מרגיש כאילו התחרפנו קצת

מרגיש כאילו התחרפנו קצת../images/Emo13.gif

אני ובן זוגי מאמינים בתורת הסוד ומשתמשים בה ככל שניתן (ויש הצלחות!). לאחרונה אנחנו מעונינים לרכוש בית ורצוי שתהיה לו גינה. יש לנו אפשרויות כספיות אך הן לא בשמיים. בעיקרון אנחנו גרים בשכונה לא ממש נחשבת במרכז ולפני חודש בערך גילינו בית קרקע מהבתים של פעם שעומד למכירה. בית עם גינה קטנה ויחד עם הבית תמכר יחידת דיור שמכניסה לרוכש כאלפיים שקל בחודש.הבית בן קומה אחת וזקוק לשיפוץ כללי מכיוון שאינו ראוי כ"כ למגורים אבל הוא ענקי ובעל פוטנציאל נפלא.. מה אומר לכם, ברגע שראיתי את הבית למכירה מבפנים הרגשתי כאילו זה חייב להיות שלנו. נפגשנו עם האיש שכמובן רצה מחיר מוגזם נוכח העובדה שהשכונה לא נחשבת והבית לא ראוי למגורים (הטיעון היחידי לטובת המחיר זו יחידת הדיור הצמודה שמניבה הכנסה). בנתיים הבית עדיין עומד למכירה ולדעתנו יהיה לו קשה להשיג את המחיר שביקש. אנחנו מחכים שיתיאש וירד במחיר ומקווים שאף אחד מחוץ לשכונה (שהיא כאמור לא נחשבת) לא ירצה לקנות שם בית. אני שגדלת בשכונה יכולה להבין את הערך של הנכס הנדלני הזה... ופה מגיע "ההתחרפנו" - מאז שגילינו את הפנינה הזאת, אני ובעלי פשוט החלטנו שהיא שלנו! (רק שיוריד את המחיר...). אנחנו מתכננים בשרטוטים איפה יהיה הסלון, איך יראה המטבח, איפה החדרים לבנות ואיפה פינת העבודה, היכן תהיה היציאה לגינה, איך תראה הכניסה והאם יהיו שם חלונות בלגיים, איזה צבע יצבע הבית מבחוץ ואיפה נשים את פינת האוכל - הכל כאילו כבר רכשנו את הדירה ואנחנו בעיצומם של השיפוצים... אני אישית כבר מדמיינת את שקי החול בחוץ ואת הבית בשלב השיפוצים וגם את חנוכת הבית היפה שלנו! האם התחרפנתי או שהפנמתי היטב את תורת הסוד??

chopi

New member
שלום לנסיכה

פספסת משהו כאן בתורת הסוד. לאחר הבקשה והעשייה צריך לעזוב, לשחרר, להניח ולהיות מוכן לקבל אתם חלמתם, פעלתם גם למציאת החלום וגם להגשמתו (שיחה עם בעל הדירה , תכנונים לפרטי פרטים וביקשתם את הבית שהפך מדמיון למציאות כך לגבי המחיר) עכשיו עזבו . או שתקבעו לכם יעד להפגנת נוכחות שהמוכר יחזור עם מחיר סביר או שהבית ילך למישהו אחר כך כך צריך להיות ואתם לא תתאכזבו לנוכח ההשקעה וההתעסקות האובססיבית עם הבית. חג שמח

נכון מצד אחד

אבל מה עם הגישה שאומרת לחיות כאילו כבר יש לך את זה? מעבר לכך ההתעסקות גורמת לי איזשהו תענוג, כיף למרות שהמוח יודע היטב שאולי זה לא יקרה...

