מרגישה כ,"כ שחוקה

SHIRITA13

New member
מרגישה כ,"כ שחוקה

וכ"כ לא טוב עם עצמי, עם האמהות שלי. שלושת הילדים בבית, הבעל בעבודה עד מאוחר ואני פשוט מעבירה את הזמן. כל יום דומה ליום שעבר. לא עושים בעצם כלום. קשה לצאת מהבית עם שלושתם, ולהעסיק אותם בבית גם כן קשה. אני לא משקיעה כלום . לא בילדה ולא בבנים, פשוט דואגת להעביר את הזמן, בלי עצבים ובלי מריבות (נו זה גם משהו))) שורפת שעות על שטויות. שעות במטבח, הילדים כל הזמן רוצים לאכול. אין טיפולים, כולם בחופש. אני מוטרדת נורא, עדיין אין ב"יס, לא מצליחה להירדם בלילות. אוף, איזו תקופה מעצבנת!!! ואני מלאת רגשי אשמה!!!

oritush5

New member
שיריתה יקרה!! ../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif

מצטערת איתך על התקופה הקשה, אבל: (וזה מנסיוני מצרות אחרות שיש לי...) מותר ליפול, מותר להחלש מדי פעם, מותר לדאוג, ואפילו מותר להאשים את עצמנו, העיקר, שבסוף נופלים על הרגליים. אז עוד מעט תתחיל שנת הלימודים, והשגרה המבורכת תחזיר לך גם את השפיות. תחזיקי מעמד!!!
אורית.

SHIRITA13

New member
אוף, אוף, אוף

ועכשיו הודיעו לי מהעיריה שלא קיבלו אותה לבי"ס בת"א. מה שאומר שצריך לחפש בית ספר אחר. מה שאומר שב1 בספטמבר כל הילדים ילכו לבית ספר והבת שלי לא!!! אני צריכה לבדוק בתי ספר כדי למצוא את הכי מתאים לה, ושוב לעבור ועדות שיבוץ וכו´. וגם צריך למצוא סייעת. ואח"כ לסדר את ההסעה ואת המלווה להסעה. בא לי לבכות. אין לי כח לכל זה. למה הדברים כ"כ מסובכים??? כבר בא לי להשאיר אותה בבית וזהו, אבל אז, שתינו נשתגע. אוף,אוף,אוף,אוף

דורי 7

New member
מחזיקה לך אצבעות

ומקווה שהענינים יסתדרו עבורך על הצד הטוב ביותר. אני חושבת שזו שערוריה ש-10 ימים לפני תחילת שנת הלימודים מודיעים על קבלה או אי קבלה לבי"ס, גם לנו שנה שעברה קרה מקרה כזה אחרי שכבר הודיעו לנו על שיבוץ הילד, שבוע לפני תחילת שנת הלימודים נודע לי במקרה (כן במקרה .. התקשרתי לשאול למה לא מזמנים אותנו לשיחה מקדימה) שהכיתה מלאה ואנחנו בחוץ. ואז התחיל מרוץ מטורף ובסוף הדברים הסתדרו בהחלט טוב.. אבל עדיין למה צריך לעשות הכל בדקה ה-90. אז שוב בהצלחה ובאמת אולי השינוי יהיה לטובה ותמצאו בי"ס שבסופו של דבר יהיה אפילו טוב יותר לילדה.

../images/Emo24.gifרוצה לעזור שריתה

עם את רוצה לעשות חשיבה בקול רם יחד מוכנה לעמוד לרשותך רק תזכרי שיש 7 שעות הבדל בין שתי המדינות מה נאמר לך מה תהיינה האופציות האחרות האם יש לך מקומות שחשבת עליהם ואת מהססת ! לגבי התחושה הכללית - זה לא אסון לעשות כיף על תחשבי תמיד במושגים של טיפולים גם את וגם הילדים זקוקים למנוחה מן השיגרה זאת לא אי עשייה!!! הביחד עם עם אמא שאוהבת אותם לפעמים זה מספיק לילדים בשנים האחרונות הורדתי מלבד הרכיבה ואנגלית הורדתי בארץ את כל הטיפולים והנה נס שום דבר לא קרה להיפך הוא מאד היה מתקדם כי קיבל גירוי רק ממני ואחיו ואביו מהאנשים שאוהבים אתו הכי הרבה ללכת אפילו ביחד ברגל לטיול ולאכול גלידה בפינת הרחוב !

Diana M

New member
היי שיריתה../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

אל לך לייסר את עצמך. לכל אחד יש גם ימים ותקופות של חידלון. אינך מתוכנתת לפעול כ"מכונת אמא" משומנת ויעילה. את אדם יש לך עליות, שגרה וגם וימים קשים. וכעת את כנראה בתקופה פחות טובה. ובמקום להלחם בכך סילחי לעצמך ותני לעצמך מנוחה. זכרי כי את אמא נהדרת ומותר לך מדי פעם גם להיות חלשה וחסרת אונים. לגבי בית הספר, צר לי לשמוע שרק כעת קיבלת תשובה. לדעתי זה אכן לא צריך להיות כך. האור היחיד בכל הסיפור שאולי אכן הכל לטובה ותמצא לבתך מסגרת טובה ומתאימה יותר. ילדתך בגיל חינוך חובה , לא יתכן כי תושאר בראשון לספטמבר ללא מסגרת. שלך

2_be

New member
שיריתה ../images/Emo24.gif

גם התקופה הזו תעבור... יש לי איזושהי הצעה שאולי יכולה להקל עליך (אם כבר הציעו לך/ביררת אני חוזרת בי
) למה שלא תנסי את האפשרות של העסקת חונך או קבלת חונך בהתנדבות שיעזור לך בעיקר עם הילדה? אפשר לנסות דרך פר"ח או אפילו סתם דרך מודעה...) אני מקווה (ובטוחה) שהמצב ישתפר בשלב כלשהו ובינתיים

SHIRITA13

New member
בקשר לחונכת

אני עושה מאמצים כבר המון זמן להשיג אחת כזאת בהתנדבות ולא מצליחה.אני מעסיקה מישהי בשכר. אשמח לקבל עיצה. ולכל מי שכתב לי ועודד, תודה. אני מתלבטת אם לחכות ולראות מה יציעו לי, ולהאמין שכל דבר לטובה, או לצאת למלחמה כדי להכניס אותה לבי"ס שרשמנו אותה אליו (שאני לא בטוחה שהוא ממש ממש מתאים לה).

bis fd

New member
שיריתה

תנסי דרך העיריה החינוך לקבל בת שרות לאומי או דרך הרווחה ביאטריס

2_be

New member
זה רעיון טוב...

אני יודעת על ילדה עם תסמונת דאון שקיבלה בת שרות לאומי. עוד אפשרות: אני יודעת שסטודנטים לפסיכולוגיה/ מדעי ההתנהגות בסוף תואר ראשון צריכים לעשות איזושהי חונכות (או משהו בסגנון) ולכתוב עליה (פרקטיקום? או שאני מערבבת כמה דברים...
פשוט חברה שלי הזכירה משהו כזה שלשום...) אז אולי אפשר לשים מודעה או ליצור קשר עם סטודנטים שמחפשים כזה דבר (מודעה באוניברסיטה?) אני אנסה לחשוב ולראות אם אני מוצאת עוד רעיונות או דרך לקשר אותך עם האנשים המתאימים... לילה טוב

למעלה