מרגיש אומלל- אשמח לשמוע עיצות

asheriko35

New member
מרגיש אומלל- אשמח לשמוע עיצות

שלום לכולם ואשמח לקבל את דעתכם

אני גבר נשוי בן 36, אני נשוי יותר מעשר שנים לאשה מקסימה. יש לנו ילדה ועוד אחת בדרך
חיים רגילים, זוגיות טובה. אשתי היא החברה הכי טובה שלי.

אני טרנסגנדר.טרנסקסואל -כבר כל כך הרבה שנים.....שונא ותמיד שנאתי את היותי גבר....ביקרתי בפורום הזה גם לפני שנים.....לפני שנה עברתי לניו יורק ואז החלה לחלחל אצלי ההכרה שאני צריך להמשיך לחיות את חיי כאשה, פתאום הבנתי את מה שלא היה לי אומץ להבין בישראל
אשתי שתמיד ידעה -מזועזעת מעוצמת התובנה והיא והיא אבלה עלי, היא טוענת שלא נוכל להמשיך לחיות כזוג או כמשפחה -אם אמשיך עם ההורמונים והשינוי
אני סופר את הימים עד למותי
אשמח לעיצה טובה
תודה

שלום אשריקו

אני בתהליך כמעט 3 חודשים ואני יכולה להגיד לך שלמרות שמהמשפחה שלי רק אמא נשארה לצידי (ואף אחד אחר לא מדבר איתי)
אני הכי מאושרת בעולם. משפחה זה לא הכל, מה שחשוב זה להיות מאושרת ואני בטוחה שהרצון שלך להיראות אשה פיזית לא יעזוב אותך כל החיים.
אם תוורתי על זה את לא תיהי מאושרת לעולם וכל הזמן זה יפריע לך ויגיע מצב שבו תיהי ממש מבוגרת ותתחרטי על החיים שלך למרות המשפחה שבנית.
אף אחד לא יחזיר לך את השנים שאת מאבדת - גם לא האושר מהמשפחה, חיים רק פעם אחת ואין עוד הזדמנות להיות אשה.
אני הייתי במקומך ממשיכה את התהליך בכל הכח - ומי שרוצה להתצטרף שיצטרף, מי שלא אז זו בעיה שלו, שיעזוב.
אם אשתך ידעה על זה מזמן ועדיין איתך, סימן שהיא לקחה על עצמה את האחריות שזה יקרה מתישהו

asheriko35

New member
שמח לשמוע שההחלטה לנוע בתהליך גורמת אושר

מעניין לשמוע שהאושר הוא כה רב, שהמחיר הופך להיות נסבל יותר
ספרי עוד, את בזוגיות?
איך ההרגשה לקחת הורמונים?

אני הייתי בזוגיות מספר פעמים..

מגיל 21 עד גיל 26 ניסיתי בכל כוחי "לצאת מזה" אז ניסיתי קשר עם מספר בנות אבל זה ממש לא הלך, למרות שהייתי עם בנות ביולוגיות
הרגשתי תמיד מאוד נשית ובעצם אף פעם לא התחברתי לצד הגברי שלי, חשבתי שזה יבוא לי אם אמצא אהבה או אם אהיה בזוגיות אבל ממש טעיתי,
אחרי שניסיתי דיי הרבה לצאת מההרגשה המאוד נשית שלי נכנסתי לדכאונות לעיתים מאוד קרובות עד שלא יכולתי יותר והעדפתי למות או לעשות את התהליך, ממש ככה.
אז התחלתי ושום דבר לא עניין אותי מלבד להתחיל כבר..
ואני זוכרת שכשהתחלתי לא הייתה יותר מאושרת ממני, וגם היום כמעט 3 חודשים עם הורמונים אני מאוד שלמה ומאושרת עם ההחלטה,
אני יודעת שלא יהיו לי ילדים אבל עד כדי כך היה חשוב לי להתחיל בתהליך שזה לא משנה לי, ולא משנה לי את מי אאבד ומה יקרה ושהעולם יעשה 360 מעלות, העיקר אני בתהליך.
אבא שלי הציע לי שיקנה לי בית ורכב חדש אם אפסיק אבל לא הסכמתי והוא לא מדבר איתי ולא ראיתי אותו כבר 4 חודשים, (וכבר קניתי מאז בית ורכב לעצמי מהכסף שלי)
גם תמורת 3 מליון לא אפסיק, גם תמורת שלום משפחה ובית לא אפסיק.. זאת מי שאני, אני בחורה וכך יהיה. פשוט אי אפשר לעצור את זה כי אני שלמה עם עצמי ב 100%
אז כשאתה למשל מדבר על הדברים שתפסיד אז מה שאני רואה לנגד עיניי הוא הפסד של החיים.. ולא שום דבר אחר, מה שנקרא בזבוז זמן,
אף בן אדם בעולם לא ההורים ולא משפחה ולא חברה לא שווה את ההפסקה או הוויתור של הלהליך, אבל ככה אני רואה את זה.. אולי אחרות יכולות לחשוב אחרת

