מרגישה צורך לשתף

נוש14

New member
מרגישה צורך לשתף

שלום, אני כותבת פה כי אני מרגישה שיהיו פה הרבה אנשים שיזדהו איתי...
אני פשוט במין תקופה כזאת שאני מרגישה מין ריקנות. כאילו, עבדתי עד לפני כמה שבועות בארומה 7 חודשים ומיותר לציין שבמהלך התקופה הזאת לא היה לי כח לכלום אז כמעט לא יצאתי. חוץ מזה שבתקופה הזאת ניתקתי קשר עם מספר מסויים של חברות פשוט כי כבר לא היה לי כיף איתן יותר, כאילו, זה כבר הרגיש נורא מלאכותי לפחות מהצד שלי. בכל אופן, אני עכשיו לומדת לפסיכומטרי ואני נהייתי כבר ממש פסיכו מזה אבל מעבר לפסיכומטרי אין לי ממש חיים. כאילו, אם אני רוצה סתם לצאת לאכול בחוץ או לשבת בפאב אני לא עושה את זה כי אין לי עם מי (כי רוב החברים שכן יש לי או עסוקים או בצבא או גרים רחוק) וזה פשוט מרגיש כאילו אני מפספסת הרבה כי הרבה דברים שבא לי לעשות אני לא עושה וזה פשוט מתחיל להיראות כמו מין מעגל כזה שאין לי מושג איך יוצאים ממנו. אז התחלתי לעשות הליכות סתם כי הבנתי שזה עושה לי הרגשה טובה אבל מעבר לזה כאילו בא לי גם לצאת קצת לראות עולם וזה לא קורה. נגיד עוד חודש אחרי הפסיכומטרי אני החלטתי שאני רוצה לטוס לחו"ל לשבוע להתאוורר ואין לי עם מי וזה כבר נהיה ממש מתסכל... כאילו, זה בדיוק הזמן שלי לעשות כל מה שבא לי ואני מרגישה שזה לא קורה...
לא יודעת, אולי אפשר להאשים את הפסיכומטרי בזה אבל אני לא חושבת שזה רק זה. כנראה זו באמת רק תקופה...
בכל מקרה, רציתי לשתף פה. גם לכם יוצא להרגיש ככה לפעמים? מה אפשר לעשות כדי שהמצב ישתפר?

raptor89

New member

לדעתי, כמו שאמרת, זו רק תקופה.
לכולם יש תקופות כאלה, גם אם מבחוץ נראה שלכולם יש תמיד מה לעשות ועם מי להיות ו"אין להם רגע דל בחיים".

כזה הוא המעבר מהתקופה שלפני הצבא - כשברוב הזמן ההורים דואגים להכל ואנחנו עסוקים בעיקר בליהנות מהחיים,
לתקופה שאחרי הצבא - כשרוב הזמן הפנוי הולך על לנסות להוכיח לעצמנו שאנחנו יכולים להיות עצמאיים ואחראים על החיים שלנו.

עכשיו זה הפסיכומטרי, אח"כ זה העבודה וכו'.
ולא תמיד זה מתאים ומשתלב עם החברים שהיו.
אבל עכשיו כשיש לך מסגרות חדשות - את יכולה להכיר אנשים חדשים שכן משתלבים באופי החיים העכשווי שלך.
היציאה להליכות, נגיד, נשמעת כמו רעיון טוב. נסי למשל למצוא אנשים להתחבר אליהם וללכת איתם.

את גם צריכה להחליט עם עצמך כמה את מוכנה ויכולה להשקיע בטווחים רחוקים.
בתור פנימיון לשעבר שגר בקצה העולם, רוב החברים מהתיכון מפוזרים ברחבי הארץ ודי רחוק להגיע אליהם.
כנ"ל לגבי האנשים מהפורום הזה (אפילו שפעם אחת הצלחתי להביא כמה מהם לפה).

בקיצור, מה שאני מנסה לחפור פה - את שולטת בחיים שלך, ואת מחליטה איך לעבור את התקופה הזאת.
בהצלחה

נוש14

New member
חחח תודה :)

האמת שכבר נכנסתי לאתר אחר והסתכלתי שם במודעות של אנשים אחרים אבל לטוס עם מישהו שאני לא מכירה יש בזה משהו מלחיץ. אבל אני לא פוסלת.
תודה

יכול להיות שזו התקופה של הפסיכו.

אנשים משתגעים לחלוטין... אני רואה אנשים סביבי שלומדים לפסיכו והם פשוט תקועים בבית כל היום, לא יוצאים ודי "בהסגר". כך שאת לא היחידה!
איך לחזור לחיים? דבר ראשון תתחילי בלשחזר קשרים מהעבר...
גם אני עברתי את אותו הדבר, עברתי לגור רחוק מהבית וניתקתי קשר עם כל החברים שלי למשך שנתיים+.
אחר כך , כשחזרתי לגור בבית מצאתי את עצמי לבד.... אזרתי אומץ, ושלחתי הודעות לחברים... סמסים, פייסבוק... כתבתי שהתגעגעתי וכמובן שהתגובות לא איחרו לבוא! כולם זרמו ורצו להיפגש איתי, ואני... הרווחתי את החברים שלי בחזרה.
כך שאת בהחלט יכולה לנסות לשחזר את החברויות מהעבר, כדי שלפחות כרגע יהיה לך עם מי לצאת ולא תהיי לבד.
את יכולה לנסות להכיר חברים חדשים, אם זה דרך האינטרנט ואם במציאות - בקורס פסיכומטרי למשל, או בעבודה. תנסי להיות נחמדה ו"לדוג" הזדמנויות.... תלכי למפגשי פורומים, אני פגשתי כך 2 חברות טובות שמלוות אותי עד היום!
מעבר לזה אני באמת חושבת שזו תקופה, אני שמחה שאת עושה ספורט כי זה באמת מחייה את הגוף ואת הנפש (לא , זו לא קלישאה..) , ולאט לאט, גם זה יגיע

למעלה