מרגישה לא טוב

• פותח הנושא Nvcl
  • פורסם בתאריך

Nvcl

New member
מרגישה לא טוב

אני בצבא בסך הכל 4 חודשים. בצו הראשון שלי די דפקתי את עצמי, כי חשבתי שאם אני לא רוצה להתגייס אז ישחררו אותי או משו. וככה יצא שאני בתפקיד סתמי, שאני מבזבזת את הזמן כל כך. אני עצובה, נהייתי אדישה כזאת להכל...גם בסופי שבוע עם החברים, כאילו אני נהנית - אבל לא כמו פעם. וזה רק 4 חודשים! כשאני חושבת על הזמן שנשאר לי..בא לי למות. הזמן לא עובר לי. אני פשוט מרגישה שהצבא לקח ממני איזה משהו שאני לא מצליחה להגדיר אפילו. אולי את השמחה? עצוב לי...

SmeLLy Cat 1

New member
../images/Emo201.gifאני כל כך מבינה

לצערי אין לי עצה או משהו מעודד להגיד, אבל אני ממש מכירה את ההרגשה. את בתפקיד סתמי וכל השירות שלך עוד לפניך, וזה ממש מתסכל.. אבל אם לא טוב לך את יכולה לבקש לעבור. יכול להיות שביחידה אחרת, גם אם התפקיד יהיה סתם תפקיד, יהיו דברים שיעשו את השירות שלך יותר טוב (כמו אנשים שאת יותר מתחברת אליהם? דגשים אחרים בתפקיד?). חוץ מזה שאת יכולה לנסות לעבור תפקיד (אני לא יודעת מה ההליכים אבל את יכולה לנסות. גם אני דפקתי את עצמי לגמרי בצו ראשון, אבל בכל זאת יש תפקידים מעפנים בצבא שהם קצת יותר טובים מאחרים. יכול להיות שעם תפקיד אחר תרגישי יותר טוב) מקווה שתרגישי טוב ושהשמחה תחזור אליך במהרה.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לנסות לשנות

נראה שהצבא הפך עבורך לסיוט, מרגישה שאת שוקעת, מאבדת את שמחת החיים. יקרה, הצבא זו מערכת שאולי בעיניך נראית כרגע אטומה, מפחידה אבל ניתן לשנות בה דברים, אם לא מוותרים. כדאי לך אולי לבדוק עם עצמך, עם הוריך ועם חברים שאת סומכת עליהם עד כמה מה שעובר עליך אכן פוגע בך. במקביל כדאי אולי לבקש שיחה עם מפקדיך להסביר, אולי לבקש פגישה עם קב"ן, לנסות לשנות מקום, להחליף תפקיד. בכל מקרה לא נראה לנו שזה טוב שתתני לעצמך להמשיך לשקוע, עליך לעשות מה שאת יכולה כדי לשנות את המצב, שתוכלי להסתגל, או אם אין ברירה, להשתחרר. תמשיכי לשתף, ספרי מה עובר עליך.

מכירה את ההרגשה

זה כאילו הכל איבד את הטעם..... כאילו זה מדכא מידי עד כדי כך ששום דבר אחר טוב לא יכול להיות גם אם הוא שם..... אני מקוה שהזמן בצבא יעבור לך מהר

למעלה