כמוך כמוני

אני נמצא בדיוק באותו מצב שלך רק שאני בן 27 נשוי 6 שנים אם 2 בנות
המצב הזה קשה ,אשתי עצובה תאבלה איך שתקרא לזה וכן גם אני אני גם לא יודע מה לעשות
אני רק מנסה לשמר את הנישואים האלה ומנסה לא לוותר אין לי כוחות לעמוד בפני האשה שבי ומה שאני מנסה זה
לחבר את אשתי לצד הזה ושתנסה היא להתגבר על עצמה ,
אני מחכה ולא מתחיל תהליך למרות שנראה לי שתתהליך התחלתי לפני 5 שנים אני הבנתי בזמן האחרון שזה לא מחלה והדיכאון שלי קצת ירד
אני בכל אופן אשמח לשמוע ממך ולתמוך במה שצריך ,ודרך אגב יש המון כמוך
שיהיה שבת שלום

טלייי1988

New member
מבינה אותך ויודעת כמה שזה קשה

אבל אתה צריך לחיות ולהיות מה שאתה רוצה ומרגיש שאתה אים תמשיך להעמיד פנים אתה רק יותר תיסבול אישתך צריכה להבין אותך ולקבל את זה כי אין לה ברירה אחרת אתה סבלת במשך הרבה מאוד שנים הבאתה ילדים לעולם הסתרתה מי שאתה באמת וזה רק יותר גרם לך סבל וכאב ועכשיו אתה כבר לא מסוגל יותר להעמיד פנים להיות מי שאתה לא הגיע הזמן שתהיי מי שאתה מרגיש ולא תיגרום לעצמך סבל אנשים שיאבו אותך יקבלו אותך כמו שאתה ואנשים שלא סימן שאלו אנשים שלא באמת אהבו אותך ורצו בטובתך ואים כול הצער עדיף לא להיות עם אנשים האלה כבר בקשר אבל מה שבטוח שאתה צריך ללכת עם הלב שלך הרגשות ולהיות מי שאתה רוצה להיות ומרגיש שאתה רוצה להיות אף בן אדם בעולם אפילו אישתך לא שווה את זה שתיסבול ביגללה ושתעמיד פנים מי שאתה לא אתה גורם לעצמך סבל ולאחרים סיפוק ומיזה לא יצא לך כלום אתה פשוט תהיי אומלל תסביר את המצב לאישתך להורים אים הם לא יבינו בעיה שלהם אתה צריך לחיות את החיים שלך איך שאתה מרגיש ורוצה להיות ולא איך שהחב'רה או המישפחה שלך מצפה שתיהיה הילדים שלך תמיד ישארו הילדים שלך זה לא צריך לשנות כלום אבל אתה צריך להיות בן אדם מאושר שלם עם עצמך לדעת שכול יום שאתה חי אותו אתה חי אותו בתור מי שאתה ולא בתור אישה שכלואה בגוף של גבר ולרצות אחרים ולחשוב על זה שאישתך לא תקבל אותך או ההורים שלך לא יקבלו אותך עם אישתך אתה במילא לא תישאר אחרי השינוי העיקר שאתה תיהיה מאושר בתור מי שאתה ותחיהיה את החיים שלך לא בסבל אלא בסיפוק ואושר רב נשמה שיהיה לך בהצלחה

