מרגישה צורך ( הודעה קצת מבולבלת )

תכלת7

New member
מרגישה צורך ( הודעה קצת מבולבלת )

להתנצל או להסביר. נכנסת לקרוא כהרגלי, ולא מצליחה *באמת* . דברים יפים יש בפורום, יצירות משובחות אבל ההרגשה פנימה קשה עכשיו ויש מעין נתק, כאילו ואיני מצליחה לקרוא עד הסוף למרות שאני קוראת. איני מצליחה להבין, משהו פנימה כנראה סגור או אטום מדי, מסך מעורפל ומעצבן שמונע לקלוט דברים אחרים. וזה מאד מצער אותי. גם איני כותבת דבר. רוצה להגיב רוצה להיות חלק מהמקום הזה אבל הימים האלו לא מאפשרים... מקווה לימים שונים וטובים יותר, מצטערת על ההודעה המבולבלת לא בטוחה שניתן להבין ממנה משהו

תכלת יקרה

קחי ת'זמן שלך, ובינתיים נחזיק לך אצבעות שהימים האלה יעברו, במהרה בימינו.

מר בד

New member
תכלת יקרה!

לפעמים הכל נראה אפור, השמים, המים הכפור. יש וסביבנו חומה גבוהה, סגורה סתומה. רק דבר אחד עוזר ידיד, מכר חבר. אם לחברה את מיחלת אנחנו כאן תכלת. בידידות, מר בד.

femme

New member
תכלת חמודה !

אני הבנתי אותך ועוד איך. לפעמים הראש זקוק למנוחה, כמו כל איבר אחר בגוף. התרחקי מכתיבה לזמן מה ואל תכבידי על עצמך. Take your time, זה יחזור אליך. מר בד הקדיש לך שיר מקסים והוא צודק : אין כמו חברה טובה ואוזן קשבת לעבור ימים קשים וזכרי שאחרי כל ירידה באה גם עליה.

קסנדרה*

New member
תכלת חביבה....

הנה כולם שלחו לך מלים טובות ואני מצטרפת. אם תקראי את השיר שלי "רוחות", תביני שעל כל יוצר עוברת תקופה כזו. אז הנה יש לך את הפורום החברתי, בואי לכאן ותכתבי מה שבא לך ואנחנו נמתין לך בסבלנות
קסנדרה

למעלה