מרגישה שפשוט לא מסוגלת..

מרגישה שפשוט לא מסוגלת..

חזרתי אחרי חודשיים ליחידה שלי, הייתי בתפקיד חודשיים בבסיס אחר. היה לי טוב בחודשיים האלה והסיבה שנלחמתי לצאת למילוי התפקיד הייתה בעיקר כדי לא להיות חודשיים בבסיס האם. ממקום שהיו איתי אנשים חמים, שהיה לי טוב איתם, שהמסגרת פשוט חיבקה אותי חזרתי לגוב האריות ממש.. וכנראה ששכחתי לאן אני חוזרת וזה בא לי כמו כאפה לפנים ואני מרגישה שאין... עם כל הרצון הטוב אני לא מסוגלת.. אני מתחילה לחשוב על עריקות וכאלה, דבר שלפני כן לא היה בא בחשבון, אני שונאת את עצמי על החולשה הזו שיש בי ועל החוסר הרצון לתפקד ברמה הבסיסית.. אני כאילו אמורה להיות חזקה ולחזור למסגרת כי ככה צריך ואני לא שונה מכולם וכל זה.. אבל אני מרגישה שכל דבר קטן יערער אותי עכשיו.. אוףף מה לעשות??

kdani

New member
נסי לדבר עם המפקדים מהיחידה שהיית בה חודשיים

אולי יש מצב שימשכו אותך לשם ? אולי תדברים עם המפקדים שלך על העברה לשם ? אני יודע שזה סיכוי נמוך, אבל תמיד כדאי לנסות.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
חזרה לתפקיד

כמו כולם בערך היקרה, מדברייך נשמע שלאחר תקופה מסוימת בבסיס אחר, את מרגישה מוטרדת מהחזרה לתפקיד הקודם, ומודאגת מכך שאולי הגעת למבוי סתום, עד שאת מתמלאת במחשבות וסימני שאלה, האם בכלל תצליחי להמשיך לשרת בדרך הזאת.. אנחנו מבינים כמה שאת מתלבטת לגבי ההמשך, ומחפשת את הדרך הטובה ביותר עבורך כדי לנסות ולתרום מעצמך כמה שיותר.. ואולי אם תוכלי לנסות לדבר עם המפקדים שלך, לספר להם מה את מרגישה ולהתייעץ איתם, הם יוכלו לנסות לעזור לך ולכוון אותך בכיוון הרצוי מבחינתך.. רוצים שתדעי שאנחנו כאן איתך, מקשיבים לך, מלווים אותך במהלך השירות הצבאי שלך ומזמינים אותך לספר עוד על ההתלבטויות שלך.. מחכים לעדכונים..

למעלה