מרגישה מגעיל

lili8080

New member
מרגישה מגעיל

יש לי חבר כבר שנתיים, שנינו בני 27 מאוהבים מאוד, גרים ביחד, הוא מקסים והכל נפלא ביננו, חוץ ממשהו אחד. הסקס. לחבר שלי יש בעיה שהוא גומר לפני שאני אפילו מורידה את התחתונים כלומר על הבגדים שלי אפילו, ואני פשוט מרגישה מגעיל מזה, כי זה גורם לי להרגיש כ"כ מושפלת ומנוצלת, למרות שזה לא בדיוק המצב, הוא כן אוהב אותי ודואג לי, ומוכן אפילו לספק אותי בכל דרך אחרת אפשרית, אבל עדיין איך אפשר לא לקבל הרגשה מגעילה מזה, שאני לא יכולה להתחיל משהו בלי שזה ייגמר תוך 2 שניות? הדבר גורם לי ממש לא לרצות לשכב איתו יותר, כל פעם שיש לי חשק, או פנטזיה כלשהי, מיד אני מסלקת אותה מהמחשבה כי אני יודעת שזה לא בהשג ידי ולא אפשרי, ולכן זה כל כך מתסכל, וגורם לי לפחד להנות אפילו, אני רק לחוצה מזה כל הזמן ונגעלת. במקום זה אני מספקת את עצמי, כי נמאס לי שאנחנו עושים רק דברים אחרים ולא יכולים לשכב, אני מרגישה שהוא עושה את כל הדברים האחרים רק כדי "להחזיר" לי כי הוא מרגיש אשם שאני לא יכולה להנות. הוא מתבייש בזה ולא מוכן ללכת לטיפול או ייעוץ, ואני לא רוצה לפגוע בו אני אוהבת אותו מאוד, גם כבר לא אכפת לי מהסקס, אני רק יודעת כמו שאני מכירה גברים, שאם אמשיך להתרחק מזה, בסוף הוא יהיה זה שיגיד שחברה שלו לא נותנת לו, ועוד יזרוק אותי בגלל זה ולא להפך.. זה כל כך עצוב ומתסכל, איך אני יכולה להפטר מתחושת ההשפלה והניצול שיש לי אח"כ (מהסיפוק של עצמי כבר לא אכפת לי, אני רק לא להרגיש כל כך רע עם סקס)? ואם זה לא מספיק אני סובלת מווגיניזמוס, או לפחות חלקית, כי אם אנחנו עושים את זה לאט זה בסדר, אבל כמובן שאנחנו לא יכולים לעשות את זה יותר מ-10 שניות, אז לא יוצא לי אפילו "לתרגל" את המקום ולבדוק אולי זו בכלל בעיה של "חוסר שימוש" באיזור (הוא הראשון שלי). בקיצור, כל העסק לא דופק (דו משמעית) ומתסכל והורס לנו את הקשר. אשמח לעיצה, תודה.

adex

New member
חוסר שימוש באיזור?

האיזור חייב להיות בשימוש תמידי. אם הזין של החבר שלך לא נכנס לאיזור, לפחות הכניסי ויברטור לאיזור. חוסר שימוש של האיזור עלול להביא חלודה.

adex

New member
בעניין ה"איזור"

בפסטיבל האיזורי לשירי האיזור זכה במקום הראשון השיר: "ורק ירושלים 02" או בגרסה לתלמידים: "ורק איזור חיוג ירושלים 02".

amira88

New member
תשובה

לילי שלום-המלצה| גם לי יש בעיה בנושא הגמירה אני גומר ממש ממש מהר ואני מבין גם אותך וגם אותו אז תעזרי לחברך ותתגברו על זה ביחד בנוגח לאי שימוש באיבר המין את יכולה לאונן בנתיים או שהוא יחדיר לך אצבעות אתם יכולים להינות מהרבה דברים חוץ מחדירה אל תראי לו שאת מיואשת כי הוא לא ייצא מהמצב הזה אז תשתמשי באיברך לבדך או ביחד עם בן הזוג תפתחו את הסקס אם תמשיכי בייאוש את תיפרדי ממנו וזה לא יעזור כי המון גברים כולל אותי ואותו עם הבעיה של הגמירה המהירה מקווה שהצלחתי לעזור קצת לילה טוב וסקס נעים.|

