מרגישה רע לראשונה כי "שיקרתי"

*יערית

New member
מרגישה רע לראשונה כי "שיקרתי"

בתחילת השנה הכרתי את אחת האימהות מהגן של הבת, הבנות התחברו להן יפה ולמעשה יש גם בן {תאומים}, עוד בשיחות הראשונות שלנו סיפרתי על על עצם היותי גרושה ועל חיי החדשים לצד בן זוגי..ולכל שאלות הסקרנות שנשאלו מתום לב עניתי עד כמה שרציתי לשתף כמובן...בין היתר היא הציעה שניפגש יותר גם עם הילדים וגם שאני אצטרף אליה לבתי קפה וכו'{לא הצד החזק שלי},באחת מהשיחות ביקשתי ממנה שלא תספר לבעלה שאני גרושה כי יש לי ניסיון מר עם בעלים של חברות ,לא תמיד הם מקבלים בצורה נאורה את עיניין הגרושין וינסו לעצור את הקשר בין הילדים.. היא אמרה שנראה לה שבעלה קצת יחשוש אבל שלא כדאי לשקר לו, אני הסכמתי עם זה..רק ביקשתי שקודם יכיר את הילדה..יכיר אותי כשאני מגיעה אליהם ובהזדמנות שישאל או ידבר על נישואיי אני אומר לו, זו היתה בקשה שלי אליה. היום ביקרתי אותה עם הילדים ובעלה חזר מהקניות,ישב איתנו לכוס קפה ומתחילים לשוחח על החיים וילדים כאילו אני נשואה
ומה זה אומר? מתיי בעלך חוזר מהעבודה?עניתי...5 בערב{כן זה מה שקרה בעבר} והוא מטפל בהם לבד כשאת עובדת ערבים?{כן זה למעשה מה שקרה בעבר} הוא יוצא לבלות עם חברים באמצע השבוע?{לא בכלל לא..הוא אוהב את הבית זה מה שקרה בעבר} למה לא הבאת אותו אלינו לכוס קפה?{כי הוא רואה ערוץ 5...כמו בעבר רק ספורט עיניין אותו} לרגע נילחצתי מעצמי...כל אותו זמן שאני עונה לו בחשש היא ואני מביטות אחת בשנייה..ואני רואה שהיא מאוד מרוצה מתשובותיי... חייכה יותר מהרגיל,אף אמרה לו שאני והיא הולכות לצאת קבוע אחת לשבוע והבעלים ישבו בבית לשמור על הילדים... אויי...היתה לי בחילה...לא יודעת איך העזתי לשקר לו, איך עשיתי דבר שהוא בניגוד לדיעותיי ובניגוד לאני מאמין שלי, מיד זירזתי את הילדים...הרגשתי שעוד מעט אני אומרת לו "אני גרושה ....אז מה?מה כבר יקרה לאשתך?מה יקרה לילדיך?" אבל לא עשיתי זאת....אני כבר יודעת שאצטרך לעמוד מולו יותר מהפעם הזו, אני כבר אומר לו את האמת ומדוע ולמה שיתפתי איתו פעולה.... זו הפעם הראשונה והאחרונה שלי מי שירצה בחברתי או בחברת ילדיי יצטרך לקבל את עצם היותי גרושה וגם את העובדה שאני חיה בזוגיות שנייה!

מורכב

New member
יעריתוש על מה את מרגישה רע

עזבי שטויות הבעיה היא לא אצלך הבעיה היא אצלם השקר הוא רק תוצאה של חוסר הבנה חוץ מזה את צודקת אין מה להסתיר מי שלא רוצה לקבל אותך כמו את שילך לע.......... תדעי לך שאיתי אין לך כל בעיה ועוד משהו היית תותח ביום שישי ו.....דש חם חם ו

גם אני חושבת שאת תותחית..

