מרגישה שעוד שניה מתפוצצת

מרגישה שעוד שניה מתפוצצת

אני מתעצבנת מכול דבר הכול מטריף לי את הדעת מרגישה כאילו כול שניה שעוברת אני הולכת ומתנפחת

פתחי את לוח ההתמודדות

ואת משפטי ההעצמה. קראי אותם לאט. אחר כך שכבי במקום שקט. נשמי עמוק, שחררי את הנשימה לאט לאט, הרפי את השרירים, תפליגי בדמיונך למקום שטוב לך להיות בו. שום דבר לא שווה לשקוע בגללו כל כך עמוק. התחושה הזו זמנית והיא תעבור. תדאגי לעצמך. את שווה את זה

מטפל

New member
שאלה ועצה......

כמה זמן מלווה אותך חוויית העצבים וההתפוצצות? האם את יכולה לתאר אותה או שהיא עמומה? באיזה מקומות את מרגישה את החוויה הזאת ואילו מחשבות זכורות לך מרגעים אלו? לגבי עצות מעשיות....לו היו לי ארבעה חתולים בבית...הייתי עוטף את עצמי בהם ומנסה להרגיש את הרכות שלהם. בטוח זה היה מרגיע אותי........אפילו רק ההתבוננות בתנועותיהם האיטיות והרוגע שלהם .....אולי אפילו הייתי עושה תרגיל ומקחה אותם: רגע אחד להיות דרוך כקפיץ ורגע לאחר מכן להשתרע בטונוס שרירים נמוך עד כדי חצי נמנום ("מדיטציה") בהצלחה. אלון

תשובה

קשה להסביר איפה אני מרגישה קמתי עם הרגשה יותר טובה אני כול כך רגילה לחתולים שלפעמים אפילן הם מצליחים לעצבן אותי (כמובן שבחיים אני לא אוציא את העצבים שלי עליהם , הם כאילו מקסימים)

טלטלונת../images/Emo140.gif

רגע לפני ההתפוצצות... שחררי, שחררי בכל דרך שנראת לך, לפני ההרפיה שהיא רצוייה מאד, הזעם רוצה לצאת ולא להקבר, תעשי הליכה מטורפת, תרקדי, אם יש לך דרבוקה < זה מה שאני עושה> דרבקי עד שתזיעי תכעס החוצה, אחכ תרגלי לך נשימות מרגיעות בתוך אמבט או עם החתולים... זה עוזר !! אולי ישמע קצת מוזר אבל מניסיוני האישי, כשהזעם מתחיל זהו סימן ראשון להבראה, אל תחששי ממנו, רק תני לו מקום ודרך יציאה, הוא ההדף הראשון לכאב שיושב בתוכך זמן ארוך כל כך
שמחה שיום טוב יותר נפתח לך, בכל זאת קחי לך זמן מתאים לשיחרור, בהצלחה:)

לגבי הליכה

הלוואי ויכולתי לעשות הליכה מטורפת פעם זה היה עוזר לי והייתי חוזרת הבייתה כמו חדשה אבל אסור לי לעשות ספורט עד שאני לא עולה במשקל וגם אז אני לא בטוחה שיתנו לי כול כך מהר לעשות

לא חייבת הליכה

יש הרבה אפשרויות של פורקן, מיצאי לך מה שמתאים ונכון לך, אני עם הדרבוקה ולי היא עוזרת.. חישבי מה יטיב לך :)

giladimas

New member
חרדת קהל

בוקר טוב, פעם ראשונה אני באתר הזה וממש מקסים בעניי שמדברים על חרדה כמו על מזג האויר. בכל מקרה אני מרגישה תקועה בגלל הרבה דברים בגלל פחד הקהל שלי שהוא לא קיצוני אך קיים ומעיק - מישהו מכיר אולי סדנאות בנושא אשמח לקבל המלצה בנושא. ביי. במבי

בוזיקית

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הי חמודה, ברוכה הבאה! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

פעם הבאה כשתרצי שיראו את ההודעה שלך פשוט תפתחי הודעה בנפרד... אני בספק אם מישהו יראה מה שכתבת... לכן שמתי כוכבים בנושא... ולשאלתך - לא, אני לא מכירה סדנאות. בטח אחרים כן מכירים.

למעלה