול ותנחם אותי ותספר לי דברים טובים ותעשה שכל הרע ייעלם. למה היא לא יכולה לעשות את זה?

ודלקת הגרון המזורגגת הזאת. באמת שאין לי כוח. והלוואי שלא הייתי לבד כל הזמן (אבל כשרוצים בקרבתי אני רוצה לבד! מה יהיה???)

טריגר

בא לי למות. מגעיל לי בנשמה ובגוף. אני רוצה לשכוח וזה לא נותן לי. אני חייבת למלא את החיים שלי במשהו טוב או לקוות שייגמרו, כי ככה אני לא יכולה.

שהצינון יעבור מהר

זה מקשה יותר על מה שכבר כואב
יש לך את מה שצריך? משהו להוריד חום אם יש, כדורים לגרון?
תרגישי טוב

תודה מותק

וכמו שאריק איינשטיין שר (עם עיוות קל לצרכיי): "יש כאן הכול אבל אין אותה"...

היי48

New member
זה היה אמור להיות משורשר

להודעה השנייה שלך, אבל לא נורא, זה משהו שתמיד טוב לומר

אוף, דפוק להיות חולה בחום הזה

תשמרי על עצמך.

ושימי פס על החבר שלך כך בר דעת יבין שלא העתקת סטטוס ועוד אחד מלפני עשרים שנה. תתעלמי מרשעות מכוונת של אנשים, אל תתני להם את התענוג לראות אותך נעלבת.

תודה מותק. אני הולכת לישון קצת

הליחה וכאבי הגרון מתישים אותי. אני שונאת להיות חולה. התחלתי לשחק בקאנדי קראש ואני לא מבינה מה הוא רוצה ממני כשהוא אומר CLEAR ALL THE JELLY... האם הוא מתכוון רק לכתומים?? מישהו פה מבין בזה? וחוץ מזה למה זה נסגר ומעביר אותי למשחק אחר של חווה? ולמה זה תוקע אותי לכמה שעות בלי יכולת לשחק? דווקא במקרה שלי זה טוב, כי אחרת אני אתקע על זה כל היום. ויש לי עבודה, רבאק!!!
לישון, לא יכולה ככה.

קמתי כרגיל בלי המכשיר - עם חנק

בתוספת גרון כואב עד אימה. לא יכולה לסבול את השקט ולא יודעת איפה לחפש תחנת רדיו נורמלית עם מוזיקה נורמלית במחשב. ולא מצליחה להתרכז בעבודה...

לפחות מצאתי תחנת רדיו נורמלית ונחמדה

של BBC... מנעימים את זמני עם רכילויות ומוזיקה. סוגרת את הקנדי המעפן עד שאסיים לפחות חצי שעה של עבודה.
.

מחליפה בין ערוצי bbc וcbs להעברת הזמן

מחר, בעצם היום, כנראה אמשיך.
בקנדי קראש, הג'לי אלו קוביות שיש לעבור עליהן, לפתור אותן כמה פעמים עד שאין רקע מאחור.

הצלחת לעבוד על מה שרצית?

לא הצלחתי

אין לי חיים, תרתי משמע. ובמשחק אצלי אי אפשר לבקש חיים מחברים, יש רק אופציות לשלם או לנסות משחק אחר שלהם, וזה מעצבן לאללה.
לא הבנתי מה זה הקוביות, אילו קוביות? יש סוכריות בכל מיני צבעים, אבל איפה העטיפה של הג'לי? לא מצליחה למצוא את זה וכל הזמן זה עובר לי להשהייה של איזה 20 דקות. נמאס לגמרי. לעבוד!!!

זהו, החלטתי שאני עובדת בין הפסקת קנדי כפויה

אחת למשנה (זה יוצא בלאו הכי חצי שעה). נראה אם אעמוד בזה.

כן, יש הפסקות. טוב ש"נאלצת" להשתמש בהן

הסוכריות יושבות על קוביות שקופות או עכורות, אותן צריך להעלים ע"י יצירת שלישיות רביעיות וכו'
מתרגלים (גם להפסקות)

למעלה