גם לי נראה שהבעיה היא אצלו....... עברת מבחן קבלה ,ומכיוון שרצית את העבודה זייפת קצת...לא נורא בפעם הבאה תסבירי שאת לא נשואה כדת וכדין,את חיה עם בן זוג אמיתי ,ותצאי מזה כמו גדולה. יענו התכוונת למעופי.

*יערית

New member
יונצ'....../images/Emo25.gif

זה לא בדיוק היה מבחן קבלה..את השאלות ריכזתי מתוך השיחה, הוא היה מאוד חביב ונעים שיחה,יכולתי לחוש בהרגשה הנוחה שלה לנוכח תשובותיי, נשאר לי לאמת איתה את הדברים ולמצוא דרך לתקן זאת.

noamic

New member
פעם אחת יותר מידי...

לא היית צריכה לתת לדעת הקהל ללחוץ אותך כל כך. וצריך לתקן ומהר, בעדינות איך שהוא להשחיל שכל מה שאמרת נכון, אלא מאי - לאו דווקא מדובר בבעל חוקי, אבל בבעל אמיתי (בלי תעודות...) ואם זה לא מוצא לו חן - אז אין ברירה, צריך לחפש כאלה שזה לא משנה להם. נורא לחשוב שאנשים עושים כאלו חשבונות. אפילו תנסו לקבוע פגישה מרובעת, לצאת בערב ביחד, ואז כבדרך אגב ליידע אותו במהות הקשר ביניכם. כי דווקא חבל על הילדה שתבנה קשר עם חברה, ואחר כך בגלל וטו שלו ,אם יהיה, תהיה מוחרמת.

*יערית

New member
../images/Emo25.gif

אני אוהבת את חברתכם וזה מה שנכנס אליי ממכם יוצא בחזרה אליכם
שנייה שעלמה לא תראה את זה... לא מתעסקת עם מרוקאיות
את מקסים

עלמה 3

New member
מה יערית , נראה לך שלא ראיתי

אני ינשוף, ראשי מסתובב 360 מעלות... זה כמו שהנשם שואל אותי..היי אמא איך את יודעת ?...אז אני אומרת לו שאמא כמו ינשוף רואה הכל ומרגישה הכל דרך הלב המתרחב והמכיל הכל. ולך כפרה אני מרשה, יש לך כוונות טובות , את מבינה את ההבדל ! עלמה

החתולית

New member
יערית יפתי,

כתבתי לך בפורום אחד, ואשמח לחזור על עצמי (אם כי בקצרה) בעיני זה פשוט מאד... מי שלא מקבל אותך ואת ילדיים בזכות עצמכם (והרי אני מכירה ויודעת כמה נהדרים אתם), ושם עליכם תוויות בגלל סטאטוס משפחתי כזה או אחר - לא ראוי להיות חלק מחייכם... אני מוסיפה עוד משהו שלא כתבתי קודם: תני אמון בעצמך ובילדונת שלך, תני מעט קרדיט גם לאנשים מסביבך. מקסימום, "תאכלו אותה" ותגלו שהמשפחה הזאת לא ראויה. שום דבר כזה, לא שווה שתתלכלכי בגללו בשקר ובתחושות שזה גורם לך. מתה עלייך, עיוני }{

*יערית

New member
חתולית מיאו ../images/Emo25.gif

לאנשים צריכה להינתן ההזדמנות להכיר גם מעבר לסטטוס וזה מה שעלה לי בראש...לא מתלכלכת את מכירה כבר את "הניקיון" המרוקאי שבי
אני מאושרת שאת כאן....

