מרגישה לבד:|

מרגישה לבד:|

שלום אני בת 15 וחצי ויש לי בעיה קטנה.. אני די מרגישה לבד כי אני לא משתפת את ההורים שלי בכלום! לא איך אני מרגישה לא איך עבר היום ולא על מבחנים שאני מקבלת פשוט כלום... וזה בגלל שאני לא מרגישה בנוח לדבר איתם וקצת מתביי'שת... אז את כל מה שאני מרגישה אני שומרת בפנים ואני כבר משתגעת אין לי עם מי לדבר כי לדבר עם חברות זה לא כמו עם ההורים וזה ממש מפריע לי אבל אני מתביי'שת לדבר איתם מה אפשר לעשות? תודה!!:)

מה דעתך להתחיל לכתוב להם?

שלום רב, מה דעתך להתחיל לכתוב להם? בברכה, עינת גבע, מכון אדלר.

לא נראה לי שזה יעבוד...

כי אני מתביי'שת לחשוף את הרגשות שלי בפניהם אם זה בכתיבה ואם זה בדיבור יש אולי אפשרות אחרת?

אולי תתחילי....

שלום רב, תתחילי מסיפורים נטראליים, חוויות וכו' לוא דווקא רגשות. תוכלי להתאמן קודם בכתיבת יומן. אופציה נוספת היא לדבר עם איש מקצוע כמו יועצת בית ספר ולבקש עזרה. מה דעתך? עינת גבע.

האמת...

גם מיועצת בית הספר אני מתביי'שת.. אני חשבתי על לדבר עם מיכל דליות ואני בטוחה שהיא תדע איך לעזור לי ואני גם ירגיש בנוח לדבר איתה אבל יש אפשרות כזאת לדבר איתה מבלי ידיעת ההורים ומבלי להשתתף בתוכנית שלה? אם כן,איך?

עשית צעד קטן לאנושות וצעד גדול לעצמך!

ב-144 או דרך הגוגול. בהצלחה! שאלות נוספות בפורום יתקבלו בשמחה. אגב, בפנייה לפורום עשית צעד קטן לאנושות וצעד גדול לעצמך! עינת גבע.

למעלה