asheriko35

New member
כמה שאני מבין אותך

באותו מצב
אני מתייסר, כבר לא מסוגל לראות נשים ברחוב
הרבה שנים חשבתי שרק ללבוש בגדים ולאונן -זה מה שאני צריך
אך זה לא כך -אני פשוט מבין -אני אשה
אבל אני לא מסוגל להתמודד עם התגובות שלה- היא בוכה כל היום, בוכה שהיא מאבדת אותי, היא מקיאה, לא יוצאת מהמיטה
מתאבלת על הקשר, אומרת שזה סוף העולם בשבילה
פנינו לייעוץ
אנשים אומרים לי שאני אגואיסט -כמה שהייתי מוותר על התחושות האלו

אגואיסט???

מה זאת אומרת אגואיסט?
ואם מישהו היה אומר לאישתך שעליה לחיות בגוף של גבר מכל מיני סיבות כי אחרת לא תהיה מאושר והיא לא תסכים לעשות את זה היא אגואיסטית? לא! היא חייה את חייה על פי מי שהיא באמת ולא על פי גחמות של אנשים אחרים.
כך אתה אמור לחיות את חייך וזו תגובה שמגיעה מתוך בורות, לטעון לאגואיזם כשאתה פשוט רוצה להיות מאושר. מגיע לך להיות מאושר אתה לא חושב?

אישתך צריכה להבין שזה לא קשור אליה. היא זאת שמתנהגת באגואיסטיות, לא בחרת להרגיש כך אבל זה המצב.
היא רוצה בעל שרוצה למות? אני לא מבין את זה. אם היא תתא מההיסטריה שלה, היא תבין שהיא מונעת ממך את מה שיש לה כל החיים וזה שלמות עם הגוף שלה ועם המגדר שלה.

לעולם אל תתפשר על מי שאתה. כי אם אתה רוצה להיות את זה מגיע לך להיות את ולהיות מאושרת.

אני דווקא לא מסכים

אני חושב שאתן לא יודעות מזה נשואים ומזה ילדים זה שרע לו וגם לי זה ידוע , לדעתי כדי לנסות לשמר באיזה דרך אם לא הייתי חושב שזה אפשרי הייתי אולי עושה לפני 5 שנים ולא אבל זה אפשרי אני לא רואה שיפור אבל כל אחד יעשה ויתורים קצת ואולי יהיה אפשר למזג בין השנים, אני אוהב ככ את אשתי ואני מאמין שגם אתה תדע שלא קל לה , תדבר איתה תרגיע אותה תגיד לה כמה אתה אוהב אותה ואיך ששום דבר לא יפריד בינכם ואולי היא תיסתכל בצורה אחרת , תגיד לה אם הייתה חולה במשהו אחר ,נכות או משהו אז היא גם הייתה עוזבת אותך ? לא נראה לי !! תדע זה קשה זה הרבה להמתין ולחכות אבל זה אפשרי (אני מקווה שאני צודק אחרת אני אבוד) וכדאי ללכת לטיפול זוגי זה גם משהו שיכול לעזור!! דרך אגב אגואיסט זה אדם שחושב על עצמו וזה נכון לגבינו אם נלך ולא נסתכל לאחור, אני אישית לא יכול עוד בלי לעשות משהו כדורים או משהו אני כבר מתוסכל , אבל לפחות אשתי אמרה ולא פעם אחת שהיא תשאר איתי אבל זוגיות לא יהיה כך שיש כיוון לצד הנכון בהצלחה!!!

למעלה