מרגישה שהימים מתחילים לסגור עליי

מרגישה שהימים מתחילים לסגור עליי

לא מגישה מטלות ללימודים. לא צופה בשיעורים המוקלטים. פיגור רציני ביותר, אין לי מושג על מה מדברים בשיעורים, ומחרתיים יש שיעור אחרון. אני עוד לא יודעת אם יהיה לי כוח לנסוע. מה יהיה מה יהיה מה יהיה. מעולם לא עזבתי קורס באמצע. מצד שני, מעולם לא עברתי אשפוז תוך כדי לימודים.

לא מצליחה לעבוד, לא בעבודה המוגנת ולא בעבודה כפרילנס. פשוט חוסר אונים מוחלט. אין לי כוח לכלום. אני עושה לא מעט, מספיקה לא מעט, אבל רק סידורים, בעיקר רפואיים (יש המון כאלה).

אני מרגישה שאני עובדת באשפוז, לוקחת חלק בכל פעילות (טוב, כמעט, אבל הרבה יותר מהממוצע שרווח שם), מרגישה שממש אוהבים אותי שם חוץ, אולי, מאחד או שניים. המקום הזה טוב לי, מעודד אותי, תורם לי, ואת זה הולכים לקחת ממני בקרוב, ואני לא יודעת לאן להמשיך מכאן. השעון מתקתק ויש לי הרבה מה לומר לדוקטורטטורה. אני מנסה לנסח מכתב עבורו - אין לי מה להפסיד. אני שוקלת לפרוש לפני שהוא "יפריש" אותי.

חוץ מזה קיבלתי הצעה הזויה להשתתף במחקר פסיכיאטרי על רגישות תחושתית של נשים...
תמורת 100 ש"ח ואני לא יודעת אם בא לי על זה (נשמע די מסובך ומורכב).

ואיך לא - שוב מתיחות עם גברת שותפה שכובשת עוד ועוד פינות בבית ותופסת מה שנקרא חוצפה ישראלית שהייתה לה ממש בקטנה ועכשיו היא ממש מעצבנת אותי עם זה. ואני סופגת, שותקת, מבליגה, ופוחדת שיום אחד אתפוצץ. אין לי שמץ של מושג איך לדבר איתה בצורה שקולה ואסרטיבית. ביקשתי עצות היום מהחבר'ה באשפוז, אבל העצות שניתנו לי היו אגרסיביות מדיי בשביל היכולות שלי.

אני חושבת שפשוט אעשה איזו מדיטציה ואשלח לה איזה אור כחול מרפא או משהו כזה עם השתדלות רוחניקית שיהיה לה טוב וכאלה

מחר יש סיכוי שאחזה באיילה, ומכל פנים ביום רביעי אנחנו אמורות להיפגש אוף דה רקורד על איזה זמן של תור רשמי שקבעתי לפני האשפוז.

עשיתי כל כך הרבה היום, תקתקתי עניינים בצורה מעוררת השתאות ממש, אבל לקראת סוף היום החרדות טיפסו לגרון והמתח גאה וגאה... לא קל לחזור הביתה ולראות שעוד ועוד שטחים בו נכבשים ונחצפים (מלשון חוצפה).

יש לי כל כך הרבה לעשות ואני לגמרי חסרת אונים מול ההספקים הגרועים שלי מהבחינה הלימודית והעבודתית.

מחר יום פחות אהוב עליי באשפוז, אבל הסיכוי שאראה ולו בחטף את איילתי מעורר בי תקווה כלשהי.

והחתולה שלי מסרבת באורח מוזר ליטול את התרופה שלה

זהו. צריכה דרבונים ללמוד ולעבוד. מישהו?

Lady Stark

New member
לדעתי גם אין צורך לדבר באגרסיביות

תמיד אפשר להגיד דברים בצורה עדינה.
בהצלחה מחר מותק.
אני סחוטה כל כך שאין לי הרבה לומר מלבד לשלוח חיבוק.

דרבון!!!

אני רוצה לדרבן אותך לעבוד וללמוד, אבל להזכיר לך גם להשגיח על עצמך ולשים לב לאיך שאת מרגישה. אל תדחפי את עצמך לקצה עם המטלות והדד ליינים שלך.
אני שמחה לשמוע שהולך לך טוב באשפוז, למרות שבקרוב את עוזבת (או שמעזיבים אותך? מה קורה שם בדיוק? זה קשור לאהבה העזה שיש בינך לבין הרופא האחראי?).
אמרת בעצמך, מעולם לא היית מאושפזת תוך כדי לימודים. זה הגיוני שזה יפגע איכשהו בהתקדמות שלך, אבל חשוב שתזכרי להעמיד בחשיבות עליונה את המצב הנפשי שלך. את הלימודים תמיד תוכלי להשלים, לטפל בעצמך מבחינה נפשית נהיה קשה יותר אם המצב מוזנח.
שולחת לך המון כוח ותמיכה

היי48

New member

מסכימה עם מה שמחבקת כתבה, אין לי עוד הרבה מה להוסיף חוץ מבהצלחה גם עם המצב עם השותפה, מקווה ששיטת האנרגיות הטובות תעבוד...

