מרגישים את החגים שמתקרבים?

מרגישים את החגים שמתקרבים?

כבת להורים גרושים החגים מאוד קשים לי , לנו כאחים כי כל חג מתחילים עם חלוקת המשפחה שאף הורה לא יהיה לבד ואנחנו כאחים מאוד אוהבים לבלות יחד ולהיות זה עם זו והמשפחות.
איך אצלכם מי עם מי בחגים?
אתם נוהגים להיות יחד עם האחים שלכם?

מה זה מרגישה.. אני מריחה אותם בקצה האף../images/Emo9.gif

זה מצב ממש לא נעים.. אני לא יודעת אם אפשר להשוות אבל לי ולחבר שלי מאוד חשוב להיות יחד בחגים, אז כדי לא לקפח אף משפחה אנחנו קובעים מראש איפה נהיה בכל חג גדול [ראש השנה / פסח וכו']. המצב מסתבך כאשר אחד מהמשפחות נמצאת לבד ואז באופן טבעי אנחנו הולכים איתם. השאלה, במקרה שלך זה אם ההורים חוגגים לבד או עם דודים ובני דודים [מה שיכול קצת להקל על המצב] במשפחה שלי אנחנו תמיד חוגגים עם המשפחה של אבא שלי על הגג כך שתמיד יש משפחה מסביב. במשפחה של החבר - יש לו משפחה גדולה [אחים ואחיות] אז גם שם השולחן תמיד מלא
והאמת.. אני לא זוכרת איפה היינו בראש השנה, כך שאנחנו בדילמה איפה להיות בפסח. ב-ע-יה

כיף לראותך פה יפתי ../images/Emo24.gif

האמת שהשנה וגם שנה שעברה אני חוגגת וחגגתי עם המשפחה של הבחור, כי ההורים שלי נוסעים לארה"ב לאחותי. אח שלי לא רוצה להצטרף לארוחה ולא מתכוונת להכריח אותו, זכותו- הוא ילד גדול. ולגבי אצל מי בחגים- עברנו לגור ביחד לפני כחצי שנה ועוד לא ממש יצא לחגוג חג משמעותי, אבל מניחה שכל אחד יעשה עם ההורים שלו את רוב החגים או שנזפזפ בין בית לבית...

מממ מרגישים ומרגישים

פסח הוא החג הראשון שלי בתור חיילת וגם יוצא שזו השבת הראשונה שאני אהיה רכוש צה"ל-מקווה לצאת כנראה שאח של אמא שלי לא יעשה איתנו גם השנה ככה שיוצא שעם עושים אצלנו בבית נהיה 6 אנשים(משפחה קטנה) אבל אנחנו כנראה נתארח אצל אח של הגיס של אמא ברעננה ויהיה נחמד... (פסח שלישי בלי סבא)

למעלה