את מתארת מצב שעל פניו נראה כפלונטר אחד גדול

ויתכן מאוד שדבר קשור בדבר. ישנם מקרים רבים שבהם לאשה כואב או שהיא וגניסטית ומתוך "התחשבות" הגבר גומר מהר כדישלא "תסבול". מקרים כאלה באמת הופכים להיות פתולוגיים עם הזמן ורואים זוגות שהוא סובל משפיכה מהירה והיא מכאבים או מוגיניסמוס... העניין הוא שאתם כבר מספיק בוגרים לטפל בבעיות. שפיכה מהירה נחשבת אמנם נורמלית בגיל צעיר עם הריגוש והנהתרגשות של הפעמים הראשונות, אבל בגילכם, כשאתם כבר גרים יחד, זה כבר הופך להיות הרגל נרכש וקשה יהיה לטפל בזה ככל שיעבור הזמן, וחבל. ולכן צאי מהחששות שלך לגבי הבריחה שלו כי אם אתם אוהבים זה את זו ורוצים לטובתכם (שניכם) זה בדיוק הזמן לקחת את העניינים לידיים ולהתחיל טיפול מסודר בו הוא לומד לשלוט בשפיכה (אגב, אפשר גם סיבוב שני - הוא בדרך כלל עורך יותר זמן) ואת/ם תקבלו את הכלים הנחוצים לכם לגשת נכון לאיזור, לענג אותו ולמצות את המין במלואו. איך התקשורת בינכם? האם אתם מדברים על הרגשות והתחושות אותם כתבת בהודעה שלך? איך הוא מגיב ומרגיש בכל הסיפור? האם אובחנה לך בעיה כל שהיא או שזו השערה שלך? נראה שצריך למצוא קצה חוט בשביל לצאת מהפלונטר הזה והקצה הזה נמצא בדיוק כאן בפניה שלך...

lili8080

New member
הבעיה היא

שכשהוא גומר זה מאוד כואב לי, אני לא יודעת עד כמה זה נורמלי. אני ממש סובלת מזה, אז הוא תמיד שואל לפני ומקסימום אני אומרת לו שיגמור בחוץ. אנחנו מדברים על זה כמובן הוא מתחשב ועדין אבל שנינו מתוסכלים. סיבוב שני? לא יודעת מהתסכול יורד לי החשק. כן אובחנתי, הגניקולוג שלי התייחס אלי מגעיל, כשסיפרתי לו על הבעיות ביננו הוא אמר "אם את מסוגלת להביא את חבר שלך לפורקן בדרכים אחרות הוא ירגע" באמת, כאילו אני איזה מכונה והוא בהמה. אני אני מחליפה גניקולוג ונראה.

יוסי גל

New member
היי,איך שאני מנסה לשלוח מסר...השליחה נכשלת...

וסיפרתי שם הרבה..... אבל בננוגע לבעיתך...תני לו לגמור 3,4,5 פעמים רצוף (חשוב שהוא יגמור במגבת)... וכל זה רק במשחק המקדים....תגרי אותו...ולא באקט עצמו... ואז באקט שתעשו...תהיה לו זיקפה איתנה לזמן מספיק ארוך...על מנת לממש פנטזיה... או שיעבוד על זה עם סרוגייט... כמובן אם שניכם חדשים בנושא...עד שזה יצליח יעברו כמה נסיונות...

lili8080

New member
5 פעמים ברצף??

אוי ואבוי. בכל מקרה גם אני לא יכולה להחזיק הרבה זמן. לפעים יוצא שהוא מחזיק 10 דקות סיבוב שני וזה כבר מתחיל לכאוב לי.

את מעלה כמה בעיות שלא תפתרנה כאן

במצבכם אם יש לקשר שלכם משמעות ואתם רוצים להמשיך בו ולהנות ממנו אתם צריכים ללכת לטיפול, גם שפיכה מהירה, גם וגיניסמוס, גם גועל מהשפיכה, גם בושה כל כך גדולה מהמצב - עם כל המרכיבים האלה לא תצא עוגה טעימה. מה שחשוב לזכור שכל העיניינים האלה ניתנים לפתרון וחבל על הזמן שאתם מחבלים בקשר שלכם כשאתם נשארים עם כל הבלגן הזה.

למעלה