מרגיש כ"כ רע

מרגיש כ"כ רע

בהתקפים אני הכי שונא את עצמי
כשמבעבעת בתוכי חומצת העצב ואני מרגיש את הגוף שלי מתמוסס מבפנים
ואני שונא את עצמי בעיקר כי אין סיבה מוצדקת להרגיש ככה
רבתי עם בן אדם רנדומלי שאני לא יראה יותר כנראה בחיים שלי, ועכשיו אני אוכל את עצמי ברוע ולא רוצה אפילו לצאת מהחדר
אני כ"כ שונא את העוצמה שבה שנאה וכעס עולים אצלי ומכסים את הכל
אני כ"כ שונא את עצמי
אני כ"כ שונא אנשים
ואת העולם
ואת החיים
לחפש פיתרון אפילו לא קורץ לי אז אני ממשיך כרגיל כי אני לא מסוגל למשהו שונה
ואיך לא לשנוא את עצמי כשכל מה שאני מסוגל אליו זה לבכות בחדר בשנאה עצמית?
בן אדם כזה עלוב ומדכא
איזה סיכוי קיים להרגיש אחרת?
איזה סיבה לחפש את הסיכוי?
העולם חרא

Raindrop23

New member
היי קרנף

מזדהה מאוד עם השנאה העצמית, זה ממש קשה. נסה לא להיות קשה עם עצמך או לפחות להיות קצת פחות קשה עם עצמך.
אני יודעת שזה קשה אבל לא מגיע לך שתשנא את עצמך ככה. אולי תנסה לעשות דברים שעושים לך טוב, להעסיק קצת את עצמך ולהסיח את הדעת מזה.
מקווה שהרגשתך תשתפר בקרוב

יש לך כשרון כתיבה מדהים
ואני זוכרת תקופות שעברו לי מחשבות בסגנון הזה

אני שמחה שאתה משתף אותנו

לי בא

New member
מוכר מאוד

נראה שכולנו עברנו את מתישהו.
הנחמה היא שזה עובר

tzachy

New member
קודם כל מאחל לך להרגיש טוב יותר...

שנית, ואינני מתיימר להשיא לך עצות יען כי אינני מומחה לנושא, אבל אני יכול לספר על "שני הסנט" שלי (הדברים הנ"ל כמובן לא בהכרח משפיעים ביום אחד, אלא בהדרגה):
1. פעילות גופנית, לא רק בריאה פיזית, אלא כחלק מהבריאות הפיזית (כמובן במידה וכד' (וכאמור בהדרגה)) משפיעה על מצב הרוח (המוח הוא איבר פיזי בגוף..). כמובן חשוב לבחור פעילות שנעימה לך כדי שתוכל להתמיד בה. זה יכולה להיות פשוט הליכה ארוכה או ריצה/שחיה/אופניים/חדר-כושר וכד'.
2. [כפי שצויין לעיל] מניסיוני כשעסוקים, יש פחות זמן להתבוננות פנימית (לטוב או לרע). אני לא יודע אם ועד כמה אתה עסוק, אבל זה גם עשוי להועיל. לא חסר במה לעסוק (אני בטוח שתמצא אם תחפש, כמובן אם אתה לא עסוק כרגע מספיק).

*~^

אני קוסם כשזה מגיע לחוסר מעש.
לא משנה כמה דברים יש לי על הראש אני יבלה לפחות שליש מהיום בבטלה מוחלטת והכרה מעורפלת.
גם בתקופות אחרות שלכאורה אפילו לא היה לי את הזמן הזה לבטלה, בפרקטיקה הזמן התבוננות שלי נשאר אותו דבר.
ואני סולד מפעילות גופנית.
אני כן עושה פקלים וכפיפות בטן מדי פעם (או חובט בשק איגרוף)
אבל אני ממש שונא כל פעילות כזאת שלוקחת זמן (לעשות 60 שכיבות סמיכה ב10 דקות זה עוד בסדר, אני אפילו לא יוצא מהחדר)
&nbsp
&nbsp

נעמי155

New member
קרנפון חביב

אני קוראת אותך כבר כמה ימים ולא תמיד מגיבה, כי לא תמיד יש לי מה לומר ואני גם חושבת על איך אומר ואם חלילה אפגע בלי כוונה?!
אז ככה, אני חושבת שאתה מאוד אינטיליגנטי וכמו אחרים לפני, גם אני חושבת שאתה מתנסח אחלה.
צחי אמר לפני, וכך גם אני...לא אני הכתובת להשיא עצות ובטח לא להתיימר לשחק את הפסיכולוגית... אבל אני אנסה להביע את דעתי הבלתי מלומדה ברשותך....
קרנפי... אתה הרי בר דעת ומבין שאם תמשיך להשתבלל, לא תגיע לשום מקום טוב... עזוב פעילות גופנית, לא על זה אני מדברת, אחרי הכל גם אני פדלאה
...אבל מה עם השאר? לא לצאת כל היום מהחדר בגילך...נראה לי כמו להעניש את עצמך על שומדבר. לקרוא את אוהב? אם כן אפשר להתחיל מלצאת לספריה העירונית פעם בשבוע (או כמה שלוקח לך לסיים ספר), זו דרך להתאווררות ואולי אפילו דרך להכיר אנשים. גם אם אתה לא אוהב, עשה את זה או כל דבר אחר שיוציא אותך מהבית.... כי אתה חייב לנסות לעזור לעצמך לצאת מהמעגל הזה. השאלה הגדולה היא, אם אתה באמת רוצה

נעמי היקרה

הבעיה היא שאני לא באמת יכול להכיר אנשים
בתכלס אני מרגיש שבכל שנות שנות חיי למדתי אספקטים של התנהגות אנושית ושפת גוף והגעתי למצב שעל פני השטח אני יכול להיראות נורמלי. הבעיה היא שאני לא יודע מתי המשחק מתחיל ואני נגמר, אני לא יודע איך זה להיות בן אדם אפילו, רק סרטים בתוך הראש
עוד בעיה שאני מפחד שאם אני יתקרב לאנשים זה יחשוף את הפגימות שלי ובעצם לא יהיה לי יותר לאן לברוח
וזה לא שאני באמת לא יוצא כל היום מהחדר, אני הולך לעבודה כרגיל, פעם ב גם יוצא לי קצת לשבת עם חברים, למרות שגם עם חברים שלי קשה לי בתקופה האחרונה, והקטע הכי מבאס שאני יודע שזה הכל בגללי, זה הכל בגלל החרא שתקוע לי בראש ואין שום סיבה שזה יקרה, אבל זה בכל זאת המציאות

נעמי155

New member
אני מבינה שיש בעיה

אבל אני בכל זאת לא חושבת שאתה "פגום", כמו שאתה אוהב להגדיר את עצמך.
עצם זה שאתה ער לזה שקיימת בעיה, כבר מכניס אותך למשבצת של נורמליים, מה לעשות.

עכשיו\ היות שאתה יודע שקיימת איזו בעיה, ואתה ודאי מבין שניתן להתגבר עליה עם קצת עזרה.. אז למה לנסות?
תראה את "טיפה", כמה יפה היא התקדמה עם עזרה... למה לא ללכת על זה?
זה אפשרי וחבל לי שלא תנסה ותעזור לעצמך, כי אתה בחור מקסים.
מחכה לעדכונים

למעלה