מרגישה לבד (טריגר?)

Raindrop23

New member
מרגישה לבד (טריגר?)

מרגישה לבד. מצד אחד רוצה לדבר עם מישהו, מצד שני אין לי כוח. לא יודעת מה יש לי, מתוסבכת על כל הראש.
לגבי המשקל אמא שלי אומרת לי להתחיל בצעדים קטנים, לחשוב כל פעם על קילו ולא לחשוב על כל המשקל שצריך להוריד.
אני יודעת שזו צורת החשיבה הנכונה אבל קשה לי לחשוב ככה וישר אני חושבת על כל הקילוגרמים שצריך להוריד ועל כל מה שצריך לעשות כי ככה התרגלתי.
הייתי שנים ללא שליטה ואני לא יודעת איך לקחת אותה בחזרה, עדיין אחרי כל השנים האלה אני מרגישה שאני לא בשליטה ושאני לא חופשייה.
יש לי יותר מדי הפרעות ביחד וזה בלגן אחד גדול. על זוגיות אני אפילו לא חושבת, לא מסוגלת. חברה טובה או שתיים זה יספיק לי.
כרגע יש לי חברה אחת מימי בי"ס והיא גם מדוכאת בגלל נסיבות החיים שלה שלא אפרט כאן ולא תמיד היא זמינה בשבילי וכשהיא זמינה אז השיחות איתה קצת מדכאות אותי.
לא מרגישה שחסר לי זוגיות, לא חסר לי סקס, חסר לי רק חברות טובה. וחסר לי להרגיש טוב וכמובן להיות רזה כמו שהייתי קודם.
קשה לי להתקדם ולקדם דברים. פעם הייתי לוקחת על עצמי פרוייקט ומסיימת אותו. היום אני לא מצליחה להתמיד בשום דבר (בעיקר בדיאטה וספורט), אמא שלי אומרת שיש דברים שאני כן מתמידה בהם.
אולי היא צודקת אבל בדברים הכי חשובים אני לא מסוגלת. כשאני מנסה להיכנס למסגרת או להתחיל פרוייקט אני מרגישה כאילו הקירות סוגרים עלי ואני לא מסוגלת וחייבת לצאת מזה.
זה מאז המפלצת הכל. היו לי בעיות לפני זה אבל ברגע שהתחלתי להתגבר על הכל הוא בא ודחף אותי לתהום. ואני רוצה להמשיך הלאה, לעזאזל. אני רוצה להתקדם.
יש דברים שכן התקדמתי בהם אבל עדיין זה לא מספיק, אני רוצה לרזות, להיות בריאה ורזה, להיות שמחה, שיהיו לי חיים מלאים, יפים ומספקים. עכשיו איך עושים את זה לעזאזל.
יש לי פגישה עם פסיכיאטרית ב-4.11, אני אתייעץ איתה לגבי טיפול מתאים. אני מאוד מקווה שהיא תוכל לעזור. היו לי יותר מדי נסיונות ויותר מדי אנשי מקצוע שלא הוכיחו את עצמם ואפילו גרמו לי נזק.
זהו, לא יודעת מה לכתוב יותר. רוצה חיבוק

שולחת חיבוק גדול

אני אשתדל לכתוב תגובה יותר מפורטת אחר כך, אבל רציתי רק לתת לך
ולומר שאנחנו כאן איתך. צעד, צעד.

מזדהה כל כך, ואוהבת
ט'

ואני חושבת (אני יודעת מעצמי) על דברים קטנים שכל אחד מהם הוא נקמה בו, אפילו שהוא נפטר לפני כל כך הרבה שנים. אני לא אכתוב כאן מפאת האנונימיות שלי, אבל דברים קטנים בשביל האנושות - דבר גדול בשבילי. כל אחד מהם. ואני חושבת שכל קילו שתצליחי לרדת (כמובן לא זו הסיבה או המטרה) יהיו ניצחון שלך עליו. ולחלופין - כל פעם שתצליחי לדבר לעצמך יפה ולא להקשיב לקולות הרעים שבתוכך - זה יהיה ניצחון עליו. ואני מאמינה שאת מסוגלת. אני יודעת שזה אפשרי. חיבוק ענק.

Raindrop23

New member
תודה רבה אלומה

קשה לי להאמין בעצמי. אני מנסה. יש לי הרבה תנודות במצב הרוח ואני לא שולטת בהן. כל דבר יכול להיות טריגר שיהרוס לי את מצב הרוח.
ומחשבות רעות באות ודופקות בראש כמו פטיש ולא הולכות. אני מנסה לעשות דברים שאני אוהבת, זה קצת עוזר אבל לא תמיד.
תודה רבה שאת מאמינה בי
אני מקווה שאוכל להאמין בעצמי ולקדם את עצמי למקום יותר טוב.

LsMs

New member
ואני? לא חברה..

חבל שלא אמרת כלום דווקא הייתי בתל אביב על הבוקר היום ב8 וחצי היית מרימה טלפון היינו יושבות להתקשקש על סלטלט וקפה בוקר

הייתי מספרת לך על התמונה החדשה שהעליתי לפייסבוק

Raindrop23

New member
את כן חברה

פשוט הרבה פעמים כשאני אומרת או כותבת על דברים שיש לי אחרי זה הם הולכים לאיבוד, מקווה שאת מבינה על מה אני מדברת, אני לא יודעת להסביר כל כך טוב.
ואת יודעת שאשמח להיפגש איתך, פשוט לפחות כרגע קשה לי לקום מוקדם. מקווה שאצליח לרדת במשקל ואז יהיה לי יותר קל לקום מוקדם, ככה זה היה כשירדתי 25 קילו.

Raindrop23

New member
והתחיל שבוע חדש אבל גם זה לא ממש מעודד

אין לי מצב רוח, שונאת את המזג אוויר הקודר הזה, שונאת שמחשיך מוקדם. אני אוהבת שמש ואור. אז אפשר להדליק אור בבית אבל זה לא אותו דבר.
גם לחתולה שלי קוראים שמש ואני אוהבת את השם הזה, אמנם האחיינים שלי בחרו את השם הזה אבל זה ממש מתאים לה ואני אוהבת את השם הזה.
לא יודעת מה לכתוב, פשוט אין לי מצב רוח ואני לא מרגישה טוב, בא לי שוב לקנות משהו (מה עוד חדש) ואני עצובה.
בקיצור אין חדש תחת השמש ועכשיו גם אין שמש ואני סתם מדברת שטויות.

Lady Stark

New member
ממש לא שטויות

תגידי מה שבראש שלך, מותק.
קראתי כאן בשרשור שאת הולכת בקרוב לפגישה עם פסיכיאטר. אני שמחה וממש מקווה בשבילך שיצא ממנה רעיון לכיוון טיפולי חדש.
מחזיקה אצבעות.

מצטרפת לסטארק

את בסה"כ שופכת את הלב - ובשביל זה הפורום הזה מיועד, לא? מה גם שאת עושה את זה בצורה מכבדת, מכובדת, בלי להתלהם ובלי להתנגח באף אחת - שזה כבר הישג במחוזותינו.

Raindrop23

New member
תודה רבה ליידי

אני תמיד משתדלת לכתוב בצורה מכבדת ומכובדת.

למעלה