ע ו פ ר ה

New member
אני מציעה לכם

לצלם את הבית ולכתוב מתחת תודה ליקום שהבית שלכם. תלו את התמונה במקום מתאים. ואז אפשר להרפות. ועיצה נוספת : תבדקי אם המילה "התחרפנו" לא באה במקום: "אני לא מאמינה שנצליח". באהבה עופרה

היי לך ותודה

תמונת הבית נמצאת ברקע צג המחשב בביתנו (והמחשב כמעט תמיד פועל). אולי באמת נקבל את ההצעה להרפות
"התחרפנו" נאמר יותר בקריצה כי זה לא כ"כ נורמלי להתלהב ממשהו שלא שלך עדיין, אבל אנחנו נוקטים גם במעשים כדי להשיג את הבית! כאילו הבית והתכונה סביבו הפיחו איזו רוח חדשה בשגרת יומנו...וגם זה לטובה!

naty3

New member
"זה לא כ"כ נורמלי להתלהב ממשהו שלא שלך עדיין"

חשיבה כזו צריכה להשתנות! אז מה אם הוא לא שלכם עדיין? אסור להתלהב?? הבעיה היא שכך חינכו אותנו....גם אם לא במודע. אתם עושים תהליך מדהים ובקצב הזה-הבית שלכם כבר עכשיו!!! אתם צריכים לקבל את זה מנטלית עד הסוף, אל תעצרו עכשיו, ממש מטר לפני הסוף! כיף לקרוא הודעות כאלו!!
נתתם לי אנרגיה
הרי כל העניין בסוד (לפחות בחלק האחרון של הבקשה שלכם)-הוא הדמיון שזה כבר שלכם. זה לא "נורמלי" כי כך אמרו לכם. מה אתם מרגישים לגבי זה, מבלי להתחשב בנורמות החברתיות? אתם יכולים גם להציע לו מחיר נמוך יותר ממה שהציע-המחיר שאתם רוצים- שיהיה מופתע קצת, מה יש? שכנעו אותו שאתם האנשים המתאימים לבית הזה-פנים אל פנים. הרי תמיד מתחילים מו"מ במחיר גבוה יותר כדי שיהיה טווח הגיוני שאפשר יהיה לרדת אליו. תנו לו את כל הסיבות למה דווקא אתם. ***הבית עדיין עומד למכירה, כי לא שכנעתם אותו מספיק*** רוצים? תפעלו.
האם דמייתנם את פריקת ה
בבית החדש?
, נשמח לשמוע עדכונים!

../images/Emo124.gifנתי! תודה על תשובתך!

עודדת אותי מאוד - הדרך של לבקש ולהרפות לא נראית לי מתאימה כאן. זה בית, עומד וקיים, מוצע למכירה - הוא מציאותי, זה לא איזה בית חלומות שאנחנו מדמיינים באופן כללי. יש אפשרות למשא ומתן שיניב תוצאות. בעקבות התשובה שלך החלטנו אני ובן זוגי ליצור שוב קשר עם האיש ולשכנע אותו שאנחנו קונים רציניים והמחיר שאנחנו מציעים הוא ריאלי בהחלט! תודה לך! - לפעמים צריך משפט או שניים ממישהו מבחוץ כדי לדחוף ענינים קדימה (קרה לי הרבה בחיים
)

משא ומתן שיניב תוצאות

זה בדיוק מה שאתם צריכים לעשות. להשוות את המחיר המבוקש על ידו, מול המחיר שלכם ולנסות להגיע לעומק השווה. אולי הוא בכוונה דורש מחיר מוגזם כדי שיהיה לו ממה לרדת אל המחיר האמיתי שהוא רוצה? הרבה עושים את זה. בנוסף, האם אמצעי המימון שלכם תואמים את המחיר המבוקש? אם לא, פעלו להגדלתם. עשו סבב בין הבנקים אם אתם רוצים לקחת משכנתא. יכול להיות שאם תבואו אליו עם הצעה קונקרטית ומיידית, הוא יסכים. אם לא- יהיה לכם כסף לבית אחר... ואולי בשכונה יותר נחשבת.
בהצלחה.

למעלה