מרגישה מאויימת

crema61

New member
לא הבנתי איזה ליקוי..

אני בכלל לא באמת התכוונתי בכך שרשמתי לו שארצח אותו. זה היה ברגע של זעם.. למדתי ככה לדבר מחברה שהייתה לי. ראיתי איך היא מדברת עם חבר שלה ואימצתי. רק שלא ידעתי שהמטומטם הזה יקח את זה ברצינות ולא ידעתי שהוא פחדן כזה.
אני לא בחורה שאי פים הרביצה אפילו למישהו , אז אני ירצח? מעולם לא לקחתי סמים. לא עשיתי רע..

התייעצתי עם אמא שלי שפשוט צחקה עליי מכל הסיפור הזה, שאני מרגישה מאויימת ממנו.. אמרה פשוט תפסיקי לשלוח לו הודעות ולהגיב.
דווקה היא לקחה את זה הכי בקלילות.
אמרה שאני סתם נלחצת משטויות ושלהבא אני ידע לא לשלוח כאלה הודעות מוגזמות. שיש אנשים טיפשים כמו המחזר שיקחו את זה רחוק מדי..
ועכשיו שאני חושבת על זה בהגיון..
אני בנתק ממנו שבוע. כמה טוב לי מכך..
אני יודעת ושמעתי שהוא אמר למישהי שיראה הודעות ששלחתי לו לאחראית.
אני גם יודעת מה אני יענה. הוא הטריד אותי עם הודעות , למרות שביקשתי שיפסיק לשלוח לי הודעות ולכן הגבתי ככה בקיצוניות בתקווה שיתרחק ממני. בנוסף , אני יכולה להגיד למי שיפנה אלי בטענות אם אני יגיד לו לקפוץ מהגג הוא יקפוץ? (זה מה שהמליצה לי אמא להגיד )

מה שאני למדתי מהסיפור שלא רושמים כאלה הודעות במיוחד במצב בטחוני של היום. יכול להיות שבאותו הרגע שרשמתי לו את זה לא הפעלתי שיקול דעת. לא חשבתי על המחיר שאני ישלם רגע אחרי שרשמתי.
אח שלי אומר שאני דחיתי אותו, והוא כנקמה מנסה לפגוע בי בחזרה.
להבא אני פשוט לא ירשום דבר שכזה. אם צריך אני יכולה אפילו להתנצל..אבל אני לא יעשה את זה כי אני לא מעוניינת להשלים איתו. להיפך שישמור ממני מרחק..

אני רק חוששת מכך שבקרוב חברה לשעבר תחזור לעבוד איתי , והוא עלול לחמם אותה נגדי במידה ואני ירצה להשלים איתה (וגם אם לא)

crema61

New member
מרגישה מאויימת

יש לי מחזר בעבודה שדי מרגישה מוטרדת ממנו.
הוא מתקשר ומציף אותי בהודעות שאני רוצה להיות בנתק.

פעם התכתבנו לפני שבוע והוא קילל אותי כל מיני קללות ואני שלא ידעתי איך להתנער ממנו רשמתי לו שאני ירצח אותו בדם קר.
יש לציין שאני לא התכוונתי לכך באמת ואני טיפוס פחדן ץ
אפילו בסרטים שאני רואה רצח אני נכנסת ללחץ..

ברגע שרשמתי לו את זה כי הוא התחיל לאיים עליי שיפנה למשטרה ויפתחו לי תיק עם תביעת אצבע, צילומים וחקירות.
ניסיתי להסביר לו שזה מכעס , אבל אני מרגישה שהוא משתמש בזה כנשק כי יש לו הודעה שמורה שאותה הוא נוהג להראות לעובדים.

אני ממש בסטרס מכך.
אני לא עבריינית. בחורה טובה.
דיי אני לא יודעת איך להשתחרר ממנו.
כל כמה זמן מתקשר ואז מציף אותי בקללות בהודעות שמעלות לי לחץ דם

האם יכולים לפתוח לי תיק על משפט שלא באמת התכוונתי?
הוא טוען שיכולים גם לאשפז אותי על זה

די אם מחזר כזה אני מעדיפה להיות רווקה כל חיי

Arana

Active member
מנהל
לא מאשפזים בכזו קלות

בטח ובטח שלא על התבטאות חד פעמית. זה שהבחור יכול להגיש תלונה על איומים - הוא יכול, אבל אני מניחה שהוא יודע שאם אכן יחליטו לזמן אותך לחקירה, יש באפשרותך להציג את ההקשר שבו שלחת את ההודעה, כלומר: להראות את ההטרדות המתמשכות שלו (בהנחה שאת שומרת את ההודעות ואת פירוט השיחות בטלפון, ושאת יכולה להראות שביקשת ממנו לא ליצור איתך קשר ולמרות זאת הוא המשיך.

אם את מוטרדת ממנו, את יכולה לשקול בעצמך להגיש תלונה על הטרדה, לאחר שתודיעי לו שאם לא ינתק איתך מגע תעשי זאת.