טעות טועים טעינו

מבינה שהבאת את עצמך למקום שבעצם ממש לא מרגיש לך נכון. אוקי, מותר לטעות, כולנו בני אדם, ואין שום בעיה לתקן את הנעשה. אם ב"התוודות" ואם בהתרחקות. מה שיעשה לך יותר טוב. אבל לדעתי, בהקדם האפשרי. וברשותך אתייחס רגע למשפט שכתבת- "ביקשתי ממנה שלא תספר לבעלה שאני גרושה כי יש לי ניסיון מר עם בעלים של חברות ,לא תמיד הם מקבלים בצורה נאורה את עיניין הגרושין", לא ממליצה לך לקחת על עצמך את מי שחי על סטראוטיפים, בעיה שלו, והדרך להפריך אותם היא לחיות את חייך ו"להוכיח" שאת לא מתמזגת עם דעות צרות ומעוותות.ואת לא היחידה.

יש לי שאלה

יערית, אני די בשוק שנתקלת באנשים - גברים, אם הבנתי נכון - שבגלל שאת גרושה לא מעוניינים שהילדים שלהם יהיו בקשר עם הילדים שלך. למעשה, אני בהלם עמוק. מה הקשר?! את גרושה, זה אומר שיש לך או לילדים משהו מדבק? עם איזה מין אנשים את חיה? (תעביר דירה לרחובות. פה האנשים לא ככה.) אני הייתי גרושה 5 שנים ואני לא זוכרת שמישהו התייחס לא יפה לילדים שלי בגלל זה. היחידות שהתייחסו לא יפה היו ה"חברות" שניסו לשדך לי רק "לא מוצלחים" כמוני, דהיינו גרושים, מבוגרים, או מכוערים במיוחד. הייתה גישה שלא מגיע לי רווק (לא הצליח להם, עזריה היה רווק לחלוטין
) מפה קצרה הדרך עד לשאלה, למה בכלל היית צריכה מראש להגיד לחברה ההיא שלא תספר לבעלה (פעם אחרת נדבר על העניין הזה של לא לספר דברים לבני זוג, טוב?), ולמה את הרגשת שאת צריכה לשקר לבעל הזה. לא שאני חושבת שהשקר הוא נורא, אבל יש חשש שכשהוא יגלה את האמת הוא לא יתייחס אליך כאל החברה הגרושה של אשתו, אלא כאל החברה השקרנית של אשתו. לא חראם? כולם עושים שטויות לפעמים.

*יערית

New member
שכונה מעט סנובית...

שוב זו לא הסיבה קרן מודה..חששתי לאור המיקרים שהיו בעבר,שנה שעברה..כלל לא ניתקלתי ביחס גרוע כלפי הילדים {אין אפשרות כזו עם ילדים מקסימים וחברותיים כמו שלי
} לגבי שאלתך..שוב חוזרת על מה שאני בטוחה שחשתי באותם רגעים חשש...אני כמו שאמרת יעלי..אני אכן מראה הרבה ביטחון עצמי כלפי חוץ..אבל אם תקלפי אותי מעט תראי את החששות שלי מתחת..אחת מהם הם דחייה חברתית{שיט אני מודה בפה מלא לא מאמינה} וכך אני כנראה משדרת כלפיי ילדיי... מקווה לתקן את המעוות מולו וגם עם אישתו..
קרן על ההתייחסות

יכול להיות שההרגשה הרעה היא

בכלל מבחילה ..... "אנחנו בשבוע ה ..." ערב טוב יערית , עשרים שניות על העובדות, את גרושה, בזוגיות שניה [מהד עושה רושם שהיא טובה ] היא איננה יציבה כ"כ כי מרבית הזמן את מרקדת ומקפצת , את חכמה חוש הומור נהדר ו.... נגמר הזמן יוסי

*יערית

New member
אתה..../images/Emo25.gif

סתם לא אובייקטיבי לאור הפיזוזים של במרכז הסלון
רגע תוהה.....למה לא הזיזו את הכסא משם?
תודה על הפירגון ....זה מחזק את הברגים.. על אמת!