תודה רבה, חמדמדות שלי

אני עייפה מאוד. לא ראיתי את איילה היום, מחכה כבר ליום רביעי בקוצר רוח...
ולגבי האשפוז אז כן, נשארו לי שבועיים וחצי ואז אני לא יודעת לאן אמשיך. פוחדת מאוד לחזור לנקודת ההתחלה, להידרדר. זו השיטה הנכונה מבחינת הרופא העקשן ביותר שנתקלתי בו אי פעם.
אין לי כוח ללימודים (מחר שיעור אחרון, לא יודעת אם אסע בכלל) ואין לי כוח לעבודה ואין לי כוח לכלום... בקושי למדריכה שלי.
קשה לי לסחוב את עצמי פיזית וגם נפשית.
ושוב היה אצלי טכנאי של בזק, החליף את הראוטר, נראה מה יהיה...
.

Lady Stark

New member
ושוב

מדהים אותי כמה כוחות יש לך שאת עוברת את זה, נמצאת באשפוז ועדיין לומדת ועובדת.
תנצלי את הזמן שנשאר מותק. זה לא כזה מעט.
מציעה שתשבי עם איילה ברביעי ותתחילו לתכנן מה הלאה.
ובהצלחה עם הראוטר מותק.
שולחת חיבוק.

אז לא הבנת אותי...

אני לא עובדת. אני לא לומדת. זאת הבעיה. אני לא. לא מצליחה לעשות את זה.
לא יודעת כמה זמן יהיה לאיילה ביום רביעי (רק שלא יבטלו...).
ותודה
.

Lady Stark

New member
מותק אני יודעת

שאת מתקשה לסיים מטלות, אבל את עדיין נאבקת בזה.
לא מוותרת ונשארת במסגרת, אפילו שכל כך קשה לך עכשיו. שאגב, למי לא היה קשה להתמודד עם כל כך הרבה ביחד, אלוהים ישמור. וזה מה שמדהים בעיני.
וזה התפקיד שלנו, את יודעת. להזכיר לך גם את הדברים הטובים שיש בך.

הנה הגענו לבעיה הקשה והלא פתורה שלי

זה שאני הודפת מחמאות כי לא יכולה להכיל אותן. תודה בכל אופן

היה קשה באשפוז, הזמן הולך ואוזל

והרופא זחוח מתמיד. מחר הוא עושה שיחות אישיות עם כולם וממש לא בא לי להיכנס אליו בלי המטפלת שלי (היא לא תהיה מחר והוא לא יהיה ביום חמישי שזה היום הקבוע שלנו לשיחה המשותפת). מקווה שיאפשרו לי להתחמק מזה, כי זה מביא לי רק עצבים וממילא שום מילה שלי לא תשנה כלום בפרוטוקול. אני כן צריכה עכשיו לשקוד על המכתב שאני רוצה לתת לו. חנטריש.

השיחה עם המטפלת האישית הייתה לי קשה ובכיתי, הייתי נסערת. אחר כך הלכתי לאיילה וביקשתי להיכנס רק כדי לקבל את ה"תרופה" וללכת, אז היא הכניסה אותי לפני כולם, נתנה לי חיבוק ועדכנה אותי שדיברה הבוקר עם המטפלת האישית שלי שם והיא תנסה לעזור לי כמה שיכולה כדי למצוא מסגרת המשך. עוד אין פתרון. זה ריגש אותי שהיא דיברה אתה. מחר כנראה נוכל לדבר יותר, אבל החיבוק כמובן חיזק אותי, גם לקחתי תרופת הרגעה וברחתי משם. הערב יש לי לימודים, שיעור אחרון, חזרה למבחן, וחצי מהחומר אני בכלל לא יודעת כי לא למדתי מאז שאני באשפוז, ואפילו קצת לפני, אבל אני אסע רק כדי לסגור עניינים שם, נראה לי.

הולכת לקבוע לי כמה תורים רפואיים ולנוח, עד כמה שהדבר אפשרי.

חזק לכווווווווווווווולם

Lady Stark

New member
מחזיקה אצבעות

שאיילה תצליח להזיז משהו.
יאללה, תגיעי כבר הביתה כדי לנוח.

למעלה