מרגישה ריקנות

מרגישה ריקנות

אולי זה לא מתאים לפורום הזה... אבל אני צריכה להוציא קצת מעצמי... אני מרגישה בודדה כזו זה לא קשור לאהבה מגבר כמו לרצות שיהיה לי חבר אני מרגישה חוסר באהבה בכללי המשפחה לא נותנת לי תחושת סיפוק אין אהבה כל כך מהם לא דעת אני גם אין לי חברים כל כך כאילו אני מאוד חברותית וזה אוהבת לדבר לצחוק אבל בזמן האחרון השתניתי מאוד ואני לא נפתחת לכל אחד אני מפחדת אין לי חברות אמיתיות שאני יכולה לסמוך עליהן.. אין לי עם מי לצאת אני מרגישה בתוך כלא כזה לבד :/ ההורים שלי גם גרושים.. לא דעת זה תמיד משפיע עליי אבא שלי.. רחוק הוא גר בחו"ל והוא בא כמה פעמים בשנה לארץ... וגם כשבא לא נותן אהבה כל כך הוא אפילו מזלזל בי הוא אומר שאני ארזה כבר ושיש בחורות הרבה יותר יפות ממני הוא נותם לי להרגיש ככה :/ למרות שאני יודעת מה אני שווה... אני לבד.. מרגישה לבדדדד באלי למות

יונתנטן

New member
אמם משהו אחר..

תנסי להתעלם מהערות שלו, פשוט שימי פס. את שמנה או מלאה? אם שמנה אז בטח אומרים את זה לבריאות שלך אז קחי דיאטה קלה אם מלאה אז טיפה ריצות לא יזיק באמת.. אבל אל תעשי את זה בגלל שאומרים לך אלא בשבילך! תעבירי.. בעזרת ה` אני ימשיך בתגובה..

דבר ראשון זה מתאים לפורום הזה

כל אחד שמרגיש שהוא צריך לפרוק משהו, כל מי צריך שיקשיבו לו מוזמן לפה תמיד ! [ : אני יכולה להבין את ההרגשה שלך, זה לא נעים שמתיחסים אלייך בצורה כזאת ובטח לא אחד ההורים, שהורים בעצם אמורים להיות מקשיבים ותומכים. אני מציעה שתנסי לא להתיחס למה שהוא אומר, תראי לו שגם בנות שנראות פחות טוב [ ואני לא אומרת שאת לא ניראת טוב, פשוט ככה את הסברת את עצמך], יכולות לעשות הרבה דברים, ולהתנהג הרבה יותר טוב מבנות אחרות. היופי החיצוני הוא לא מה שקבוע, אלא היופי הפנימי, האישיות. אני מקווה שעזרתי, ואני אשמח לעזור בכל דבר אחר, תמיד. [=

תודה לך ../images/Emo13.gif

אני לא כזאת שמנה... אני בטוחה שהוא אומר לי את זה לבריאות שלי. אני נראת מאוד טוב, מלא בנים מתחילים איתי, פשוט הוא אומר לי את זה כי הוא תמיד משווה אותי לאחרים... מבחינת לימודים, מהרבה בחינות, הוא אומר לי תמיד "למה את לא ככה וככה.. למה את לא לומדת יותר טוב תראי בת שלו ובת שלו..." וזה מאוד פוגע בי כי אני מאוד זקוקה לתמיכה של אבא שלי והוא מאוד פוגע בי במילים שהוא אומר לי... אני מרגישה נחותה ככה אז אני יודעת שמבפנים זה לא נכון ! ונאני בקושי רואה את אבא שלי אני מצפה שהוא יתמוך בי בהכל ויהיה יותר רגיש איתי וסובלניי אבל הוא מאוד פראי אליי :(

אני מבינה אותך

כל אחד זקוק לתמיכה מצד ההורים שלו,התמיכה של ההורים זה הדבר הכי חשוב. מה שאני חושבת זה שהוא לא מנסה לפגוע בך, אני חושבת שהוא פשוט דואג לך ולעתיד שלך. את אומרת שהוא משווה אותך לילדים אחרים מבחינת הילמודים.. אולי הוא עושה את זה כדי לעודד אותך ללמוד יותר ולהראות לו שאת מסוגלת ליותר [לא שאני אומרת חס וחלילה שאת לא לומדת, אני פשוט מעלה השערות]. אני מציעה שפשוט תנסי להתסכל על זה מזוית אחרת, כי בסופו של דבר את יודעת הכי טוב מה קורה שם, אני רק מסה להבין ממה שאת מספרת [ : ואם בכל זאת א מרגישה שזה פוגע בך פשוט תגידי לו, כי פשוט אין דבר יותר טוב מלפתוח את הדברים ולדבר עליהם. אני אומרת לך את זה מנסיון ! אני מקווה שהעיניניים יסתדרו ואם לא, אני תמיד תמיד תמיד פה, לכל דבר [ :

SoFibar

New member
../images/Emo13.gif

אני מתחברת עם כל משפט שאמרת..אשמח לדבר איתך במסרים..ובקשר לזה שאמרת שבא לך למות..זה לא פתרון!!!..צריך לנצל את החיים!! ולחיות לצחוק ולהינות!..אז נדבר

למעלה