עלמה 3

New member
רגע רגע למה שיקרת ואני חשבתי שאת

נשואה ...באמת יערית מה נהיה
ולהמשך.. אני לא ממליצה לך לקחת אותה לסיבוב , אפילו לא עם הכלב. אבל , את מה לעשות זה טוב ליבך שנשפך למען טובת אחרים. ותהיה את, כמו שאת גרושה + 2 , יש לך בן זוג - קדוש, את מקסימה, נשמה, לבבית, תומכת , מחבקת וכל הערכים הטובים שלא הזכרתי.. רק את,

*יערית

New member
לא עומדת בזה../images/Emo25.gif

כבר מתגעגעת לכולכם ..החום הזה עוטף אותי ......אני לא סוגרת דלתות בגלל טעות אחת...אני אתן את הצ'אנס לתקן את המעוות ונראה איך יתגלגלו העינינים משם. נאחובשק שלי

rolan

New member
יעריתי התפספסת לי

יוווווווווו אני לא רגילה לכל כך הרבה פוסטים ארוכים...
כבר אמרו לך לפני, הם אלה שצריכים להתבייש... זה לא תירוצים, אבל... לאנשים קשה לקבל נשים (במיוחד?) גרושות. גם אצלי זה היה כך ולכן נמנעתי מלהתארח ולארח (דבר שאני מאוד אוהבת). תמיד הרגשתי שאני "כאילו" לא בסדר.... שהגברים מסתכלים בעין עקומה ולא יודעים איך לעכל את "הדבר הזה"... אחרי פעם אחת שארחתי חברה שלי יחד עם בעלה, לא עשיתי זאת יותר... ואת... את יקירתי, עשיתי מעשה הישרדותי... את צריכה ללכת אליה, לומר לה שנלחצת מכל הסיפור, ולכן אמרת מה שאמרת... היא הביאה אותך למצב הזה... (לא?....) בפעם הבאה שתפגשי אותו, תאמרי לו - בשיא הטבעיות... שאת לא נשואה ואת חיה עם בנזוגך... זהו... שיעשה מה שירצה... אוהבת אותך מיליונים

תסלחו לי שנתקפתי בחילה קלה../images/Emo5.gif

שאני אמות..... הוא ישב וראיין אותך ואישתו הפולנייה הביטה מהצד וחיככה כפותיה בסיפוק לשמע תשובתייך???????????? כמה דוחה. אני לא מתקרבת לאנשים כאלה. מעולם לא דחו אותי ולא את ילדיי בתקופה שהייתי גרושה. מעולם לא. אם מישהו דחה אותי, זה היה נשים נשואות שפחדו שאגנוב להם את בעליהן, בגלל הסטיגמה כמובן, ולא בגללי אישית. (סטיגמה מגעילה גם כן, אבל זה לדיון אחר...) הייתי עושה delete על כל האירוע הזה, יערית. בפעם הבאה שתפגשי את אישתו, תגידי לה שעשית טעות ב"ראיון העבודה" הזה, ושאת מתכוונת להגיד לו את האמת כי זה מגוחך. אלה החיים שלך ואת גאה בהם מאודדדדדדד. זהו. כך זה צריך להיות. יערית, את מלאת ביטחון עצמי מכאן ועד מטולה, אני הרי מכירה אותך. שימי ז%# על הקטע הזה ותמשיכי הלאה מתוך ביטחון מלא בססטוס האישי והחברתי שלך. מי שזה מפריע לו, שיחיה בחור שלו, במאורה החשוכה של ימי הביניים. אנחנו כאן ועכשיו. גאים ואמיצים בכל מה שאנחנו משיגים בחיים ובאורח החיים שאנו בוחרים לעצמינו. אוהבת אותך וד"ש למעופי, יעל

*יערית

New member
כמה הריונות בפורום אחד../images/Emo8.gif?

אני מפנה אותך לתשובתי לקרן אור.. זה יסביר את עיניין "מכאן ועד מטולה"
אני מאמצת כל מילה שלכם אליי ומפנימה
ז א ת א נ י ...תסבלו
חברים יקרים שלי
את רואה יעלי.... אינטרנט יש לו גם צדדים חיוביים...והרבה

למעלה