מרגישה שבא שלי לכתוב....

בופיק

New member
מרגישה שבא שלי לכתוב....

אני רוצה לכתוב, אבל לא בדיוק יודעת מה... בא לי לשפוך את מה שאני מרגישה רק לא יודעת איך? אז נזרום ומה שיצא יצא.... אתמול החברה שלי נפרדמה ממני, זה לא פעם ראשונה שאנחנו נפרדות, אבל הפעם אני מרגישה שזה הסוף.... כל כך הרבה פעמים נפרדנו חזרנו נפרדנו חזרנו... מרגישה שאני כמו פטיפון, שהדיסק סרוט ואולי באמת צריך להחליף דיסק... אני יודעת שהיינו מאוד שונות כמעט בהכל בעיקר בגישות שלנו בחשיבה שלנו וזה מאוד משמעותי, אבל משהו בא מאוד מושך אותי ומשך אותי .... אני יודעת שזה נעשה לטובה, יודעת שכנראה באמת לא היינו מתאימות, חצי שנה של קשר ברוטו שמתוכם נטו 3 חודשיים.. 3 חודשים של כיף, אושר ואהבה, אבל זה נגמר, אתמול זה נגמר.... אין טעם לנסות להמשיך, להילחם ולהאבק, צריך להשלים.... כמה אפשר להיפרד ולחזור להיפרד ולחזור, הגיע הזמן לפתוח דף חדש, נקי, מרענן, טהור.... קשה, עצוב וכואב, אבל כנראה שזה נכון, נכון להכיד דיי, סטופ, ניסינו הכל, אבל שוב נפרדים... להתראות אהובה בופיק

../images/Emo24.gif

זה קורה,אחרי פרידה יש שחושבים שסוף העולם קרב,אבל יש עוד הרבה דגים בים,חלקם יהיו יפים יותר וחלקם פחות. אולי זה לטובה אין לדעת.... חשוב להמשיך בחיים ולנצל אותם עד הסוף... והכי חשוב לזכור שתמיד יהיו את אלו שיאהבו אותך כמו שאת ואיך שאת.
שיהיה לך יום טוב

למעלה