אם הוא לא מרפה וההתנהגות שלו מאוד מטרידה אותך, את גם יכולה לפנות להית המשפט ולבקש צו למניעת הטרדה מאיימת. יש ברשת הרבה מידע לגבי זה, למשל כאן:

http://www.oriti.co.il/אלימות-במשפחה/צו-למניעת-הטרדה-מאיימת/

http://www.kolzchut.org.il/he/צו_למניעת_הטרדה_מאיימת

http://www.news1.co.il/Archive/003-D-80709-00.html

crema61

New member
לדעתי הוא נסחף.. יש חדשות

בהתחלה לא ידעתי שהטונים ביננו יעלו והייתי מוחקת אחרי שאני חוסמת אותו בווטסאפ ובהודעות רגילות. עד שקלטתי שהוא מאיים עליי ממש שיעשה בקללות שקיללתי אותו שימוש לרעתי.
כבר אז שרשמתי לו "אתה מת בשבילי" . הוא כבר אז היה מגזים ורושם שיספר בעבודה ויראה הודעה זאת שאני מאחלת לו מוות. אז הוא כבר איים ואני עדיין לא הפנמתי כמה שצריך להיזהר ממנו..

לא פעם הרגשתי מוצפת ממנו בעבודה. לא ידעתי איך להתנער ממנו..לכן גם איימתי עליו שיפנה לאחראית במידה וימשיך להטריד אותי..
בסוף הוא זה שאיים עליי שאם אני לא יפסיק לשלוח לו הודעות בהם אני לוחצת עליו להתפטר ולחפש עבודה אחרת, הוא יראה לאחראית וגם למנהל.
אני התעצבנתי עליו. אמרתי לו אל תאיים..פשוט תילך ותגיד להם..
בהתחלה לחצתי עליו לעזוב , כי הייתי עוד אופטימית , שמי יודע שברגע שהוא יעזוב יפסקו הרכילויות . יפסיקו לחדור לנו לחיים האישיים וככה יהיה אפשר להכיר בנחת. אלא הבנתי במהרה שהוא עושה עליי פרסום . משתף את כולם בהכל . מרכל בלי סוף.. די ירד לי ממנו ובשלב הסופי כבר לא לחצתי עליו לעזוב כדי שנתקרב. כבר רציתי להיפטר ממנו.
הוא התחיל לקלל אותי ואני לא יכלתי להיות אדישה.
הגזמתי ומאז הוא מאיים עליי עם המשטרה.

היום עובדת סיפרה לי שמיודדת איתו שהיה לו שימוע.
הסיבה הייתה נושא שהחסיר מעבודה.
הוא אמר לעובדת שהאחראית פנתה עליו בשאלה למה מתנהג אלי כמו שמתנהג. שהיא מאמינה שאני בסדר והוא לא.. (פעם אחת היא שאלה למה אני לא רוצה אותו. חקרה אותי אז עניתי לה שהוא מקלל אותי מבלי לפרט יותר מדי . קצר ולעניין)
אז הוא אמר לעובדת שהוא מתכוון להראות לאחראית את כל ההודעות שהתכתבנו ביננו. יש לציין שהוא הראה חלק מההודעות לעובדים.

אני חושבת שאחת הסיבות שירד לי ממנו. זה הייתה החשיפה של כולם . כל הנושא של הריכולים. הוא בא מראה לי את הפרצוף שלו. עד כמה שהוא דוחה ומגעיל...לאיזה רמה הנמוכה הוא מגיע-שהוא בא פותח את הפלאפון וחושף כל ההודעות. כל הפרטיות לבן אדם שאוהב ריכולים.
הרי כל מה שהיא תעשה עם העניין יהיה בעיקר לרכל עם עובדים אחרים.
נכון היא גם תפנה אלי בטענות בטח למה לחצתי עליו לעזוב , ולמה שלחתי לו הודעה על רצח.
אני לא רוצה לרדת לרמה שלו וגם להראות לה הודעות , ושיתפתח משחק כוחות ביננו..
אני מבינה שהסיבה שהוא רוצה להראות לה את כל ההודעות , כדי לצאת הקורבן בסיפור שהוא המסכן ואני המסוכנת. גם הוא רוצה לשמור על מקום העבודה , ולא באמת רצה לעזוב מעולם למרות כל הריבים ביננו.
המשפט שרשם לי ושם לי על הקופה "אחרי החגים אני עוזב" כדי שנתפייס היה שקרי . גם אמרתי לו בפנים והוא צחק.

מאז עלה לי לחץ הדם ואני מש עצבנית.
כאילו אין לי איך לתאר את הגועל שאני חושבת על זה שהוא בן אדם כזה תת רמה. שהוא אשכרה מסוגל להראות לה הודעות..לבן אדם שהכי אוהב ריכולים בסופר..
בעוד שאני מנסה להימנע ככל שניתן מלדבר עם הסובבים עליו .

אני לא מבינה מה הקטע שלו?
הוא כל כך מרגיז אותי שאין מיליםםם
די מתי יגמר הסיוט הזה..
הוא רכלן יותר גרוע מאישה רכלנית .
למעשה הוא גבר הכי הזוי שהכרתיי

למעלה