מרגישה רע לראשונה כי "שיקרתי"
בתחילת השנה הכרתי את אחת האימהות מהגן של הבת, הבנות התחברו להן יפה ולמעשה יש גם בן {תאומים}, עוד בשיחות הראשונות שלנו סיפרתי על על עצם היותי גרושה ועל חיי החדשים לצד בן זוגי..ולכל שאלות הסקרנות שנשאלו מתום לב עניתי עד כמה שרציתי לשתף כמובן...בין היתר היא הציעה שניפגש יותר גם עם הילדים וגם שאני אצטרף אליה לבתי קפה וכו'{לא הצד החזק שלי},באחת מהשיחות ביקשתי ממנה שלא תספר לבעלה שאני גרושה כי יש לי ניסיון מר עם בעלים של חברות ,לא תמיד הם מקבלים בצורה נאורה את עיניין הגרושין וינסו לעצור את הקשר בין הילדים.. היא אמרה שנראה לה שבעלה קצת יחשוש אבל שלא כדאי לשקר לו, אני הסכמתי עם זה..רק ביקשתי שקודם יכיר את הילדה..יכיר אותי כשאני מגיעה אליהם ובהזדמנות שישאל או ידבר על נישואיי אני אומר לו, זו היתה בקשה שלי אליה. היום ביקרתי אותה עם הילדים ובעלה חזר מהקניות,ישב איתנו לכוס קפה ומתחילים לשוחח על החיים וילדים כאילו אני נשואה
ומה זה אומר? מתיי בעלך חוזר מהעבודה?עניתי...5 בערב{כן זה מה שקרה בעבר} והוא מטפל בהם לבד כשאת עובדת ערבים?{כן זה למעשה מה שקרה בעבר} הוא יוצא לבלות עם חברים באמצע השבוע?{לא בכלל לא..הוא אוהב את הבית זה מה שקרה בעבר} למה לא הבאת אותו אלינו לכוס קפה?{כי הוא רואה ערוץ 5...כמו בעבר רק ספורט עיניין אותו} לרגע נילחצתי מעצמי...כל אותו זמן שאני עונה לו בחשש היא ואני מביטות אחת בשנייה..ואני רואה שהיא מאוד מרוצה מתשובותיי... חייכה יותר מהרגיל,אף אמרה לו שאני והיא הולכות לצאת קבוע אחת לשבוע והבעלים ישבו בבית לשמור על הילדים... אויי...היתה לי בחילה...לא יודעת איך העזתי לשקר לו, איך עשיתי דבר שהוא בניגוד לדיעותיי ובניגוד לאני מאמין שלי, מיד זירזתי את הילדים...הרגשתי שעוד מעט אני אומרת לו "אני גרושה ....אז מה?מה כבר יקרה לאשתך?מה יקרה לילדיך?" אבל לא עשיתי זאת....אני כבר יודעת שאצטרך לעמוד מולו יותר מהפעם הזו, אני כבר אומר לו את האמת ומדוע ולמה שיתפתי איתו פעולה.... זו הפעם הראשונה והאחרונה שלי מי שירצה בחברתי או בחברת ילדיי יצטרך לקבל את עצם היותי גרושה וגם את העובדה שאני חיה בזוגיות שנייה!
בתחילת השנה הכרתי את אחת האימהות מהגן של הבת, הבנות התחברו להן יפה ולמעשה יש גם בן {תאומים}, עוד בשיחות הראשונות שלנו סיפרתי על על עצם היותי גרושה ועל חיי החדשים לצד בן זוגי..ולכל שאלות הסקרנות שנשאלו מתום לב עניתי עד כמה שרציתי לשתף כמובן...בין היתר היא הציעה שניפגש יותר גם עם הילדים וגם שאני אצטרף אליה לבתי קפה וכו'{לא הצד החזק שלי},באחת מהשיחות ביקשתי ממנה שלא תספר לבעלה שאני גרושה כי יש לי ניסיון מר עם בעלים של חברות ,לא תמיד הם מקבלים בצורה נאורה את עיניין הגרושין וינסו לעצור את הקשר בין הילדים.. היא אמרה שנראה לה שבעלה קצת יחשוש אבל שלא כדאי לשקר לו, אני הסכמתי עם זה..רק ביקשתי שקודם יכיר את הילדה..יכיר אותי כשאני מגיעה אליהם ובהזדמנות שישאל או ידבר על נישואיי אני אומר לו, זו היתה בקשה שלי אליה. היום ביקרתי אותה עם הילדים ובעלה חזר מהקניות,ישב איתנו לכוס קפה ומתחילים לשוחח על החיים וילדים כאילו אני נשואה