מרגישה ממש רע עם עצמי...

סופרMAM

New member
מרגישה ממש רע עם עצמי...

ילדתי לפני כארבעה חודשים את הנסיך. בהריון עליתי מעל 30 ק"ג וכיום יש לי עודף של כ- 8 ק"ג. מתעמלת 3 פעמים בשבוע. בשלושה שבועות האחרונים המשקל שלי תקוע. לא יורדת בכלל. אני ממש לא מבינה למה אחרי תקופה שבה קצב הירידה היה כ- ק"ג אחד לשבוע. והיום - שיא השיאים - אכלתי 3 אוזני המן!!! ממש כועסת על עצמי טוב, זה היה פיצוי על כך שחזרתי לעבוד ואני עייפה מאוד ולא מפסיקה לריב עם בעלי... מה דעתכן? עד כמה זה נורא? למה המשקל תקוע?

קבלי ../images/Emo24.gif

אל תרגישי רע עם עצמך - מה שהיה היה . מעכשיו תתחילי מחדש - בהצלחה המקשל תקוע - זה ידוע שאחרי תקופה של ירידה במשקל יש עצירה אבל היא למען המשך הירידה הגוף מתכונן!!! לכן המשיכי לשמור ולהתעמל ותראי תוצאות בהמשך איריס

חגיתלה

New member
העצירה לא בהכרח שלילית

ידוע שהגוף עושה עצירות בירידה כדי לווסת עצמו מחדש ולהתרגל למצב החדש. בייחוד אחרי ירידה משמעותית. ונשמע שירדת משמעותי אם עלית 30 ק"ג ונשארו לך רק 8 ק"ג. אל תשברי. תמשיכי להקפיד ותוך זמן קצר תבוא ירידה נוספת.

סופרMAM

New member
../images/Emo4.gifהיום שוב זללתי

האוזני המן האלה , לא יכולה לעמוד בפניהם. אני מתחייבת כאן ועכשיו להפסיק לזלול ולחזור למשמעת דיאטה רצינית. מקווה שלא עליתי במשקל בימים האלה...

סופרMAM

New member
אתמול נשקלתי בחדר כושר

מאחר ואני מתעמלת לא עליתי במשקל אך גם לא ירדתי. כנראה לא סתם אומרים שהסוף הכי קשה ושהמשקל נתקע ומסרב להמשיך לרדת... היום נשנשתי שוב אבל ממש מעט. לא מצליחה יותר להחזיק את עצמי

חגיתלה

New member
../images/Emo201.gif

זה כון שהסוף הכי קשה והפוש האחרון קשה, אבל תחשבי כמה כבר ירדת, עברת יותר מחצי הדרך. ואם נקלעת למשבר - תפרגני לעצמך, תעשירי מעט את התפריט לכמה ימים ותחזרי לדיאטה. הכי חשוב שתמשיכי להתעמל. מחזיקה לך אצבעות להמשך קל.

סופרMAM

New member
תודה רבה על התמיכה והעידוד

מבטיחה לעדכן אם הירידה תמשיך וגם לעזור ולתת עצות אם אחזור למשקל שלי.

למעלה