מרגישה צורך להיות לבד

• פותח הנושא jar1
  • פורסם בתאריך

jar1

New member
מרגישה צורך להיות לבד

אני מרגישה לאחרונה ( כחודש אחרי הניתוח) שאני צריכה שקט, להיות לבד לחשוב ולברר מה אני מרגישה וצריכה לעצמי. מישהיא מכירה את ההרגשה ? מה עושים ? לאן הולכים? בבית מפרגנים לי יומיים שלושה לברוח , אבל אני לא יודעת לאן אפשר. אני פוחדת לנסוע לבד לצימר נידח מצד שני אני צריכה להיות ליד עצים וירוק . מישהיא?

מוכר

איזשהו מהפך שמתחולל בפנים תוך כדי ההתמודדות עם המחלה והטיפולים. המון מחשבות והבנות ואולי גם החלטות. כל אחד מוצא את המקום שלו לעבור את השלב הזה וגם את הדרך שלו. אצלי זה קרה שלוש שנים אחרי שחליתי. פתאום הכל צף למעלה ויצא בעצב בלתי פוסק. פשוט קמתי ולקחתי חופש מהלימודים והעבודה וישבתי בבית מול המחשב ובמשך שבוע רק כתבתי, ונתתי לנייר לספוג את כל מה שהתאסף שם ולאחר שסיימתי, הרגשתי שאני יכולה לחזור לחיים שלי ולהמשיך קדימה כי עד אותו הרגע הכל הרגיש קצת עומד במקום. לדעתי, ללכת לפי התחושה שלך, ואם זה אומר צימר נידח, אז יאללה לנסוע. ולשבת שם כמה שתצטרכי ואולי אחרי יום תרצי לחזור ואולי תרצי קצת יותר. יש לי תחושה שאת מאד קשובה לעצמך ותדעי לתת לעצמך את הזמן שיידרש לך.
גלי

נאן

New member
היי לך../images/Emo24.gif

מכירה מאוד את ההרגשה גם המון אחרי הניתוח אבל בעיקר אחריו שבו מתתי לשקט.להאזין לגוף שלי בשקט.לקלוט לבד את השינויים שחלו בו... בקשר "לבריחה" אז תתחילי בקטן.כי בבית הכל מוכר וכשבחוץ יותר קשה אולי אפילו להרים מיזודונת...ואין את התנאים שיש בבית..... אני כל כך רציתי לחזור לשיגרה שכאילו כלום לא קרה לברוח לאיזה מקום לחשוב לסדר את הראש הכל כל כך מהר קורה ואין זמן להספיק להפנים. היו ימים שבהם כמעט צרחתי עיצרו את הרכבת הזו אני רוצה לרדת רק לחמש דקות ואני אהיה בסדר. אבל אז הבנתי שהרכבת הזו בעצם בתוכי דוהרת...... אם את צריכה לברוח אז צרי קשר דרך המסר אצלי הכל ירוק ויש עצים בסביבה.. נאנוש

אדומה2

New member
מקומות אפשרים

חיפוש קצר במנוע חיפוש באינטרנט יעלה בפנייך המון אפשרויות, הנה כמה רעיונות שתמיד עולים לי כשאני מרגישה כמוך: - זכרון יעקב- בעיקר באמצע שבוע, ששקט שם יותר ואפשר ללכת ברחובות מבלי להיתקל ביותר מדי אנשים. כל כך יפה, כל כך ירוק, כל כך ספוג היסטוריה מדהימה, אוכל טעים ואפילו יש מקום קטן שמנגנים שם בלוז בלילה. - אמירים- לא הייתי שם, אבל חברה שלי נסעה לשם בזמן שלמדנו כמה פעמים וחזרה מסטולה מהירוק והשקט. - מצפה הימים- אפשר להתהלך שם בתוך גינות טבולות שמש, אפשר לעשות עיסוי מרגיע, אפשר גם לא, אוכל טוב, אפשר לטייל מסביב. מקסים. - יערות הכרמל- כל מה שקורה במצפה הימים רק מגיל 16 ומעלה, והכל בין העצים. שתי האופציות האחרונות הן יקרות, אני יודעת, אבל אם אפשר אז בכיף, אמרו לי שזו חוויה שחבל על הזמן. יש מלא צימרים באזור הגליל ועכשיו זה זמן מעולה לנסוע, הכל פורח שם, ובטח באמצע שבוע אפשר למצוא אחלה דילים. יעל

למעלה